Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356487 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Schwarzer Adler

tıkladığımız link renk değiştirse daha iyi olur DH deki gibi... @Necmi
"Beşiktaş, renklilere özenmeyecek kadar büyük ve özgün bir camiadır"

Çevrimdışı frkndgnr

Mustafa abi harbi ismail köybaşıya benziyon 😅

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana mı dedin furkan  ;D
evet😁

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serkan7738

numaralının altındaki araç tüneli diyorum giriş çıkış ordan ypaılabilir rampa iner üstüne inşaat yapılabilir diyorum niye kimse beni önemsemiyo  :'( hiç bilgisi olan yokmu :'(

Çevrimdışı saricasi

Kum ve denizden slmlar:))nasıl bgn obitaş:)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Necmi

numaralının altındaki araç tüneli diyorum giriş çıkış ordan ypaılabilir rampa iner üstüne inşaat yapılabilir diyorum niye kimse beni önemsemiyo  :'( hiç bilgisi olan yokmu :'(

dostum sana cevap verecek kişiler şu anda meşgul olduğu için mesajını görmemiştir  :)
tam ne demek istediğini anlamadım ama inşaat esnasında diyorsan sanırım öncelikle eski açık numaralı arasındaki geçişi kullanırlar
numaralının arkasındaki yolu yaparlar daha sonrada iki tarafta aktif kullanılır

Çevrimdışı Serkan7738

dostum sana cevap verecek kişiler şu anda meşgul olduğu için mesajını görmemiştir  :)
tam ne demek istediğini anlamadım ama inşaat esnasında diyorsan sanırım öncelikle eski açık numaralı arasındaki geçişi kullanırlar
numaralının arkasındaki yolu yaparlar daha sonrada iki tarafta aktif kullanılır

şuanki rampanın olduğu köşeden girecek tünelden bahsediyorum ben numaralının altından dolaşıp yeni açığın otoparkına giden araç tüneli o tünel seviyesine indirilip üzerine eski açık dönüşü yapılamazmı tırlar o tünelden sığmazmı giriş çıkış için

ysariusta

• Ziyaretçi

Allahın aşkına biri bana şu eski açığın arkasında hala hafriyat bulunan o üçgen kısmın ne olduğunu desin. Bi bankacı için gerçekten anlamsız görünüyor. :)

Çevrimdışı saricasi

Allahın aşkına biri bana şu eski açığın arkasında hala hafriyat bulunan o üçgen kısmın ne olduğunu desin. Bi bankacı için gerçekten anlamsız görünüyor. :)
Üçgen dediğin yer numaralı eski açık giriş yerini.diyorsan orası fore kazık çakılmış stad sınırı olan yer.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı okilic

Herkese iyi geceler
Kapasite konusundaki gelisme beni cok sevindirdi 45bin yada 48 bin loca vip haricmi birde artis nasil saglanacak? insallah eski acik diger tribunlerle esitlenerek saglaniyodur
Gunes panelleri olacakmis cati seffaf olacakmis onuda ogrenmis olduk peki skortabelasi ile ilgili bir bilgi varmi ?
En onemlisi bitis tarihi ile ilgili konusulan zamandan (subat) daha once tamamlanabilecekmiymis :)
Bilgi veren foto paylasan herkese simdiden tekrar tekrar tesekkurler.
aradığın mesaj bumudur?@okiliç

Evet aradigim mesaj bu. Telefonun beni yaniltmasi farkettim mesaji sildim. Ozur dilerim bi anlik gaza geldim sinirlendim silindi zannetim. Hakkinizi helal edin :)

Çevrimiçi Necmi

Evet dün bende çıplak gözle iyice bir inceledim arazimiz öyle ve her santimini stad için değerlendiriyorlar
orayada mutlaka faydalı bir şey yapacaklardır yerimiz ufak ve her alanın değerlendirilmesi gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

Sanırım arkadaş gönderdiği mesajı göremedi ve silindiğini düşündü.

görüşemedik iki gündür @Altug

Çevrimdışı eski inönü

Herkese iyi geceler
Kapasite konusundaki gelisme beni cok sevindirdi 45bin yada 48 bin loca vip haricmi birde artis nasil saglanacak? insallah eski acik diger tribunlerle esitlenerek saglaniyodur
Gunes panelleri olacakmis cati seffaf olacakmis onuda ogrenmis olduk peki skortabelasi ile ilgili bir bilgi varmi ?
En onemlisi bitis tarihi ile ilgili konusulan zamandan (subat) daha once tamamlanabilecekmiymis :)

Evet aradigim mesaj bu. Telefonun beni yaniltmasi farkettim mesaji sildim. Ozur dilerim bi anlik gaza geldim sinirlendim silindi zannetim. Hakkinizi helal edin :)
hocam çatı şeffaf degil. Çatının iç halkası şeffaf sadece. Geri kalanının şeffaflık derecesi az. Dışardan beyaz gibi gorunuyor kac kez paylaşıldı burada. 

Çevrimdışı EmreTkgz42

Durmak yok Yola devam demişti bir zamanlar devlet büyüğü :)

Bugün toplantıda sadece ve sadece 1 adet foto mu ! bilgiler nerde

Bu arada @Altug çalışmış sitenin üzerinde yeni yeni farkediyorum numara bölümüne git butonu gelmişsayfanın solundaki ara boşluk kapanmış

@Necmi ne zaman fark edecek acaba dedim  8)

@Altug  aralığa gelir gelmez baktım zaten git butonuyla işim olmadığı için geç farkettim
bu arada profil sayfa görünümüde değişmiş mentions daha belirgin bir şekilde ortaya çıkmış
şimdi daha kullanışlı olmuş  ;D
birde smiley işini çözdükmü tamamdır. bu arada resimler için verdiğin alan küçük olmuş çektiğim resimleri yükleyemedim
photoshop yapmak zorunda kaldım bir kaç tanesine yaptım işkence gibi  :(

@Necmi
mention eklentisinden/modülünde sorun var sanırım, sadece siz yaptığınızda link olarak gözüküyor

yok kendin yazmaya başlayınca altta liste halinde isimler çıkıyor ordan seç ismi

yok abi olmuyor  :(
@Necmi @SaLVaDoR
olmuyor liste falan da çıkmıyor  :-\
chrome mu kullanıyorsun @EmreTkgz42
Evet abi chrome

Çevrimdışı eski inönü

@Necmi abi dün söyledigin özel mabet köşesini yapıcaz mı?

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ahmetx

bu toplantıları 2 haftada bir yapında bizde yeniliklerden haberdar olalım. ;)
Toplantının özeti
1.Numaralı çiçeklerin, ;D
2.Kapasite arttı (gizli 48 bin olabilir) :D
3.Çatının iç halkası şeffaf

4.Çatının orta ve geniş halkası %35 ışığa geçirgen,
5.Çatının örtü malzemesi için 4 seçenek var.(Seçin polikarbonuda bayram edelim)
6.Çatı güneş paneli en dış halkada olacak.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

ahmetx supersinn :D herseyi net birsekilde anlatmıssın:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Durmak yok Yola devam demişti bir zamanlar devlet büyüğü :)

Bugün toplantıda sadece ve sadece 1 adet foto mu ! bilgiler nerde

Bu arada @Altug çalışmış sitenin üzerinde yeni yeni farkediyorum numara bölümüne git butonu gelmişsayfanın solundaki ara boşluk kapanmış

@Necmi ne zaman fark edecek acaba dedim  8)

@Altug  aralığa gelir gelmez baktım zaten git butonuyla işim olmadığı için geç farkettim
bu arada profil sayfa görünümüde değişmiş mentions daha belirgin bir şekilde ortaya çıkmış
şimdi daha kullanışlı olmuş  ;D
birde smiley işini çözdükmü tamamdır. bu arada resimler için verdiğin alan küçük olmuş çektiğim resimleri yükleyemedim
photoshop yapmak zorunda kaldım bir kaç tanesine yaptım işkence gibi  :(

@Necmi
mention eklentisinden/modülünde sorun var sanırım, sadece siz yaptığınızda link olarak gözüküyor

yok kendin yazmaya başlayınca altta liste halinde isimler çıkıyor ordan seç ismi

yok abi olmuyor  :(
@Necmi @SaLVaDoR
olmuyor liste falan da çıkmıyor  :-\
chrome mu kullanıyorsun @EmreTkgz42
Evet abi chrome

dün toplantıda arkadaşlar chrome da sorun yaşandığını söylemişlerdi
bunu çözebilirmiyiz işin doğrusu bilmiyorum ama ilgileneceğiz umarım çözeriz
bu süre içersinde firefox ile girmeni tavsiye ederim biz kullandığımız için ilk planda sorunlar
düzeltiliyor site sorunları çözümlendikten sonra farklı platformlarda neler oluyor
onlarıda düzeltiriz öncelikle siteyi sağlıklı hale getirelim  ;D
sitenin bir günde kurulup açılması bize test etme şansı bırakmadı malesef böyle sorunlarda oluyor

Çevrimdışı Efe

Necmi abi telefondan cromedan giriyorum acildigindan beri cok bi problem gormedim arada takiliyor biraz iyilesse yeter
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 14:48:18 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı berk_bjk

bu toplantıları 2 haftada bir yapında bizde yeniliklerden haberdar olalım. ;)
Toplantının özeti
1.Numaralı çiçeklerin, ;D
2.Kapasite arttı (gizli 48 bin olabilir) :D
3.Çatının iç halkası şeffaf

4.Çatının orta ve geniş halkası %35 ışığa geçirgen,
5.Çatının örtü malzemesi için 4 seçenek var.(Seçin polikarbonuda bayram edelim)
6.Çatı güneş paneli en dış halkada olacak.

Bilgiler kesin mi? Özellikle güneş paneli olacak mı gerçekten?

Stat kapasitesi konusunda ip Beşiktaş yönetiminde, eğer avrupa kupaları finali oynanmasını istiyorsak, standart koltuk genişliğine uyduğumuzda 41903 kapasite fakat avrupa kupası final maçı derdimiz yoksa koltuklar biraz daha dar olacak, 48000 e kadar yolu var. Bu bizim yönetimin tercihi olacak, olayın aslı %99 bu beyler.

Çevrimiçi murat

Herkese iyi geceler

Hakaret küfür olmadıktan sonra veya birilerini zor duruma düşürecek bir mesaj olmadıktam sonra silinmez.zaten küfür ve hakaret edenin aramızda yeri olamaz.mesajını bulmak istersen profiline tıklayıp resminin altından iletilerine ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

evet yapacağız @bjk_mabet in verdiği değerli bilgilerin kelime aralarında kaybolmaması için
ve aynı zamanda anlık bilgilendirmeler yapabilmesi için ona ait bir köşe olacak sistemde
ufak bir sıkıntı var bir kişinin kontrolünde olan sayfa yetkisi olmuyor bunun için admin yetkisi gerekiyor
mabete de admin yetkisi vermedik bu yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir diye düşündük
hem üyeler açısından hem Beşiktaş kulübü açısından bunu bjk_mabetle görüşüp bir an önce aktif hale getirmek lazım

Çevrimdışı MertSuleyman

Stat kapasitesi konusunda ip Beşiktaş yönetiminde, eğer avrupa kupaları finali oynanmasını istiyorsak, standart koltuk genişliğine uyduğumuzda 41903 kapasite fakat avrupa kupası final maçı derdimiz yoksa koltuklar biraz daha dar olacak, 48000 e kadar yolu var. Bu bizim yönetimin tercihi olacak, olayın aslı %99 bu beyler.
eğer avrupa finali istiyosak koltuk aralığı geniş 41bin olucak eğer kapasite 48 bin olsun dersek avrupa finali yok doğru anladım sanırım..
BEŞİKTAŞ ULAAN

Çevrimiçi murat

evet yapacağız @bjk_mabet in verdiği değerli bilgilerin kelime aralarında kaybolmaması için
ve aynı zamanda anlık bilgilendirmeler yapabilmesi için ona ait bir köşe olacak sistemde
ufak bir sıkıntı var bir kişinin kontrolünde olan sayfa yetkisi olmuyor bunun için admin yetkisi gerekiyor
mabete de admin yetkisi vermedik bu yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir diye düşündük
hem üyeler açısından hem Beşiktaş kulübü açısından bunu bjk_mabetle görüşüp bir an önce aktif hale getirmek lazım
Aktarın fotoshop bölümüde olsun resimler arada kalmasın onlar8da arşivleyelim ;D

Etiketler: