Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332598 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

ben aslında okuyorum burayı hep ama yazacak birşeyim olmuyorki :)

biz biliyoz da mı konuşuyoz :D

Çevrimiçi Necmi

iyi akşamlar herkese. maşallah keyifler yerinde... :claps:
@kızılsakal kardeşinin ev durumunu çözebildinizmi?

Çevrimdışı Karabay

biz biliyoz da mı konuşuyoz :D
aha aha :) ben ankarada olduğumdan ne paylaşacak resmim oluyor ne proje hakkında bilgim oluyor. bizim iş yerinin yanında bir inşaat var vodafone arena niyetine onu izliyorum canlı canlı :) her gün resmini çekip atabilirim isterseniz  :kop: :kop: :kop:

mesela maliye bakanlığının binasının bir kısmını yenilemek için yıktılar bu gün :)
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2014, 01:16:17 kızılsakal ]

Çevrimdışı Karabay

@kızılsakal kardeşinin ev durumunu çözebildinizmi?

hallettik çok sağol abi. biladerim bahçelievlerden kiralamış evi. hepinizin artık orada da bir evi var.

Çevrimdışı pascal26

Yönetim taraftara hic kulak vermiyor hic dinlemiyor ornek bursa bile stadini yaparken tarafttara soruyo ..
Taraftara bıraksalar kapalı tribüne loca falan yapılmazdı heralde.  Taraftar kendi bakış açısından fikrini söyler. Yönetim değerlendirir uygunsa gerçekleştirir. Bu kadar.

Bence de kale arkası kombine alanlara jest düşünülebilirdi. Ama Olimpiyat stadının taraftar çektiği mevsimler zaten belli. Kulüp bu dönemi değerlendirmek istemiş. Bu da gayet normal. Kasım ayı gelir kapalı boş dururken kombineli taraftar kale arkasında ıslatılırsa ona zaten herkes karşı çıkar.

Bu arada passo lig kartı olmayanların Avrupa kupası maçlarını izleyemeyeceği gibi bi laf çıkmıştı. Haberi gören bazı arkadaşlar direkt eleştiriye başlamıştı burdan. Sonradan pardon diyen görmedim.
Arkadaşlar. Bu yönetimin eleştiriye gerçekten çok ihtiyacı var. Ama lütfen şu politik tavır işini bırakalım. Yarın  x konuya tavır alırken y konuya alamazsın bu bölünmenin de sonu gelmez. Bugün aynı tarafta olduğun kişiyle yarın başka bir toplumsal konuda çelişirsin.  Bu domino etkisini hiçbişey engelleyemez. Aksi sosyolojik olarak mümkün değildir.  (inanmayan bugünkü haberlere bi baksın)

Büyük kulüplerin en önemli özelliği her görüşten çokça taraftarı barındırmasıdır.  Güzelliği de budur.  O sebeple eleştiriyi mutlaka yapalım ama gözünün üstünde kaşın var muhabbeti de bi bitsin artık.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Ağustos 2014, 01:32:22
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
kızılsakal hocam yeni dönemde Ankaradayım :) bi tanışalım biz  :icool: :icool:

Çevrimiçi Necmi

hallettik çok sağol abi. biladerim bahçelievlerden kiralamış evi. hepinizin artık orada da bir evi var.
güle güle otursun sağlık ve mutluluk içinde oturmak nasip olsun :ok:

Çevrimdışı Karabay

kızılsakal hocam yeni dönemde Ankaradayım :) bi tanışalım biz  :icool: :icool:
tabi memnuniyetle :) isimden de anladığım kadarıyla meslektaş bile olabiliriz :)

Çevrimdışı Karabay

güle güle otursun sağlık ve mutluluk içinde oturmak nasip olsun :ok:
eyvallah. eksik olmayın.

Çevrimdışı Geovani

@Geovani benim bedende sıkıntı yoktu siyah formada. Biraz enli olmaktan kaynaklı sanırım. Genede dar geldi!  :s20:

evet abi beşiktaşın göbeğinde kartal yuvasında beden olmamasıda eleştirilebilir kii siyah forma bu seneki formalar içerisinde en çok tutulan formamız....evet kalıplar baya oturtmalı ama harbiden güzel  :ok:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

krm1903

• Ziyaretçi

Sarı kız baya hızlanmış
öğleden sonra işi var galiba  :evillol:
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2014, 10:14:44 krm1903 ]

Çevrimdışı riza calli

Arkadaşlar soma yararına oynanacak olan maca  gidecek olan varsa biletler satisa cikti biletixten

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar soma yararına oynanacak olan maca  gidecek olan varsa biletler satisa cikti biletixten

50 tl 160 tl arasında fiyatlar ..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Futbol sayfalarında manşet haber olur. Fotograf çeken adama yakalama kararı. Mustafa kardeşim inşallah sıkıntılı bir durum yoktur, tanışmak ve daha da teşvik etmek içindir. Bu inşaat bu kadar takip ediliyorsa Mustafa arkadaşımızın, Ekrem arkadaşımızın, Charlie Chaplin'in resimleri videoları sayesinde takip edilebiliyor. inşaata bir kere gittim, resim çekecek yer bulamadım, parkın altından yol kenarından çekebildim sadece. Emekleriniz büyük arkadaşlar. Allah razı olsun sizden...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

Futbol sayfalarında manşet haber olur. Fotograf çeken adama yakalama kararı. Mustafa kardeşim inşallah sıkıntılı bir durum yoktur, tanışmak ve daha da teşvik etmek içindir. Bu inşaat bu kadar takip ediliyorsa Mustafa arkadaşımızın, Ekrem arkadaşımızın, Charlie Chaplin'in resimleri videoları sayesinde takip edilebiliyor. inşaata bir kere gittim, resim çekecek yer bulamadım, parkın altından yol kenarından çekebildim sadece. Emekleriniz büyük arkadaşlar. Allah razı olsun sizden...
Tımelapse da unutmayalım onunda büyük emekleri var :ok:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Mustafa Denizli'nin Meşhur "İçimizdeki İrlandalılar" sözü aklıma geldi..

Hiç bişey olmaz Mustafa ;)

Çok biliyorlarsa örtsünler stadın üstünü  :biggrinking: :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2014, 12:18:28 NoPasaran ]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa Denizli'nin Meşhur "İçimizdeki İrlandalılar" sözü aklıma geldi..

Hiç bişey olmaz Mustafa ;)

Çok biliyorlarsa örtsünler stadın üstünü  :biggrinking: :biggrinking:

Aynen öyle Volkan

Necmi Abi'nin dediği gibi masumhane birşey olduğunu sanmıyorum. Ne yazık ki.

Güvenliğe arama kararı çıkartılması çok çirkince bir şey stadın içinde olursa o dedikleri olur yoksa arama yetkileri yok.

Çevrimiçi Necmi

Aynen öyle Volkan

Güvenliğe arama kararı çıkartılması çok çirkince bir şey stadın içinde olursa o dedikleri olur yoksa arama yetkileri yok.
Mustafa ben öğrendim sana özelden yazıyorum kafaya takma önemli bir şey değil

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Tamamdır abi :)

Çevrimdışı onurt

Aynen öyle Volkan

Benim arama kararından anladığım bir espiri, zafer bey sana ulaşmak istemiş, güvenliğe, her gün foto çekmeye gelen arkadaşı görürseniz benim yanıma gelmesini rica edebilir misiniz demiş olabilir. Mabet espirili bir şekilde aktardı sadece.
Yoksa dağ başı mı burası?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Gokhan_1903

abi aman önemli bişey olmasın Mustafa sayesinde her gün stadı takip edebiliyoruz. bilecikte yaşamama rağmen her gün stada gitmiş incelemiş gibi oluyorum. benim gibi bir sürü arkadaş var. Zafer bey Mustafa'ya dokunma !

Çevrimdışı Efe

Time lapse gelmedi heralde hafta bası baslayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

yatayda yayılmasını bjk inşaat istemiyor ...ne kadar dikey ilerleme kaydedilirse o kadar yatayda yer açılıyor ...şantiye içi strateji diyelim buna :) detaylarını boşver :))

ancak bu durum numaralıda olmuyacak dimi??saçma olur çnk
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2014, 12:56:34 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

ancak bu durum numaralıda olmuyacak dimi??
numaralıda şu an yatayda daha fazla ilerleyemezler en fazla 5-10 metre daha gidebilirler
mecburen dikine ilerleyecekler

Çevrimdışı riza calli

Etiketler: