Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360743 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı BesiktasLee

Beşiktaş - Hereford U
3 - 0      Bilgisi olan ?
11-18-26 Cenk Tosun
Ds

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ask1903

Bu elektrik ve mekanik işler tabirindeki mekanikten kasıt nedir acaba? hangi işleri kapsar?

pis su, içme suyu, yağmur suyu tesisat işleri. Bunların haricinde ısıtma, soğutma, havalandırma vs. işleri...

Çevrimdışı TØLGA

mustafa hocam resim çekmeye gidecekmiydi bugün??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

kapalı 2.kat prekast yerleştirilmeye başlandı  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Anıl

kapalı 2.kat prekast yerleştirilmeye başlandı  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Bende şimdi tekrar devam ediyolar sandım hemen kamerayı açtım  :ebebe: Sabah saatlerinde yerleştirildi kapalı üste 3 prekast  :ok:

Çevrimdışı frkndgnr

Holoskonun sakatlanmasına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim  :super:

Çevrimdışı Efe

özellikle bakmadım ilerleme göriyimde mutlu olıyım diye :) sanıyorum kalıpta duruyo bir iki gündür iyi bari kapalı kaba bitti nihayet  :)

Evt bitti diyebiliriz ust kirisleri sutunlarla birlestirdilermi kaba bitiyor kapalida sıra eski acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Evt bitti diyebiliriz ust kirisleri sutunlarla birlestirdilermi kaba bitiyor kapalida sıra eski acikta
@Efe hocam eylül sonuda eski acik biter dermiyiz ?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Gokhan_1903

kaçıncı lig takımı bu hereford  neden doğru dürüst bir takım bulup maç yapmazlar anlamıyorum

Çevrimdışı BesiktasLee

kaçıncı lig takımı bu hereford  neden doğru dürüst bir takım bulup maç yapmazlar anlamıyorum

İngiltere Konferans Ligi takımı...
Ds

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı BesiktasLee

Real , barça , juve , chelsea , man.u , m.city sezonu açtı da biz istedikte maç yapmadık sanki.. Kim sezon açtı da doğru düzgün kimin ile maç yapacaksın ?.. Doğru düzgün takım isimlerini yazda bilelim arkadaşım ?
Ds

Çevrimdışı Gokhan_1903

Real , barça , juve , chelsea , man.u , m.city sezonu açtı da biz istedikte maç yapmadık sanki.. Kim sezon açtı da doğru düzgün kimin ile maç yapacaksın ?.. Doğru düzgün takım isimlerini yazda bilelim arkadaşım ?
neyse polemiğe gerek yok haklısın

Çevrimdışı TØLGA

merak ettigim birşey var işaretlediğim yerde baglantı için demir saçakları bırakılmamış abilerimiz daha iyi bilir
hesaplanmıştır bu mühendislercede hepsi birbiriyle baglantılı olsa daha iyi olmazmıydı??

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ayayhan

adamların armasında inek resmi var maskotu o anlaşılan kartallarla inekler karşılaşması  :D :D :D :D

Çevrimdışı TØLGA

yanlış anlama tartışmak için söylemiyorum bunu neden kaba bir üslup kullanıyorsunki?? dikkatimi çekiyor bir keresinde aynısını banada yapmıştın
sakin sakin konusmak varken oda beşiktaşlı bir kardeşin üslub yanlış
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

merak ettigim birşey var işaretlediğim yerde baglantı için demir saçakları bırakılmamış abilerimiz daha iyi bilir
hesaplanmıştır bu mühendislercede hepsi birbiriyle baglantılı olsa daha iyi olmazmıydı??

o soruyu bende sormustum, verilen cevap blok blok yapiliyor ve depremde bloklar arasinda bosluk birakilarak salinim yapmalari saglanacakmis. Stadi gezerkende iki blok arasi bosluk ve arasi degisik bir malzeme ile doldurulmus.

çiçeklere helal olsun eski açıktan numaralıya doğru dönen kısıma bile başladılar yakında orası da yükselmeye başlar  :ok:
:evillol:

Çevrimdışı BesiktasLee

Sinirli biriyim.. Normal karşıla ( Affedersiniz)
Ds

Etiketler: