Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335281 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Kardesim sampiyonlukla stadin ne alakasi var anlayamadim oyle olsaydi GS gecen sene sampiyon olurdu FB son macinda evinde 55 bin kisi onunde iddasi olmayan TS'yi yener sampiyon olurdu!Yada Barcelona 90bin kisi onunde son macta A.Madrid'i yener sampiyon olurdu!
Tamam stadin buyuk etkisi var ama sonucta Olimpiyat stadinda 60bin ortalamaya oynuyoruz bu bahane olmamali!Oyle bir takim kurarsinki cikar icerde,deplasmanda her rakibi hakemleride dahil ezer gecer!
Fikret Orman gitsin demiyorum secimle geldi secimle gitsin ama hata yapmasin artik!

stad yapılınca gelirler artacak o zaman şampiyon olabilecek kadroyu kuracaksın.yoksa stad sadece şampiyon yapacak değil.öyle bir takım kurarsın diyorsun ya işte öyle bir kadroyu stad geliriyle yapacaksın.olimpiyatta 60 bin kişi ile oynasan ne olur stada para harcıyorsun dolayısıyla oyuncuya gerekli parayı harcayamıyorsun.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Kardesim sampiyonlukla stadin ne alakasi var anlayamadim oyle olsaydi GS gecen sene sampiyon olurdu FB son macinda evinde 55 bin kisi onunde iddasi olmayan TS'yi yener sampiyon olurdu!Yada Barcelona 90bin kisi onunde son macta A.Madrid'i yener sampiyon olurdu!
Tamam stadin buyuk etkisi var ama sonucta Olimpiyat stadinda 60bin ortalamaya oynuyoruz bu bahane olmamali!Oyle bir takim kurarsinki cikar icerde,deplasmanda her rakibi hakemleride dahil ezer gecer!
Fikret Orman gitsin demiyorum secimle geldi secimle gitsin ama hata yapmasin artik!

Öyle bir takım kurulması için para lazım,forma alma,kombine alma gibi protestolar varken 1 metre yol alamayız, Fikret Orman elbette yanlışları var lakin kimse anasının karnından kulüp yöneticisi olarak doğmamıştır 10 başarılı transferin yanında 1-2 başarısız olabilir bunu somut örnek olarak verirsek Tolga,Franco,Motta,Oğuzhan,Olcay,Demba Ba,Atiba bunlar başarılı transferlerdir yapılan yanlışlar olmuştur ama gördüğün gibi bu sene basında ve ya herhangi bir yerde eneramo gibi sezer gibi adamlarla ilgilendiğimiz yazmıyor,ilgilenilen isimler gerçekten kaliteli ayaklara sahip herkes dersini çıkarmış durumda.

Çevrimdışı ozan062

Yıldırım Demirören federasyon başkanı olmasaydı şuanda bile hala Beşiktaş başkanlığına devam ediyodu , bunu biliyosun demi??

yalnız o kişi baskanın deyimiyle stadın butun izinlerini alan kişi:)) sen yat kalk dua et ona modundayız artık:)) :biggrinking: :kop:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

yalnız o kişi baskanın deyimiyle stadın butun izinlerini alan kişi:)) sen yat kalk dua et ona modundayız artık:)) :biggrinking: :kop:

Öyle bir şey yok,basının çarpıtması bjk_mabet alınan izin belgesini paylaşmıştı belge üzerinde 16 Aralık 2012 yazıyordu.Belgeyi yedekleyen bir arkadaş varsa tekrar paylaşsın.

Çevrimdışı ozan062

Öyle bir şey yok,basının çarpıtması bjk_mabet alınan izin belgesini paylaşmıştı belge üzerinde 16 Aralık 2012 yazıyordu.Belgeyi yedekleyen bir arkadaş varsa tekrar paylaşsın.

stadın yapım sozunu bosbakan demirorene veriyor çnk ilk once onlar anlasmıslar sonradan fikret baskanada bunu yineliyor ve baslıyorlar,, ancak bunu yanlıs hatırlıyor olabilirm onemli değil,, herseferinde basına demeclerde diyor baskanımız o cok iyi bir besiktaslı ve bircok cıkmazı onunla astık:)) ki o kadar cok insan varki arka planda sadece onu soylemekle stad yapılıyor herneyse bosverin bayramımızı guzel gecirelimm anlasarak :)) herkesin hersekilde fikirleri var ve cok zıttız necmi abiminde dediği gibi hepimiz ortak amacı besiktasın yararı yeterki birbirimizi kırıp uzecek seylerde bulunmayalım :ok:
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2014, 23:27:32 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

stadın yapım sozunu bosbakan demirorene veriyor çnk ilk once onlar anlasmıslar sonradan fikret baskanada bunu yineliyor ve baslıyorlar,, ancak bunu yanlıs hatırlıyor olabilirm onemli değil,, herseferinde basına demeclerde diyor baskanımız o cok iyi bir besiktaslı ve bircok cıkmazı onunla astık:)) ki o kadar cok insan varki arka planda herneyse yav:)) :ok:

Şimdi bir beyin fırtınası yapalım senin elinde 100 milyon TL'lik bir senet olsun karşındada her gün icra davasından mahkemeye giden bir adam olsun sen ona dava açtığında adamın mali durumunu,borcunun çok olduğunun göz önünde bulunarak davayı kazanırsın değilmi? Mahkemeden öyle bir karar çıkar? Peki bu adam sana hakaret etse ona elindeki seneti ödemesi için dava açarmısın? Evet açarsın birde bu yönden düşün bakalım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mustafa_UK

Arkadaslar tamam stad gelir icin onemli ama o geliri sizce borclari kapatmak icinmi kullanmaliyiz yoksa transferemi?
Iyi bir takim kurmak icin cok para harcamaya gerek yok.Lutfen A.Madridin transfer butcesi,harcamasiyla Barcelonanin,R.Madridin butcelerini kiyaslayin.B.Dortmund ornegi var!
Onemli olan vizyon sahibi olmak!Kurumsal bir yapi kurmak.Alt yapidan 1 tane oyuncumuz yok!
Bakin Akhisar O.Niasse'yi 5MILYON'a satti!Karabuk Emenikeyi 7Milyon!Kayseri Amrabati 8Milyon!FB'nin Salihi 2,5milyona kiraladi.Bunlar transfer basarisidir!Bizim Fernandesi hic kullanmadan bedavaya elden cikarmamiz transfer basarisizligidir.
Baskan duzen degisti futbolu prpfosyonellere biraktik dedi ama su anda futbolumuzu A.N.Cebi yonetiyor Allah sonumuzu hayir etsin.

Çevrimdışı canU

Basının çarpıtması mı? Yd sözlü tüm izinleri başbakandan aldı diye açıklaması var ne basını ne çarpıtması. Bu kadar da savunucam diye abartmayalım. Ayrıca stat bitince herşey güllük gülistanlık olmayacak bu gidişle borç 600 milyonları geçti. 2019 a kadar uzatılmış fulya temliği geleceğe dönük anlaşmalar kırdırılıyor. Hala stat bitince herşey bir anda güzelleşecek sananlar var. Başkan 2016 da gider hasan arat veya hüsnü güreli gibi bir başkan gelir mali yapıyı toparlar anca öyle kendimize geliriz. Stat tek başına çözüm olmayacaktır

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Arkadaslar tamam stad gelir icin onemli ama o geliri sizce borclari kapatmak icinmi kullanmaliyiz yoksa transferemi?
Iyi bir takim kurmak icin cok para harcamaya gerek yok.Lutfen A.Madridin transfer butcesi,harcamasiyla Barcelonanin,R.Madridin butcelerini kiyaslayin.B.Dortmund ornegi var!
Onemli olan vizyon sahibi olmak!Kurumsal bir yapi kurmak.Alt yapidan 1 tane oyuncumuz yok!
Bakin Akhisar O.Niasse'yi 5MILYON'a satti!Karabuk Emenikeyi 7Milyon!Kayseri Amrabati 8Milyon!FB'nin Salihi 2,5milyona kiraladi.Bunlar transfer basarisidir!Bizim Fernandesi hic kullanmadan bedavaya elden cikarmamiz transfer basarisizligidir.
Baskan duzen degisti futbolu prpfosyonellere biraktik dedi ama su anda futbolumuzu A.N.Cebi yonetiyor Allah sonumuzu hayir etsin.

Neden sen bunu Fikret Orman dönemi üzerinden eleştiriyorsun? Yıldırım Demirören döneminde hiç oyuncu satmadık,geçen yıl bedava gelen McGregor'u 2.5milyon Euro'ya sattık.Ayrıca Fernandes konusuna gelince taraftar tepkisini bilmiyormusun?Uğruna besteler yazdığınız adamın satılmasını istemiyordunuz şimdi Fikret Orman'ı eleştirmek için Fernandes'i bedavaya gönderdi diyorsunuz ama geçen sene Fernandes'i satanı bizde satarız diyordunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Basının çarpıtması mı? Yd sözlü tüm izinleri başbakandan aldı diye açıklaması var ne basını ne çarpıtması. Bu kadar da savunucam diye abartmayalım. Ayrıca stat bitince herşey güllük gülistanlık olmayacak bu gidişle borç 600 milyonları geçti. 2019 a kadar uzatılmış fulya temliği geleceğe dönük anlaşmalar kırdırılıyor. Hala stat bitince herşey bir anda güzelleşecek sananlar var. Başkan 2016 da gider hasan arat veya hüsnü güreli gibi bir başkan gelir mali yapıyı toparlar anca öyle kendimize geliriz. Stat tek başına çözüm olmayacaktır

Hiç bir resmi sözleşme sözlü anlaşılmaz,başanı savunmuyorum gerektiğinde eleştiriyorum.Stad bitince güllük gülistanlık değil ama en azından biraz gelirimiz olacak.Borcun 500milyonunu demirören başkanınız yaptı,fulya'nın gelirleri demirören döneminde temliklendi şimdi niye gündeme getirdiniz? Anlaşmaların kırdırıldığına dair bir belgen varmı yoksa işkembeden sallama.

Çevrimdışı Efe

stad konusu yine başka yerlere gidiyor konuların kendi başlıkları var ordan devam edelim arkadaşlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onatarkin

Ben anlamiyorum kongrede soruldu tek tek cevap verdi başkan ayni sorular hep.birlik olsak fikret orman donemini tamamlasin basarisizsa zaten bir sonraki kongrede secilmez.yildirim demiroren zamaninda bu tepkinin 10 da biri olsaydi keske keske yetmez yildirim demioren denmeseydi keske 2 kupayi unutma vefasizlik yapma denmeseydi.

Çevrimdışı Mustafa_UK

Ben anlamiyorum kongrede soruldu tek tek cevap verdi başkan ayni sorular hep.birlik olsak fikret orman donemini tamamlasin basarisizsa zaten bir sonraki kongrede secilmez.yildirim demiroren zamaninda bu tepkinin 10 da biri olsaydi keske keske yetmez yildirim demioren denmeseydi keske 2 kupayi unutma vefasizlik yapma denmeseydi.

Kardesim Y.D.donemindeki yapi yok artik!Atik yeni bir tuzuk var Artik 5 Bin yeni ve genc kongre uyesi var konusanlar yanlisa yanlis diyenler bu uyeler bunlar kimsenin adami degil bunlar ve yeni kongre uyeleri Besiktasin gelecegi olacak ins...

Çevrimiçi Kartal Ç

staddaki koltukların renk düzenine karar verildi mi yoksa o da çatı gibi tasarım aşamasında mı? gerçi koltukların siparişi verildiğine göre ağırlıklı olarak hangi renk olacağı bellidir. tanıtım videolarının birindeki gibi zebra desen olmasın da gerisi mühim diil :D

Çevrimdışı onatarkin

Kardesim Y.D.donemindeki yapi yok artik!Atik yeni bir tuzuk var Artik 5 Bin yeni ve genc kongre uyesi var konusanlar yanlisa yanlis diyenler bu uyeler bunlar kimsenin adami degil bunlar ve yeni kongre uyeleri Besiktasin gelecegi olacak ins...
uyelik ucretlerinin dusurulmesi de fikret orman doneminde oldu dikkatinizi cekerim.siz farkli fikirde olabilirsiniz saygi duyarim ama yarin tribün istifa diye bağırsa daha iyi durumda olacakmiyiz? Hata memnuniyetsizlik vb durumlar varsa bunun konusulma yeri kongredir.Tepkiler tribune yansirsa bir taraf fikret ormani bir taraf onu yuhlayanlari yuhlayacak ayrisma olacak gerek varmi suanki durumda ?

Çevrimdışı Efe

staddaki koltukların renk düzenine karar verildi mi yoksa o da çatı gibi tasarım aşamasında mı? gerçi koltukların siparişi verildiğine göre ağırlıklı olarak hangi renk olacağı bellidir. tanıtım videolarının birindeki gibi zebra desen olmasın da gerisi mühim diil :D

makette juve stadınki gibi yapılmış öylede olacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mustafa_UK

Arkadaslar,Kardeslerim,Abilerim hepimiz besiktasi cok seviyoruz hepimiz hep iyi olsun istiyoruz.Farkli fikirler,gorusler dusunceler olabilir ama sonucta hepimizin ortak noktasi Besiktas!Yonetimler,Baskanlar,Futbolcular gelip gecer!
Bizlerki burda sabahlara kadar insaat izleyip fore kazik,testere krisi sayiyoruz bizden daha iyi kim Besiktasli olabilir!
Tam 3 gun sonra yeni uye alimlari basliyor bilmeyenler arastirsin butcesi yeten herskes mutlaka uye olsun!Bu gururu yasamak ins.hepimize nasip olur...

Çevrimdışı Efe

konu uzadığı için mesajlar silinecektir
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2014, 00:26:00 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mesajları son sayfadan temizledim şimdi konuşmak isteyen lütfen konuların başlığına gidip oraya yazsın stad başlığını meşgul etmeyelim sonra cıvığı çıkıyor işin :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Başarslan

Bütün form bir olmuş bir kişinin egosunu tatmin ediyor... Adam her söylenenden kendine bir şey çıkarmıyor... Her söylenene bir kulp buluyor... Bırakın daha burnunun ucunu göremiyor... Yok Stad mı şampiyon yapacak, yok bilmem ne... şu bayram günü inanın ona değil cevap vermeye çalışanlara gerildim... Bir nifak tüm formu allak bullak yapıyor...

Bu vesileyle Herkezin Bayramını tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim...

Çevrimdışı Efe

sessizlik üst düzey kameradan bağardım duyan olmadı :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı auysal4

insaat durunca muhabbet dagilmis . Bayram bitip hemen baslasada resimlere , duyumlara , yorumlara kafa patlatsak. Demirorene degil !

Çevrimdışı auysal4

Soylemeyi unuttum ozur dilerim . Forumdaki butun arkdaslarin bayramini en icten dileklerimle kutluyorum .

Çevrimdışı izorlu85

günaydın  iyi bayramlar Beşiktaş Sevdalıları...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Etiketler: