Ya baskani elstirme taraftari hic olmadim hamlelerini destektledim ama bu nasil is...
Cok cok iyi hatirliyorum tamami seffaf bir cati olacak dedi hatta ntvsporda mehmet demirkol kus pislikleri nasil temizlenecek icerden gozukur dedi. Benzeri olmayan bir cati olacakmis guya... cizimlerden gerekse soylenenlerden anladigim kadariyla Almanya suan brazilya ve bir cok ulkede olan catilarin aynisi olacak. Kimse ondan sefaf cati beklemedi hadi bitis tarihini kombine icin gelir icin soyledi bunun icin niye beklentiye sokuyor insanlari anlamak mumkun degil. Yapsin o zaman saracoglu gibi ttarena gibi en azindan beklemeyelim. %35 transparanlik hic bisey farkettirmez.
kardeşim o söylediğin stadların benzeri olmayacak bizim stadımızın çatısı özel bir malzemeden ilk kez yapılıyor
istenirse tam şeffafda olabilir bez değil sert bir malzeme tam şeffaf olmasında demekki bir sakınca varki
tercih edilmiyor çatı malzemesinin ambians özelliği varmış dünyada ilk kez yapılacak en üst teknoloji yapılıyor
bunun nesi yetmiyorda eleştiriyorsunuzki stadda en çok önemsenen şey çatı ve kesinlikle eşsiz bir şey olacak