Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359633 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALDENYX

https://www.youtube-nocookie.com/embed/l5iYEuFu5lQ?rel=0                       Estadio Nacional de Brasilia - Big Lift - Time Lapse    sdatı
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 18:07:30 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı koenig

[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 18:26:13 Necmi ]

Çevrimdışı Szgn_26

�?içeklerde bi NUMARA olucak :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi
Cicekler zaten 10 NUMARA
Sezgin sana ozel msg attim okumadin galiba..
abı sımdı okudum cvp yazdım kusura bakma :)
Dedim bende Sezgin kustumu yazdiklarima cevap vermiyor.
Bugun gelen demir aksamlar cati icin olabilirmi kapalida biten kolonlarin ustune catiyi tasiyacak sistem icin :D Sacmalamis olabilirim.
Yok abi telin azizliği işte genelde siteyi açık bırakıyorum başka işlerle meşgulum ben burdayım ama aslında yohum yani :)

Çevrimiçi Necmi

https://www.youtube-nocookie.com/embed/l5iYEuFu5lQ?rel=0                       Estadio Nacional de Brasilia - Big Lift - Time Lapse    sdatı

Dostum mesajında ufak bir düzeltme yaptım affına sığınarak bir sonraki video yüklemende https in s sini çıkartırsan video görünür  ;)

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Gokhan_1903

Çevrimdışı iyimserure

arkadaşlar, kapasitenin kesin olarak artacağını neye istinaden söylüyorsunuz? Mabet daha önce bunu bir kaç kez ima etmişti ama kesin bir açıklama olmadı galiba değil mi?

Çevrimdışı Efe

Bugun pek keyif yok foruda fotolar geldiginde ortalik senlenir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski acikta hafriyat bittimi kamerayi acamiyorumda bilen biri bilgi verirse sevinirim
Şampiyon Beşiktaş JK

arkadaşlar, kapasitenin kesin olarak artacağını neye istinaden söylüyorsunuz? Mabet daha önce bunu bir kaç kez ima etmişti ama kesin bir açıklama olmadı galiba değil mi?

Bizim değerlendirmemiz şu şekilde, kapasite kesin artacak diye birşey yok fakat 48,000 e kadar arttırabilir isterse yönetim. Koltuk genişliği ile alakalı bir durum ve bu genişliği yönetim belirleyecek. 41,903de bırakabilir 45,000 de yapabilir, daha dar koltuklarla en fazla 48,000 de.

Çevrimdışı eski inönü

Bizim değerlendirmemiz şu şekilde, kapasite kesin artacak diye birşey yok fakat 48,000 e kadar arttırabilir isterse yönetim. Koltuk genişliği ile alakalı bir durum ve bu genişliği yönetim belirleyecek. 41,903de bırakabilir 45,000 de yapabilir, daha dar koltuklarla en fazla 48,000 de.
Zaten eğer Aktarın dedigi gibiyse yonetim de net degil demektir. Stad açılınca gorecez

Çevrimdışı CanEmre

Eski acikta hafriyat bittimi kamerayi acamiyorumda bilen biri bilgi verirse sevinirim

an itibariyle bir hareket yok ama arkada çakılı seriyorlar sanırım. arada beya traktör kepçe gözüküyor...

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Zaten eğer Aktarın dedigi gibiyse yonetim de net degil demektir. Stad açılınca gorecez

Eski inönü sen zaten 1 yıldır kendi hesaplama yöntemlerinle 48,000 olabilir diyordun.  Tahminine göre 4 tribün kapasitelerini yazabilir misin?

Çevrimdışı Anıl

Yeni açık arkalarda beton pompası ve mikseri var, hayırdır inşallah :)

Çevrimdışı ALDENYX

peki kapalıda örnek koltuklar var yani koltuklar belli diye düşünüyorum karar verilmiştir.soru şu o koltuklar 42 binemi göre 45 bine göremi.şahsen 1 kişi bile fazlalığı benim için önemli ama kalitede önemli...

Çevrimdışı eski inönü

Kapalı 11-12 bin
Numaralı 11-12 bin
Eski Açık 8-10 bin
Yeni Açık 12-15 bin

Çevrimdışı iyimserure

peki, bir soru daha, misafir tribün kapasitesi yaklaşık ne kadar olacak ve nerede konumlanacak, bilginiz var mı?

Çevrimdışı eagleizm

BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı ALDENYX

peki, bir soru daha, misafir tribün kapasitesi yaklaşık ne kadar olacak ve nerede konumlanacak, bilginiz var mı?
bilgili değilim ama tahminciyim  ;D yeni kale arkası sol üst kat 4 200 gibi..

Çevrimdışı iyimserure

o zaman şöyle bir mantık kurabiliriz,
Sayın Fikret Orman, son röportajlarından birinde 35000 kombine satmayı planlıyoruz demişti. Bildiğim kadarıyla koltuk sayısının 4000 kadarı loca,VIP, 1903 tribünü gibi özel koltuklar. 4000 de misafir tribünü desek etti 43000, e 5000-6000 de normal bilet dağıtılsa 50000'e yaklaşıyor kapasite.

Yanlış mıyım?

Çevrimdışı iyimserure

hadi verdiği kombine sayısına loca vs. dahil olsun, yine de 45000'den az değil

o zaman şöyle bir mantık kurabiliriz,
Sayın Fikret Orman, son röportajlarından birinde 35000 kombine satmayı planlıyoruz demişti. Bildiğim kadarıyla koltuk sayısının 4000 kadarı loca,VIP, 1903 tribünü gibi özel koltuklar. 4000 de misafir tribünü desek etti 43000, e 5000-6000 de normal bilet dağıtılsa 50000'e yaklaşıyor kapasite.

Yanlış mıyım?

Haklısın fakat 50 değil de en fazla 48 diyelim, başkanımızın konuşmasından bile belli, değerlendirmeyi kendileri yapacaklar artık.

Çevrimdışı okilic

Ya baskani elstirme taraftari hic olmadim hamlelerini destektledim ama bu nasil is...
Cok cok iyi hatirliyorum tamami seffaf bir cati olacak dedi hatta ntvsporda mehmet demirkol kus pislikleri nasil temizlenecek icerden gozukur dedi. Benzeri olmayan bir cati olacakmis guya... cizimlerden gerekse soylenenlerden anladigim kadariyla Almanya suan brazilya ve bir cok ulkede olan catilarin aynisi olacak. Kimse ondan sefaf cati beklemedi hadi bitis tarihini kombine icin gelir icin soyledi bunun icin niye beklentiye sokuyor insanlari anlamak mumkun degil. Yapsin o zaman saracoglu gibi ttarena gibi en azindan beklemeyelim. %35 transparanlik hic bisey farkettirmez.

hadi verdiği kombine sayısına loca vs. dahil olsun, yine de 45000'den az değil

Bana sorarsan en ideal 48,000.
60,000 ister misin deseler istemem derim. 60,000 kişilik ve üzeri statlar nedense bana çok itici geliyor.

Peki siz hangisini tercih edersiniz?

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: