Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357573 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı eski inönü

Çiçeklerde bi NUMARA olucak :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi
Obitaş bi Numara yapmasın da :))

seni kim eskitti umut' um :)
neşe kaynağı guzel insan :)

umut abi :) karışımın etkısı nasıl bitti heralde gözlerın dün metorda çok kötüydü  ;D ;D
bana diyene bak. senin de yüzün kıpkırmızıydı :) Aktar tehlikeli adam fazla bulaşmamak lazım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beyler eski açıkta drenaj kuyusu mu kazılıyor ?

Çevrimdışı keremfrat1

Çiçeklerde bi NUMARA olucak :)

Obitaş bi Numara yapmasın da :))

seni kim eskitti umut' um :)
neşe kaynağı guzel insan :)

umut abi :) karışımın etkısı nasıl bitti heralde gözlerın dün metorda çok kötüydü  ;D ;D
bana diyene bak. senin de yüzün kıpkırmızıydı :) Aktar tehlikeli adam fazla bulaşmamak lazım
yok abi ismail abi gelsın yıne ben yıne yıcem mabet abide var bi paket alırım ondan abi sakla benımkını :)

Çevrimdışı Geovani

Anil doğru söylüyor güneş panelleri catida olmayacak dedi mabet net hatırlıyorum arti stadin kendi enerjisini karşılayacak kapasitede olacak...
Umut herkes catiyi Şükrü saracoglu yla kiyasliyor ama alakasi olmayacak Türkiye de tek olacak icimiz rahat olsun....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı eski inönü

dikkatinizi çekti mi kalıplanmış kolonun içine uzun bir huni sarkıttılar betonu huniyle dokecekler iyice demirlerin aralarına işlesin diye. Çok akıllıca degil mi

Çevrimiçi murat

gece gidince bir kaşık attım.kurdeşenim azdı.sabaha kadar kaşındım ;D ataraxı da bulamadım.aktar komplo yaptı galiba ;D söz obitaşa laf yok ;D

Çevrimdışı yigitcan1903

Şu kapasite 45 binin üstüne çıksın da çatıyı isterse tenekeyle kaplasınlar

Çevrimdışı melih

bizim hafriyat işi kadar uzun süren hafriyat yoktur ülkede bence. Al al bitmedi.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı keremfrat1

dikkatinizi çekti mi kalıplanmış kolonun içine uzun bir huni sarkıttılar betonu huniyle dokecekler iyice demirlerin aralarına işlesin diye. Çok akıllıca degil mi
AYNEN ABİ ONLAR FORE KAZIKLARDA DA KULLANILIYO BETON İYİ SIKIŞŞSIN DIYE ÇOK İYİ Bİ YÖNTEM :) AYNI KARIŞIM GİBİ ;D

Çevrimdışı ALI RIZA

AYNEN ABİ ONLAR FORE KAZIKLARDA DA KULLANILIYO BETON İYİ SIKIŞŞSIN DIYE ÇOK İYİ Bİ YÖNTEM :) AYNI KARIŞIM GİBİ ;D
Ben onu catidaki yağmur suyunu su deposuna aktarılması için biliyor :) eğer sizin dediğiniz gibiyse enteresan

Çevrimdışı secospat

Ülkenin en zor lokasyonunda çünkü stadımız o yüzden bitmiyor. Sonuna gelindi artık. Kasım 2013den beri hafriyat çıkarılıyorsa  ortalama her gece 250 kamyondan 56000 kamyon hafriyat çıkarılmış demektir kabaca hesaplarsak. Bu çok büyük bir rakam
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı eski inönü

helal :D

Çevrimdışı eski inönü

Ben onu catidaki yağmur suyunu su deposuna aktarılması için biliyor :) eğer sizin dediğiniz gibiyse enteresan
o dedigin normal plastik borularla olur. Bu dediğim bildigin uzun silindir demir. Ucunda da koca bir huni var

Çevrimdışı ALI RIZA

o dedigin normal plastik borularla olur. Bu dediğim bildigin uzun silindir demir. Ucunda da koca bir huni var
pompacının mı diyorsun eğer oysa o her pompa aracında var mecburidir..! resim örnegi var mı ! göreyim

Çevrimdışı ALDENYX

konu dışı ama milanoyu şuan 5-2 yeniyoruz plaj futbolu.ntv canlı.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı smtcglr

sabah tırlarda bulunan ayakların ne oldugu daha belli olmadı mı  :o

Stat kapasitesi konusunda ip Beşiktaş yönetiminde, eğer avrupa kupaları finali oynanmasını istiyorsak, standart koltuk genişliğine uyduğumuzda 41903 kapasite fakat avrupa kupası final maçı derdimiz yoksa koltuklar biraz daha dar olacak, 48000 e kadar yolu var. Bu bizim yönetimin tercihi olacak, olayın aslı %99 bu beyler.
eğer avrupa finali istiyosak koltuk aralığı geniş 41bin olucak eğer kapasite 48 bin olsun dersek avrupa finali yok doğru anladım sanırım..

evet,, peki oyuncak gibi oynayabilirmiyiz bu rakamlarla:)) ?? varmıdır böyle bir imkan?

