Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332724 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Demir olmaması herhangi bir durumdan ötürü temin edilememe durumundan mı yoksa zaten bayram dönemi çalışma olmayacak diye temin mi edilmedi aceba bilgin var mı mabet ?

tatiden dolayıdır kamyon hiç girmedi nerdeyse 1 haftadır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bana merdiven olarak kulanılacak gibi geldi
yok merdiven için çok yüksek merdiven 17-18 cm yi geçmez onlar 40 cm den yüksek duruyor

Çevrimdışı Engin

İyi akşamlar arkadaşlar, numaralı tarafında kazıklarda bir sıkıntımı var banamı öyle geldi sanki toprak kaymış gibi göçük falan olmasın. Mustafa nın 80 numaralı fotosunda görünüyor tlf dan girdiğim için fotoyu ekleyemedim.
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı bjk_mabet

abi yeni açıkta obitaş ne zaman böyle nasıl anlatayım dikine değil de yatay olarakta genişlemeye başlayacak? Daha doğrusu şu an taradıkları bölümü bitirip mi yayılmaya başlayacaklar yoksa yakın zamanda numaralı tarafına doğru da yükselmeye başlayacak mı?

Teşekkürler.

yatayda yayılmasını bjk inşaat istemiyor ...ne kadar dikey ilerleme kaydedilirse o kadar yatayda yer açılıyor ...şantiye içi strateji diyelim buna :) detaylarını boşver :))
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı harunmustak

Arkadaşlar Ocak ayı hedef konulurken Bayram Ramazan kurban neyse hesaba katılmıyor mu? Gerçekci hedef niye koymadılar. Fikri olan var mı?
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

01.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı bjk_mabet

Demir olmaması herhangi bir durumdan ötürü temin edilememe durumundan mı yoksa zaten bayram dönemi çalışma olmayacak diye temin mi edilmedi aceba bilgin var mı mabet ?

demir alınan yerdin bayram nedeni ile erken tatile çıkması ve tedarikte gecikmeleri...Bjk dan kaynaklı değil yani...

Çevrimdışı bjk_mabet

01.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

bi ara bana ulaşman lazım acil...güvenlik seni yakalamadan önce...zafer bey ile görüştürücem seni...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bi ara bana ulaşman lazım acil...güvenlik seni yakalamadan önce...zafer bey ile görüştürücem seni...

Tamam abi statda olduğun gün  yanına uğrarım  :tabe:

Çevrimdışı bjk_mabet

Tamam abi statda olduğun gün  yanına uğrarım  :tabe:

güvenliğe yakalanma arama kararın çıkmış :tabe:

Çevrimdışı baro19

Çevrimdışı Efe

İyi akşamlar arkadaşlar, numaralı tarafında kazıklarda bir sıkıntımı var banamı öyle geldi sanki toprak kaymış gibi göçük falan olmasın. Mustafa nın 80 numaralı fotosunda görünüyor tlf dan girdiğim için fotoyu ekleyemedim.

Orda herangi bi sıkıntı yok kusaklama yapilirken o sekilde yapildi herangibi kayma vs yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

güvenliğe yakalanma arama kararın çıkmış :tabe:
Zafer bey fırçamı atacak forumca gidelim :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

fırca yetirtirmem mustafaya asla  :icool:

Çevrimiçi Necmi

fırca yetirtirmem mustafaya asla  :icool:
yedirtme zaten elimizde bir tane Mustafa var  :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Kutsal topraklara gittim sevgilimle beraber yeni formalarimizi aldik siyah formada beden sikintisi var mecburen Ortaköy den aldik stada uğradım fotolar twitterda atabilecek varsa geovani79
@Geovani benim bedende sıkıntı yoktu siyah formada. Biraz enli olmaktan kaynaklı sanırım. Genede dar geldi!  :s20:

Çevrimdışı Efe

Valla 6 ağustos saat 12 de stadtayim hele bi sıkıntı çıkarsinlar mustafaya 750 kisi oraya yigariz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Mustafa'yı ince işçilikten sorumlu kişi kisvesiyle içeri aldırmak lazım. Şaka bir yana tribünler yükselince nasıl olacak fotoğraf. Bi çözüm lazım. Caanım arşivi oldu Mustafa'nın. Yarıda kalması hiç iyi olmaz. Ayrıca o güzelim arşivi tüm Beşiktaşlılarla bila bedel paylaşmak büyük cömertliktir bence. Bir kez daha sonsuz teşekkür ederim kendi adıma.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa'yı ince işçilikten sorumlu kişi kisvesiyle içeri aldırmak lazım. Şaka bir yana tribünler yükselince nasıl olacak fotoğraf. Bi çözüm lazım. Caanım arşivi oldu Mustafa'nın. Yarıda kalması hiç iyi olmaz. Ayrıca o güzelim arşivi tüm Beşiktaşlılarla bila bedel paylaşmak büyük cömertliktir bence. Bir kez daha sonsuz teşekkür ederim kendi adıma.

Sağolasın abi. Şu resimler sayesinde camia birleşti bu yönden çok mutluyum ama şu yapılan terbiyesizlikten başka bişey değil aranma kararı nedir ya devlet mi sanıyorlar kendilerini kaldı ki böyle bir şey şikayet sonucu olmuştur malum sitede çok kıskanç arkadaşlar vardı.

Çevrimdışı Engin

Orda herangi bi sıkıntı yok kusaklama yapilirken o sekilde yapildi herangibi kayma vs yok

Teşekkürler cevabın için. Kendime dert ettim, sabaha kadar uyuyamazdım  :)

Çevrimdışı eski inönü

Sana ancak çay kahve ikram edip teşekkürlerini sunarlar Mustafa aksi kabul edilemez.

Çevrimdışı Engin

Sağolasın abi. Şu resimler sayesinde camia birleşti bu yönden çok mutluyum ama şu yapılan terbiyesizlikten başka bişey değil aranma kararı nedir ya devlet mi sanıyorlar kendilerini kaldı ki böyle bir şey şikayet sonucu olmuştur malum sitede çok kıskanç arkadaşlar vardı.
Ciddimi bu arama kararı  :hiho: mabet şaka yapıyordur kesin

Etiketler: