Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360176 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

hadi verdiği kombine sayısına loca vs. dahil olsun, yine de 45000'den az değil

Bana sorarsan en ideal 48,000.
60,000 ister misin deseler istemem derim. 60,000 kişilik ve üzeri statlar nedense bana çok itici geliyor.

Peki siz hangisini tercih edersiniz?

50000 olsun düz hesap olsun derim ;)

60,000 ister misin deseler istemem derim. 60,000 kişilik ve üzeri statlar nedense bana çok itici geliyor.

Olur mu peki Necmi abi? Senin yazdığın her yazının mutlaka altında bir şey ararım ben.  ;D

Çevrimdışı iyimserure

valla her maç dolacak deseler tabi gelir açısından kapasite ne kadar yüksek olursa o kadar iyi ama ben beşiktaş taraftarının modern bir stadda ortalama 45000 koltuk dolduracağını tahmin ediyorum, o yüzden fazlası görsellik ve ambiyans açısından güzel olmaz

Çevrimdışı Gokhan_1903

kamyondaki uzun demirlerin akibeti daha belli olmadı mı ?

Çevrimdışı Necmi

Ya baskani elstirme taraftari hic olmadim hamlelerini destektledim ama bu nasil is...
Cok cok iyi hatirliyorum tamami seffaf bir cati olacak dedi hatta ntvsporda mehmet demirkol kus pislikleri nasil temizlenecek icerden gozukur dedi. Benzeri olmayan bir cati olacakmis guya... cizimlerden gerekse soylenenlerden anladigim kadariyla Almanya suan brazilya ve bir cok ulkede olan catilarin aynisi olacak. Kimse ondan sefaf cati beklemedi hadi bitis tarihini kombine icin gelir icin soyledi bunun icin niye beklentiye sokuyor insanlari anlamak mumkun degil. Yapsin o zaman saracoglu gibi ttarena gibi en azindan beklemeyelim. %35 transparanlik hic bisey farkettirmez.

kardeşim o söylediğin stadların benzeri olmayacak bizim stadımızın çatısı özel bir malzemeden ilk kez yapılıyor
istenirse tam şeffafda olabilir bez değil sert bir malzeme tam şeffaf olmasında demekki bir sakınca varki
tercih edilmiyor çatı malzemesinin ambians özelliği varmış dünyada ilk kez yapılacak en üst teknoloji yapılıyor
bunun nesi yetmiyorda eleştiriyorsunuzki stadda en çok önemsenen şey çatı ve kesinlikle eşsiz bir şey olacak

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı iyimserure

şu inşaatın içinde kalan vinci nasıl sökecekler hiç aklım almıyor

Çevrimdışı CanEmre

kamyondaki uzun demirlerin akibeti daha belli olmadı mı ?

Valla kapalının önünde yatıyorlar...
Herhalde kapalı ile ilgili birşey...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Necmi

Olur mu peki Necmi abi? Senin yazdığın her yazının mutlaka altında bir şey ararım ben.  ;D

ya ismail benim acilen boksör smilesini bulmam lazım :)
yazıyı kaldırıp altına iyice baktım toz vardı sayayım dedim say say bitmiyor :)

Çevrimdışı okilic

Ya baskani elstirme taraftari hic olmadim hamlelerini destektledim ama bu nasil is...
Cok cok iyi hatirliyorum tamami seffaf bir cati olacak dedi hatta ntvsporda mehmet demirkol kus pislikleri nasil temizlenecek icerden gozukur dedi. Benzeri olmayan bir cati olacakmis guya... cizimlerden gerekse soylenenlerden anladigim kadariyla Almanya suan brazilya ve bir cok ulkede olan catilarin aynisi olacak. Kimse ondan sefaf cati beklemedi hadi bitis tarihini kombine icin gelir icin soyledi bunun icin niye beklentiye sokuyor insanlari anlamak mumkun degil. Yapsin o zaman saracoglu gibi ttarena gibi en azindan beklemeyelim. %35 transparanlik hic bisey farkettirmez.

kardeşim o söylediğin stadların benzeri olmayacak bizim stadımızın çatısı özel bir malzemeden ilk kez yapılıyor
istenirse tam şeffafda olabilir bez değil sert bir malzeme tam şeffaf olmasında demekki bir sakınca varki
tercih edilmiyor çatı malzemesinin ambians özelliği varmış dünyada ilk kez yapılacak en üst teknoloji yapılıyor
bunun nesi yetmiyorda eleştiriyorsunuzki stadda en çok önemsenen şey çatı ve kesinlikle eşsiz bir şey olacak

Abi onceki sayfalarda yazolan bilgilere verilen paylasilan resimlere gore konusuyorum. Ayrics tamamen seffaf olmasinin sakincasi varsa baskan daha once cikip isik gecirecek isi gecirmeyecek tamamen seffaf dunyada ilk olacak demeseydi. Cimlere zararli olacagini soyluyosuniz ama tariflere gore cimlere denk gelen kisim zaten tamamen seffaf olacak. Insallah tek olur muhtesem olur ama verilen sozler bir bir degistirilince insan budami olmayacak diye korkuyor.

Çevrimdışı Oktay

50000 olsun düz hesap
olsun derim ;)

Necmi abi yönetimin belli bir gelir beklentisi var 40 bin den elde edeceği gelir 50 bin olması halinde fiyatları biraz daha aşağı çekip tribünleri her daim doldurabilir düşüncesindeyim

Çevrimdışı ercan

bence
1 stad çatısı kullandığım profil fotosu gibisi olacaktır (temennim)
2 kapasite olarak  41903 şeklinde stad açılşı yapılacaktır (herkes gibi en az 46000 istiyorum)
3 Türkiye'nin en güzel stadyumu olacaktır (kesin bilgi) konum itibarıyla dünyadaki yerini alacaktır
4 kendi elektriğini üretecektir ama üretmesede problem değildir

Çevrimdışı Burak2

valla dün gördük küçük enişte çok hamarat

hızına yetişemiyo objektifler. eski açığın altına yuva yapmış olmalı belki de orda yavruları vardır

Çevrimdışı okilic

Bu arada ben baskan tutmam insaat sirketi tutmam tek tarafim Besiktaştir. Kim faydali is yapiyorsa destek olurum begenmesem dahi forma alirim desteklemedigim halde pasolig kartimi para odeyerek aldim sirf klubum para kazansin diye. Bunu sebeple soyluyorum beni fikret baskanin tarafi yada karsisi gormesinler diye. Ama baskanin cok kotu bir huyu var insanlari kimse degil kendisi gaza getiriyor sonra kendisi yanan ev diyor borc diyor. Neyse insallah cok ama cok guzel bir cati olur her gun stadimiza birkez daha hayran oluruz.

Çevrimdışı mert_

hızına yetişemiyo objektifler. eski açığın altına yuva yapmış olmalı belki de orda yavruları vardır

;D ;D evet dün mustafa hocamın çektiği fotolardan da öyle anlaşılıyor, epey poz vermiş dün :)

Çevrimdışı idil

Kaç gündür giremiyorum foruma şehir dışındayım ama madem kapasite konulu bir mesaj gördüm yukarda fikir beyan etmeden geçemicem  8) en az 50bin isterizzzz en az 8)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Necmi

Abi onceki sayfalarda yazolan bilgilere verilen paylasilan resimlere gore konusuyorum. Ayrics tamamen seffaf olmasinin sakincasi varsa baskan daha once cikip isik gecirecek isi gecirmeyecek tamamen seffaf dunyada ilk olacak demeseydi. Cimlere zararli olacagini soyluyosuniz ama tariflere gore cimlere denk gelen kisim zaten tamamen seffaf olacak. Insallah tek olur muhtesem olur ama verilen sozler bir bir degistirilince insan budami olmayacak diye korkuyor.

çimlere zararı olmaz taraftara zararı olur gündüz maçları işkence olur verilen sözler değiştirilmiyor
eskiden kullanılması düşünülen malzeme neyse değişmedi aynı malzeme kullanılıyor ama
Başkan tam olarak anlatamamış veya anlatmak istememiş olabilir konuşmalarında dikkat ettim
ufak tefek ip uçları veriyor ama hiç bir şeyi net açıklamıyor demekki bazı sakıncaları varki
böyle davranıyor

ya ismail benim acilen boksör smilesini bulmam lazım :)
yazıyı kaldırıp altına iyice baktım toz vardı sayayım dedim say say bitmiyor :)

Ben antremanlıyım Necmi abi    8)

Çevrimdışı okilic

Bir sorum daha var.
Tribun uzakliklari kale arkasi 7 tac cizgisi 6 metreydi. Bunda herhangi bir revizyon varmi ? Suan dunyakupasini izliyorum tribunler tum stadlarda uzak acaba bunla ilgili yeni bir kuralmi geldi ? Inonu ile kiyaslarsak hangisi daha yakin olacak yeni stadimizmi ?

Çevrimdışı Necmi

;D ;D evet dün mustafa hocamın çektiği fotolardan da öyle anlaşılıyor, epey poz vermiş dün :)

@kcptl  hocam senin küçük enişte pire gibi o kadar hızlı haraket ediyorki
ordan giriyor burdan çıkıyor bir türlü yakalayamadım fotosunu çekmek için
@mustafa_(87)  iyi yakalamış ben tam resmini çekeceğim makineyi doğrultana kadar stadın
içinde kayboluyor  ;D

Çevrimdışı idil

Ne demek itici yaa 60bin lik stattan bahsediyoruz düşünmeden kabul ederim :P

Çevrimdışı Necmi

Bir sorum daha var.
Tribun uzakliklari kale arkasi 7 tac cizgisi 6 metreydi. Bunda herhangi bir revizyon varmi ? Suan dunyakupasini izliyorum tribunler tum stadlarda uzak acaba bunla ilgili yeni bir kuralmi geldi ? Inonu ile kiyaslarsak hangisi daha yakin olacak yeni stadimizmi ?

Yeni stadımız Türkiyede sahaya en yakın stad 615 cm ve 795 cm

Çevrimdışı Necmi

50000 olsun bizim olsun derim açgözlü davranmaya gerek yok  ;D

Çevrimdışı idil

50000 olsun bizim olsun derim açgözlü davranmaya gerek yok  ;D

Keşke keşke... Benim için kapasitede sınır yok ne kadar fazla o kadar da muazzam bi atmosfer o kadar fazla taraftar...ruh... Hayal de olsa umarım en az 50bin olur... :-X

Çevrimdışı okilic

Bir sorum daha var.

Yeni stadımız Türkiyede sahaya en yakın stad 615 cm ve 795 cm

Tesekkur ederim Necmi abi.
Inonuden dahami yakin olacak birde onu yazarsan sana zahmet. Cunku eski stadimizda kenar oyunculari kapaliya yaklasamazdi :)) bu dahada yakin olursa ne olur bilemiyorum :)) bitsinde hayirlisiyla sevdigimizi bekler gibi bekliyoruz resmen :) bitsin bu hasret.

Etiketler: