hoşbulduk ağabey haklısın biraz eleştirim acımasız olmuş fakat yani ben stad eylülde bitecek laflarına inanan birisi olarak sadece bu gidişatı hazmedemiyorum. bu stad gerçekten de 2015 eylülde anca bitecek gibi ilerliyor.
Yok kardeşim ben ilk kazmanın vurulduğu gün 2015 nisan mayıs gibi biter demiştim oda sıkıntısız çalışmayla
aslında benim beklediğim tempodan daha hızlı haraket edildi belki daha erkenede çekebilirlerdi kimse farkında değil iki kurum bizi aylarca sıkıntıya
soktu biri Belediye diğeri anıtlar buda eski açığın ve yeni açığın planlanan tarihten çok sonra başlamasına neden oldu
bilmem biliyormusun belediye bize geçiş izni vermediği için yeni açıktaki rampayı indiremedik anıtlarda kulelere on metreden daha fazla
yaklaşma yasağı koydu inşaatı eski açıktanda yürütemedik çiçekler o dönemde iş yapamadığı için işçi azaltmasına gitti
buda bizi iki ay kadar geri attı Başkanın verdiği sözler genelde her inşaatta verilen sözlerdir bir tarih koyarsın bu imkansız tarihtir
ikinci bir tarih koyarsın buda inşatın bitmesinin mümkün olduğu tarihdir birde gecikmeleri dikkate alarak azami bitiş süresini koyarsın
ilk tarih ağustosdu bu ticari kaygılara yönelik loca VIP satmaya yönelik bir tarihdi aynı zamanda stadı gündemde tutma ve geri plandaki
baskıları hafifletme amaçlıydı birde stadın bitirilmesi ön görülen zaman var buda şubat mart gibi birde her türlü geçikmeye ramen bitmesi gereken bir tarih vardır buda
haziran temmuz ayları dır şu an esas tarih olan şubat mart bitecek gibi görünüyor ama buda tam anlamıyla olmaz oynanacak
duruma gelir gerçek anlamda bitmesi Ağustosu bulur.