Bence yönetim 45000 idealdir diyip, uefa'yı bir şekilde ikna edebilir, vodafone ve ing gibi dünya şirketleri ağırlığını ortaya koyarsa kupa finali verirler bu mükemmel stada.

Çevrimdışı svsgndgd

pompacının mı diyorsun eğer oysa o her pompa aracında var mecburidir..! resim örnegi var mı ! göreyim

O kolonlara beton dökmek için kullanılan bir huni arkadaşlar. Demirlerin arasına pompanın ucunu sokamadıkları yerlerde kullanıyorlar. Kolaylık için o.
''Asıl olan hayattır; hayat ise BEŞİKTAŞ''

Çevrimdışı ozan062

17 milyon€ ya güzel birşey yapılır elbet :D az para değil çatı için

brezilyada sadece bir stadın catısına 100milyon harcandı yani o kadarda büyütmeyelim:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı BRK

4.Çatının orta ve geniş halkası %35 ışığa geçirgen, bu ne demek? bu demek stad'in catisi boyle gozukecek, guzel mi? Hayir kusura bakmayin, baska stadlardan farki ne? "Dear Beshiktash football fans,

I got many messages from you contained questions about design of the roof. As you know, there is two different published renders. One that I do and another one are for vodafone But I want to tell you that design of the roof is like my published renders not vodafone. Of course some changes will happen in design and I must work on it again for make new 3D presentation."
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 16:13:56 BRK ]

Çevrimiçi murat

helal :D
senin beğendiğin stad saraçoğlu tarzında.teneke de olsa kabul etmene şaşırmadım umut ;D

Çevrimdışı celiker1

@mabet Numaralının yapımını üstlenecek şirket işçi artırımı gerçekleştirecek mi,yoksa mevcut işçi sayısıyla mı devam edecek?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı nannan

Hollanda'nın İspanya'yı 5-1 yendiği maçın oynandığı stadın çatısı bizimkine çok benziyor.

Çevrimdışı Semih

Durmak yok Yola devam demişti bir zamanlar devlet büyüğü :)

Bugün toplantıda sadece ve sadece 1 adet foto mu ! bilgiler nerde

Bu arada @Altug çalışmış sitenin üzerinde yeni yeni farkediyorum numara bölümüne git butonu gelmişsayfanın solundaki ara boşluk kapanmış

@Necmi ne zaman fark edecek acaba dedim  8)

@Altug  aralığa gelir gelmez baktım zaten git butonuyla işim olmadığı için geç farkettim
bu arada profil sayfa görünümüde değişmiş mentions daha belirgin bir şekilde ortaya çıkmış
şimdi daha kullanışlı olmuş  ;D
birde smiley işini çözdükmü tamamdır. bu arada resimler için verdiğin alan küçük olmuş çektiğim resimleri yükleyemedim
photoshop yapmak zorunda kaldım bir kaç tanesine yaptım işkence gibi  :(

@Necmi
mention eklentisinden/modülünde sorun var sanırım, sadece siz yaptığınızda link olarak gözüküyor

yok kendin yazmaya başlayınca altta liste halinde isimler çıkıyor ordan seç ismi

yok abi olmuyor  :(
@Necmi @SaLVaDoR
olmuyor liste falan da çıkmıyor  :-\
chrome mu kullanıyorsun @EmreTkgz42
Evet abi chrome

dün toplantıda arkadaşlar chrome da sorun yaşandığını söylemişlerdi
bunu çözebilirmiyiz işin doğrusu bilmiyorum ama ilgileneceğiz umarım çözeriz
bu süre içersinde firefox ile girmeni tavsiye ederim biz kullandığımız için ilk planda sorunlar
düzeltiliyor site sorunları çözümlendikten sonra farklı platformlarda neler oluyor
onlarıda düzeltiriz öncelikle siteyi sağlıklı hale getirelim  ;D
sitenin bir günde kurulup açılması bize test etme şansı bırakmadı malesef böyle sorunlarda oluyor

abi ben firefox kullanıyorum. firefoxda da çalışmıyor mention eklentisi.
ben de yazılımcı (php) olduğum için tahmin ediyorum. şuana kadar gördüğüm sadece adminler kullanabiliyor bu eklentiyi, ayarlarını bir kontrol edin muhtemelen yetkililerin kullanacağı şekilde ayarlıdır şuan. eğer ayarlarda da yoksa eklentiyi download edebileceğim bir link verirseniz biraz inceliyim
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Etiketler: