Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332155 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

yalnız anc  3gun once demec vermiş,, ocak ayına yetiştirmek istiyoruz olmazsa agustosa yetiştirmeye calısıyoruz demiş,,, simdi bu nasıl bir acayipliktir?? aradaki 6-7 aylık sıcramada neyin nesi??  zaten bu agustosstu bi anda 6 ay sıcrattın ocaga sonrasındada bir sonraki agustosa:)) bu nasıl bir plansızlıktır esas sorgulanması gereken sey budur :s20:
acaiplik yok ocak ayına yetiştirmek istenmesinin nedeni ikinci yarıyı evimizde oynamak istememiz
bunu başaramazsak o zaman ne zaman biteceğinin bir önemi olmaz sonuçta diğer sezona yetişecek demektir
daha önce bitse bile hedef diğer sezon olur öyle konuşulur kelimeleri bütünüyle anlamadan her kelimeden mana çıkartmayada gerek yok
şantiyelerde gecikme 5-10 günlük olmaz buna gecikme denmez gecikecek denmesi minimum 3 aydır ocakta açamazsan sezonu kapattın demektir
ondan sonra vereceğin tarih mantıken diğer sezondur haziran deseler ne değişecek stad biter açılması için sezonun açılması beklenir

Çevrimdışı ozan062

Ocakta tam olarak bitmese de maç oynanabilecek hale getirmeye çalışılıyoruz. Ocağı geçirirsek Ağustosta tamamen bitirip açarız şeklinde anlıyorum ben.  :tabe:

illaki öyle zaten ama aralardaki geçişlerin süresi cok fazla uzun,,  ben zaten bu agustosta olmayacagını anladıgımda tum heyecanımı sıfırladım bu tarih konusunda artık ne zaman olursa olsun kafasındayım,,ama boyle oluncada bana su ramazan ve bayramdaki tatil surelerinin haddinden fazla uzun surdugunu dusunuyorum,,ne kadar gurbetcı olsalarda bunu ben bir türlü kabul edemiyorum sebebinin baska seyler oldugunu dusunuyorum,,mesela bu kapalı anca bitti:)) aralıktan temmuza  :)) eger duz mantıkta bakarsan hiçbiri bitmez ama işlerin pratikleşiceğini hesaba katarsak bu anormal uzun süren kapalının diğer tribünlere yansımayacagını anlıyoruz,,yani fazla ince dusunmek gerek,, siz ocakta acılmıcagını anlayın yeter necmi abimde demiş simdi ocaktan sonrasinın bir anlamı yok sizde oyle dusunun artık tarih lafının geçmesinin bir anlamı yok,, artık eskisi gibi su zamanda bitiricez demiyoruz ara ara tekrarlanıyor,,

futbolda netleşecek
stadyumda yetişecek
mukemmel pazarlama tekniğimizin anahtar kelimeleriD

necmi abim stadın tamamen bitişi agustostamı olur? tabiki hayır ama herkes herseyin agustosta biticeğini sanıyor bu yanılgıyı duzeltmek lazım demeclerde bu yanlısı destekliyor, o butunleme olayı tamamen bu yanlıstan kaynaklanıyor:))
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2014, 14:47:02 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Tımelapse da unutmayalım onunda büyük emekleri var :ok:
Abi, Timelapse'in katagorisi farklı. Ona dasonsuz teşekkürler.. Tartışılmaz emeği çok büyük. ah bir de konuşsa :ebebe:
 :s20:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Çelişki olarak algıladıysan bir kez daha söyleyeyim. vodafone arena inşaatı 3 aydır verilen sözler doğrultusunda ilerlemiyor. bunu görmek için inşaatçı olmaya da gerek yok. benim işim inşaatçılık değil ama senin işin avukatlık sanırım.
Konu Beşiktaş olunca hepimiz avukatız sonuna kadar savunuruz Burda Beşiktaşlılar var daha saygılı bir üslup kullan
aylar önce çözüme ulaşmış bir konuyu tekrar gündem yaratmanın gereği yok Başkanın Ağustos söylemini burda hiç kimse ciddiye almadı
en azından nedenlerini anlayabildi burda kimsenin yapılmasını istemediği bir stad insanların gözüne soka soka yapılıyor
hemde kimsenin ummadığı şekilde hızlı yapılıyor bırakın birileri kudursun bizde tadını çıkaralım

Çevrimiçi Necmi

Abi, Timelapse'in katagorisi farklı. Ona dasonsuz teşekkürler.. Tartışılmaz emeği çok büyük. ah bir de konuşsa :ebebe:
 :s20:
inanılmaz büyük bir emeği var saatlerce süren bir iş büyük saygı duyuyorum
mustafa, yusuf, ekrem, timelapse hiç birimiz tarafından ödenemiyecek emekleri var
Beşiktaşlı olmak böyle bir şey işte güzel insanlar bu arada yeni inönüyü unutmayalım
buralara bakıyorsa onada emekleri için teşekkür edelim tabi birde mabet var :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

TimeLapse'nin hakkı ödenmez saatlerce süren bir iş yapıyor umarım bugün yeniden döner sahalara  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Bu gün obitaşa 50 yeni emekçi giriş yaptı bundan sonraki çalışmalarında kolay gelsin diyelim

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bu gün obitaşa 50 yeni emekçi giriş yaptı bundan sonraki çalışmalarında kolay gelsin diyelim

Hayırlı olsun Allah kolaylık versin emekçilerimize.Çiçekler İnşaat'ta çalışan sayısını artıracakmı Necmi abi?

Çevrimiçi Necmi

Hayırlı olsun Allah kolaylık versin emekçilerimize.Çiçekler İnşaat'ta çalışan sayısını artıracakmı Necmi abi?
Bildiğim kadarıyla çiçekler Pazartesinden sonra 160 kişiyle Obitaşta 120 kişiyle çalışmaya başlayacak
mekanik içinde 100 kişi giriş yapacak prekast ekibi ve ince işlerle ilgili sayıyı bilmiyorum ama minimum 500 kişi olur
fazlası olur eksiği olmaz

Çevrimdışı Caner

Bildiğim kadarıyla çiçekler Pazartesinden sonra 160 kişiyle Obitaşta 120 kişiyle çalışmaya başlayacak
mekanik içinde 100 kişi giriş yapacak prekast ekibi ve ince işlerle ilgili sayıyı bilmiyorum ama minimum 500 kişi olur
fazlası olur eksiği olmaz

abi mabet çiçekler 220-250 kişi ile çalışacak demişti.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Konu Beşiktaş olunca hepimiz avukatız sonuna kadar savunuruz Burda Beşiktaşlılar var daha saygılı bir üslup kullan
aylar önce çözüme ulaşmış bir konuyu tekrar gündem yaratmanın gereği yok Başkanın Ağustos söylemini burda hiç kimse ciddiye almadı
en azından nedenlerini anlayabildi burda kimsenin yapılmasını istemediği bir stad insanların gözüne soka soka yapılıyor
hemde kimsenin ummadığı şekilde hızlı yapılıyor bırakın birileri kudursun bizde tadını çıkaralım
Ben gayet ciddiye almıştım. İnşaat cahiliyiz sonuçta. Şimdi Ocak-Şubat'ı ciddiye alıyorum. Belki Ocak gelince Ağustos'u ciddiye alacam. Ama her türlü gözümüzün önünde canla başla bir Arena yükseliyor. Mabetimiz son sürat can buluyor. Hafriyat, Demir, kalıp, beton, drenaj, prekast, vs. yapılıyor işte..   Daha ne kadar hızlı olabilirdi bilmiyorum. Bilmediğim içinde sabırla biteceği günü bekliyorum.  :ok:

Çevrimdışı Sedat_BJK

inanılmaz büyük bir emeği var saatlerce süren bir iş büyük saygı duyuyorum
mustafa, yusuf, ekrem, timelapse hiç birimiz tarafından ödenemiyecek emekleri var
Beşiktaşlı olmak böyle bir şey işte güzel insanlar bu arada yeni inönüyü unutmayalım
buralara bakıyorsa onada emekleri için teşekkür edelim tabi birde mabet var :)
@Necmi Abi seni ve forum teknik ekibini atlamayalım..  :claps: :claps: :claps: ya aslında teşekkür edilecek çok kişi var. Canlı yayın muhabirimiz Efe hocam, küçük eniştesiyle kcptl, gifleriyle ve atarlarıyla renk katan deli duman Deniz... :hiho:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi seni ve forum teknik ekibini atlamayalım..  :claps: :claps: :claps: ya aslında teşekkür edilecek çok kişi var. Canlı yayın muhabirimiz Efe hocam, küçük eniştesiyle kcptl, gifleriyle ve atarlarıyla renk katan deli duman Deniz... :hiho:
yok ya bizim bir şey yaptığımız yok onların emeklerinin yanında
ama dediğin gibi Denizi unutmayalım :D işin şakası ama gerçekte istediğim seviyeye gelmeye başladı
burası arada bir ufak tartışmalar yaşansada artık arkadaşlar birbirlerini dinlemeye Beşiktaş forumunda
olduklarını anlamaya ve ona göre davranmaya başladı diğer forumdaki hallerimize göre buranın seviyesi çok daha yüksek
buda benimle ilgili değil burdaki her arkadaşın katkısıyla oluyor

Çevrimiçi Necmi

Ben gayet ciddiye almıştım. İnşaat cahiliyiz sonuçta. Şimdi Ocak-Şubat'ı ciddiye alıyorum. Belki Ocak gelince Ağustos'u ciddiye alacam. Ama her türlü gözümüzün önünde canla başla bir Arena yükseliyor. Mabetimiz son sürat can buluyor. Hafriyat, Demir, kalıp, beton, drenaj, prekast, vs. yapılıyor işte..   Daha ne kadar hızlı olabilirdi bilmiyorum. Bilmediğim içinde sabırla biteceği günü bekliyorum.  :ok:
:D her şeyi ciddiye alma sonra hayat çekilmez olur
bence olabilecek daha hızlı hali eski açık bu köşede bitmiş olurdu yeni açık komple yayılmış olabilirlerdi
numaralıda belki bir kat yükselmiş olabilirlerdi şu anki hızı normal hızlı değil ama yavaşta değil  lokasyon çok kötü
beton araçları gelemiyor hafriyatta türlü sıkıntılar çekildi bu inşaatı engelledi çok fazla beton bekleniyor firmaların elinde olan ve olmayan
ufak tefek gecikmeleri oluyor inşaat sağlıklı yürüyor aslında bu kadar zorluğa ramen iyi gidiyor

Çevrimiçi Necmi

abi mabet çiçekler 220-250 kişi ile çalışacak demişti.
ne zaman demişti :alala: bu bilgi bana vahiyle gelmediki :D mabetten öğrendim :tabe:

Çevrimdışı Sedat_BJK

@hanım sopamı getir Sana da teşekkür edip, teşekkür defterini şimdilik kapatayım...  :uhohu:

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Necmi abi, söylemek istediğim, resmi ağızlar ne diyorsa benim için o önemli. gecikme olsun isterler mi ama oluyor işte. ne yapalım, bekliyoruz sabırla. o yüzden takibe devam....

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, söylemek istediğim, resmi ağızlar ne diyorsa benim için o önemli. gecikme olsun isterler mi ama oluyor işte. ne yapalım, bekliyoruz sabırla. o yüzden takibe devam....
bu ülkede resmi ağızlara bek inanmamak gerek resmiyetlerini insanları kandırmak için kullanıyorlar :D
o yüzden gözümüzle gördüğümüze inanalım :tabe:

Çevrimdışı Serkan7738

yeni açıktaki üst kat testereleri çok merak ediyorum bu hafta başlar umarım

Çevrimdışı Sedat_BJK

bu ülkede resmi ağızlara bek inanmamak gerek resmiyetlerini insanları kandırmak için kullanıyorlar :D
o yüzden gözümüzle gördüğümüze inanalım :tabe:
bizdeki memur kafası, amirim ne diyorsa o.  :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Asıl bizler farklı görüşleri olsa da sizin gibi seviyeli yorumlar yapıp karşılıklı olarak kalpleri kırmadan anlaşabildiğimiz üyelerle bilgi paylaşımı yaptığımız için teşekkür etmeliyiz @Sedat_BJK .Ortak paydamız Beşiktaş gerisi teferruat  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Caner

ne zaman demişti :alala: bu bilgi bana vahiyle gelmediki :D mabetten öğrendim :tabe:

Abi şöyle demişti

bugün kimse yoktu akşam gittiğimde stada..
ama 190 çiçekler 120 obitaş çalışanı vardı bayramdan sonra 220 çiçekler belki 250 obitaş ise 130-140 olmasını bekleniyor...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Asıl bizler farklı görüşleri olsa da sizin gibi seviyeli yorumlar yapıp karşılıklı olarak kalpleri kırmadan anlaşabildiğimiz üyelerle bilgi paylaşımı yaptığımız için teşekkür etmeliyiz @Sedat_BJK .Ortak paydamız Beşiktaş gerisi teferruat  :tabe:
Eyvallah @Deniz. Tabiki herşeyin başı seviyeyi, saygıyı korumak, empati yapmak ve ortak paydayı unutmamak. Bak sevmiyorum dedim şimdi nötr oldum. bir iki mesaj daha yazsaydın, ben de Çarşı'da Gezmeye başlayacaktım neredeyse   :by2:

Çevrimiçi Necmi

Abi şöyle demişti

emin ol obitaş 120 yi geçmez :D 120 ye ben razıyım zaten işin başında işçi sayısını 120 gösterdiler bu kadar işçi çalıştıracaklarmış
gerçi daha o kadarını göremedik ama bayramdan sonra hızlanıp iki ayda işi devireceklermiş bekleyip göreceğiz çiçeklerde ellerinde bir numaralı var
zaten yukarısı gene 15 kişiyle devam eder köşe ve numaralı için 160 kişi yeterli bence rampa bölümünüde yapsalardı biraz daha adama ihtiyaç olurdu
ama şu haliyle sınırlı çalışacaklar

Etiketler: