Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361465 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

hadi verdiği kombine sayısına loca vs. dahil olsun, yine de 45000'den az değil

Bana sorarsan en ideal 48,000.
60,000 ister misin deseler istemem derim. 60,000 kişilik ve üzeri statlar nedense bana çok itici geliyor.

Peki siz hangisini tercih edersiniz?

Ne demek itici yaa 60bin lik stattan bahsediyoruz düşünmeden kabul ederim :P

50000 olsun bizim olsun derim açgözlü davranmaya gerek yok  ;D

benim için de ideal sayı 50.000 ama 46.000 ve üstü de benim için ziyadesiyle yeterli...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı mert_

valla dün gördük küçük enişte çok hamarat

hızına yetişemiyo objektifler. eski açığın altına yuva yapmış olmalı belki de orda yavruları vardır

;D ;D evet dün mustafa hocamın çektiği fotolardan da öyle anlaşılıyor, epey poz vermiş dün :)

@kcptl  hocam senin küçük enişte pire gibi o kadar hızlı haraket ediyorki
ordan giriyor burdan çıkıyor bir türlü yakalayamadım fotosunu çekmek için
@mustafa_(87)  iyi yakalamış ben tam resmini çekeceğim makineyi doğrultana kadar stadın
içinde kayboluyor  ;D

;D ;D maşallah diyelim nazar değmesin necmi hocam, stadın en kritik görevleri onun ve o da bunun farkında ;D

Çevrimdışı Necmi

60,000 ister misin deseler istemem derim. 60,000 kişilik ve üzeri statlar nedense bana çok itici geliyor.

50000 olsun düz hesap
olsun derim ;)

Necmi abi yönetimin belli bir gelir beklentisi var 40 bin den elde edeceği gelir 50 bin olması halinde fiyatları biraz daha aşağı çekip tribünleri her daim doldurabilir düşüncesindeyim

aynı fikirdeyim dolmabahçeye olimpiyatı koy gene fullarız
stadı nasıl doldururuz diye renkliler düşünsün bizim öyle bir derdimiz yok
ama ekonomik olması gerekiyor malesef bizim taraftarımız zengin değil

Çevrimdışı blitz

Vinçlerin sağa sola hareketlerini görünce sevinmek tuhaf ama seviniyorum. Çatının şeffaf olup olmamasıda önemli değil benim için. Stada bi girelim de zaten herşey güzelleşir. Nasıl heyecanlanıyorum anlatamam (:..
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 19:54:02 blitz ]

Çevrimdışı eski inönü

45 bin rakamı bir tek bana mı sempatik geliyor:)) 50bine tercih ederim

Çevrimdışı Burak2

Ne demek itici yaa 60bin lik stattan bahsediyoruz düşünmeden kabul ederim :P

50000 olsun bizim olsun derim açgözlü davranmaya gerek yok  ;D

bu mesajdan ince görelim mi abi  :D :P

Çevrimdışı Necmi

hızına yetişemiyo objektifler. eski açığın altına yuva yapmış olmalı belki de orda yavruları vardır

;D ;D evet dün mustafa hocamın çektiği fotolardan da öyle anlaşılıyor, epey poz vermiş dün :)

@mustafa_(87)  iyi yakalamış ben tam resmini çekeceğim makineyi doğrultana kadar stadın
içinde kayboluyor  ;D

;D ;D maşallah diyelim nazar değmesin necmi hocam, stadın en kritik görevleri onun ve o da bunun farkında ;D

ama yaşınıda merak etmiyor değilim sanırım benden yaşlı  ;D

Çevrimdışı Necmi

hadi leeyyyyn

Çevrimdışı Necmi

Bir sorum daha var.
Tribun uzakliklari kale arkasi 7 tac cizgisi 6 metreydi. Bunda herhangi bir revizyon varmi ? Suan dunyakupasini izliyorum tribunler tum stadlarda uzak acaba bunla ilgili yeni bir kuralmi geldi ? Inonu ile kiyaslarsak hangisi daha yakin olacak yeni stadimizmi ?

Yeni stadımız Türkiyede sahaya en yakın stad 615 cm ve 795 cm

Tesekkur ederim Necmi abi.
Inonuden dahami yakin olacak birde onu yazarsan sana zahmet. Cunku eski stadimizda kenar oyunculari kapaliya yaklasamazdi :)) bu dahada yakin olursa ne olur bilemiyorum :)) bitsinde hayirlisiyla sevdigimizi bekler gibi bekliyoruz resmen :) bitsin bu hasret.

burda her korner atışında enseye tokadı yeme ihtimalleri yüksek ;D
korner atmamak için topun kornere çıkmaması için dua ederler artık ;)

Çevrimdışı idil

hadi leeyyyyn

;D ;D ;D 45 bin ne alay eder gibi :P
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Serkan7738

vodafone arenada beşiktaş 3 0 önde ve şuan anons yapılıyor evet 45903 biletli seyirci şuan maçı izliyor

Çevrimdışı okilic

vodafone arenada beşiktaş 3 0 önde ve şuan anons yapılıyor evet 45903 biletli seyirci şuan maçı izliyor
51903 :) kulaga daha guzel geliyor :)

Çevrimdışı eski inönü

dün de söyledim bizim stadımız kült bir stad olacak. Beşiktaş da oyle zaten. Bilic de bir roportajında demişti Beşiktaş avrupanın kült kluplerinden biridir tıpkı Liverpool gibi, West Ham gibi, Dortmund gibi. Beşiktaş Avrupa'nın en büyük kulüpleri arasında olmayabilir ama taraftarları ve camiası için taşıdığı anlam Beşiktaş'ı Avrupa'nın belki de en özel 10 kulübünden biri kılıyor. Velhasıl-ı kelam bizim stadımızın özgün bir stad olması gerekiyordu ve çok şükür ki öyle de oluyor. 30 bin kişilik de olsaydı bu değişmeyecekti

Çevrimdışı Efe

Eski acikta dip bolumde sıkintı kalmamis ama ilerisindr bir miktar daha toprak var aksam devam eder hafriyat numarali icinde bu gece hafriyat olabilir bakalim be olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

@eski inönü şimdi jeton düştü. profil resminin nedenini anladım.  8)

Çevrimdışı Thuggie

Asil mesele kapasite 45.000 de olsa 50.000 de olsa dolacak mi o tribünler? Malum takima destek konusunda biz Besiktaslilar renklilere göre epey gerideyiz, Inönü bile önemli maclar disinda cok fazla dolmuyordu, bir de simdi carsi - Fikret Orman gerilimi var, e-bilet var, cart var curt var. Kapasite fazla olup bos kalacaksa tribünler, 41.903 iyidir bence...

Çevrimiçi murat

stad ne kadar kapasite olur bilemem ama eski açık en azından numaralı kadar seyirci alır.tribün hesaplarım şu şekilde
kapalı              10000
numaralı          10000
deniz kenarı     10000
deniz manzaralı13000 +1903

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

içinde kayboluyor  ;D

ama yaşınıda merak etmiyor değilim sanırım benden yaşlı  ;D

o da senin gibi pek yaşını göstermiyor hocam :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

50 bin olsun tam olsun ne eksik ne fazla 😄

Çevrimdışı eski inönü

Evet Fabian da çok özel bir adamdı :) tam da şu an o tip bir karaktere ihtiyacımız var

Çevrimdışı ALDENYX

kamyondaki uzun demirlerin akibeti daha belli olmadı mı ?

Valla kapalının önünde yatıyorlar...
Herhalde kapalı ile ilgili birşey...

bunu şimdi kimse net bilemedi sanırım bu Empisayn 

olmasın   ???

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Szgn_26

50000 psikolojik sınır aşılmassa psikoloji bozar ama 48 bine karşıda bi sempatim var niyedir bilinmez :)

Evet Fabian da çok özel bir adamdı :) tam da şu an o tip bir karaktere ihtiyacımız var

goooooolll diye sevinirken kollarıyla da hareket yapardı.  8)
galiba sen hem karakterini hem de hareketlerini seviyordun  ;D

Çevrimdışı Semih

banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Etiketler: