Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357514 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Stat kapasitesi konusunda ip Beşiktaş yönetiminde, eğer avrupa kupaları finali oynanmasını istiyorsak, standart koltuk genişliğine uyduğumuzda 41903 kapasite fakat avrupa kupası final maçı derdimiz yoksa koltuklar biraz daha dar olacak, 48000 e kadar yolu var. Bu bizim yönetimin tercihi olacak, olayın aslı %99 bu beyler.
eğer avrupa finali istiyosak koltuk aralığı geniş 41bin olucak eğer kapasite 48 bin olsun dersek avrupa finali yok doğru anladım sanırım..

evet,, peki oyuncak gibi oynayabilirmiyiz bu rakamlarla:)) ?? varmıdır böyle bir imkan?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MertSuleyman

Stat kapasitesi konusunda ip Beşiktaş yönetiminde, eğer avrupa kupaları finali oynanmasını istiyorsak, standart koltuk genişliğine uyduğumuzda 41903 kapasite fakat avrupa kupası final maçı derdimiz yoksa koltuklar biraz daha dar olacak, 48000 e kadar yolu var. Bu bizim yönetimin tercihi olacak, olayın aslı %99 bu beyler.
eğer avrupa finali istiyosak koltuk aralığı geniş 41bin olucak eğer kapasite 48 bin olsun dersek avrupa finali yok doğru anladım sanırım..

evet,, peki oyuncak gibi oynayabilirmiyiz bu rakamlarla:)) ?? varmıdır böyle bir imkan?
öyle bi imkan yoktur sanırım montajlı falan hepsi zahmetli bi iş olur :)
BEŞİKTAŞ ULAAN

Çevrimdışı ozan062

bence yonetim kendi basına karar vermicektir buraya sponsor vodafone da devreye girer ve  derki bu stadın prestiji markası için final sart onun içinde 41bin iyi acık soyleyim 6bin fark fiyatlamada ne kadar fark yapıyor ona baksınlar coksa tamam değilse hiç değiştirmesinler 41bin olsun hem bir kere final oynadıktan osnrada değiştirebilirz yani finali oynayalım sonrasında pat diye 48e çıkarırız bu daha mantıklı mabet onumuzdeki seneler derken bunu demiş olabilir aynı zamanda
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Burda bir bilgi kirliliğimi var bilmiyorum dün ismail bjk_mabet le konuşuyordu bana uzak noktada
konuyu kaçırmış olabilirim bizim koltuklar uefa standartlarında biliyorum ve şu anki konuşulan
kapasitede bu koltuklara göre konuşuluyor ama sizden bir ricam var bu konuyu fazla konuşmayalım
net bir şey yok resmi açıklama 42000 ve bu durumda bir değişiklik yok ben ne zaman sorsam
bjk_mabet 42000 diyor  ;D şimdilik farklı rakamları konuşmak sadece dedikodu olur bekleyip
resmi açıklamada göreceğiz bizler taraftarız her şeyi konuşuruz kulüp için bağlayıcı değildir
ama bunu bağlayıcı bir bilgiyle vermek doğru değil diye düşünüyorum

Çevrimdışı bjk_mabet

Çiçeklerde bi NUMARA olucak :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

32 saatlik bir calismadan sonra

15:30 vapuru ev yolunda :)

Çevrimdışı Anıl

bu toplantıları 2 haftada bir yapında bizde yeniliklerden haberdar olalım. ;)
Toplantının özeti
1.Numaralı çiçeklerin, ;D
2.Kapasite arttı (gizli 48 bin olabilir) :D
3.Çatının iç halkası şeffaf

4.Çatının orta ve geniş halkası %35 ışığa geçirgen,
5.Çatının örtü malzemesi için 4 seçenek var.(Seçin polikarbonuda bayram edelim)
6.Çatı güneş paneli en dış halkada olacak.

Çatı Muhammed Saatçi nin çizimindeki gibi görünecekmiş, sadece çatının kaplaması membran örtü değil sert bir cisim olacakmış. Ama güneş panelleri öyle olmayacak diyr hatırlıyorum İsmail abi yanlış anlamış olabilir  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu haber 10 numara :) çiçekler NUMARA'yı alacak :)
mabet sabah kamyon (TIR) içinde kocaman ayaklar vardı neyin nesi ?

Çevrimdışı combomaxs

İnce işçilik ne durmda bir bilgsi olan var mı ? Duvar örümüne başlandımı

Çevrimdışı FARUK

kamerada köşede fışkırtıcı görünüyor grobeton mu atılıyor acaba

Çevrimdışı Anıl

İsmail abi güneş panelleri öyle olmayacak bence sen kaçırdın orayı  ;D Skorboardda inşallah Varşova Nacional Stadium gibi olur, hatta ileride üstü de o şekil kapatılacak şekilde yapsınlar sistemi de  8)

Çevrimdışı nannan

Dallas'ta yapılan bir stadyumda böyle bir koltuk sistemi var. çıt-çıt koltuklar takılıp çıkarılabiliyor ve raylı bir sistem üzerinde kaydırılabiliyor. Bizim koltuklar öyle değil ama istenirse belli bölgelerde bhu yapılabilir.

Çevrimdışı eski inönü

Obitaş bi Numara yapmasın da :))

Çevrimiçi Necmi

32 saatlik bir calismadan sonra

15:30 vapuru ev yolunda :)

daha yenimi gidiyorsun eve  :o

Çevrimdışı bjk_mabet

seni kim eskitti umut' um :)
neşe kaynağı guzel insan :)

Çevrimdışı eski inönü

beton pompası ne yapmaya çalışıyor eski açıkta anlayan var mı :)

Çevrimdışı bjk_mabet

beton pompası ne yapmaya çalışıyor eski açıkta anlayan var mı :)
kolonlar var betonlanicak 120 m3 toplamda...

Çevrimdışı eski inönü

Mabet reis git uyu biraz heder olucan boyle. :)

Çevrimdışı BRK

hani 65% olacakti? :s yani simdi cati sukru saracoglu gibi olacak... staddin butun guzeligi gitti...

Çevrimdışı ALI RIZA

hani 65% olacakti? :s yani simdi cati sukru saracoglu gibi olacak... staddin butun guzeligi gitti...

gün doğmadan neler doğar :)

Çevrimdışı keremfrat1

Mabet abı uyu :) bütün gün  ;D ben senın yerıne ızlıycem gece bugun abi :) stadı abı merak etme ;D

Çevrimdışı BRK

gün doğmadan neler doğar :)

??

Çevrimdışı keremfrat1

seni kim eskitti umut' um :)
neşe kaynağı guzel insan :)

umut abi :) karışımın etkısı nasıl bitti heralde gözlerın dün metorda çok kötüydü  ;D ;D

17 milyon€ ya güzel birşey yapılır elbet :D az para değil çatı için

Çevrimdışı eski inönü

hocam ne Şükrü Saraçoğlu'su ya naptın. Çatının kalitesini sadece şeffaflık derecesiyle mi ölçüyorsun.

Etiketler: