Yönetim taraftara hic kulak vermiyor hic dinlemiyor ornek bursa bile stadini yaparken tarafttara soruyo ..
Taraftara bıraksalar kapalı tribüne loca falan yapılmazdı heralde. Taraftar kendi bakış açısından fikrini söyler. Yönetim değerlendirir uygunsa gerçekleştirir. Bu kadar.
Bence de kale arkası kombine alanlara jest düşünülebilirdi. Ama Olimpiyat stadının taraftar çektiği mevsimler zaten belli. Kulüp bu dönemi değerlendirmek istemiş. Bu da gayet normal. Kasım ayı gelir kapalı boş dururken kombineli taraftar kale arkasında ıslatılırsa ona zaten herkes karşı çıkar.
Bu arada passo lig kartı olmayanların Avrupa kupası maçlarını izleyemeyeceği gibi bi laf çıkmıştı. Haberi gören bazı arkadaşlar direkt eleştiriye başlamıştı burdan. Sonradan pardon diyen görmedim.
Arkadaşlar. Bu yönetimin eleştiriye gerçekten çok ihtiyacı var. Ama lütfen şu politik tavır işini bırakalım. Yarın x konuya tavır alırken y konuya alamazsın bu bölünmenin de sonu gelmez. Bugün aynı tarafta olduğun kişiyle yarın başka bir toplumsal konuda çelişirsin. Bu domino etkisini hiçbişey engelleyemez. Aksi sosyolojik olarak mümkün değildir. (inanmayan bugünkü haberlere bi baksın)
Büyük kulüplerin en önemli özelliği her görüşten çokça taraftarı barındırmasıdır. Güzelliği de budur. O sebeple eleştiriyi mutlaka yapalım ama gözünün üstünde kaşın var muhabbeti de bi bitsin artık.