Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360852 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Alcipan ile bölüyorlar @mustafa_(87)

NOT :
@altug  @SaLVaDoR resimlere boyle watermark  koyabiliriz

Alçıpan evt
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezai

Dostlar , Olimpiyat stadında metrodan çıkınca hemen karşıdaki tribün kuzey kale arkası mı oluyor güney kale arkası mı ?

Çevrimdışı onder23

Herkese merhabalar
Bugün saat 1 gibi stattaki kombine kart satış merkezinden 1 adet kombine aldım Eski açık 120. blok
Ama oradaki görevliye deplasman tribünün sorduğumda daha belli değil dedi
Deplasman tribünü eski açık ile numaralının kesiştiği yer değilmiydi?
Oradaki görevli eski açık ile kapalının kesiştiği yerde olabilir dedi

Çevrimdışı tayfun

Dostlar , Olimpiyat stadında metrodan çıkınca hemen karşıdaki tribün kuzey kale arkası mı oluyor güney kale arkası mı ?
kuzey
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Çevrimdışı Furkan Sarper

Yeni acikta patlayan betonu hallettilermi acaba

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Necmi

deplasman tribünü de olacak,kesin bilgi buysa bilemem ama mantıklı olan kale arkası alanları doğuya diğer tribünleri batıya vermek.
feyenoord maçı kapalı gişe oynar doğu ve batı tribünlere pahalı bilet satmak varken neden açık kombineleriyle
doldursunlarki :alala:

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Çevrimdışı Necmi

Kuzey kale arkası oluyor

Çevrimdışı tayfun

feyenoord maçı kapalı gişe oynar doğu ve batı tribünlere pahalı bilet satmak varken neden açık kombineleriyle
doldursunlarki :alala:
iyide abi lig maçlarında deplasman tribünü ne olacak,senin dediğin gibi olursa her maç başka yere vermeleri lazım kombine sahiplerini,olmadı kale arkası olacaksa yeni ve eskiyi bir tribüne atarlar o zaman.

Çevrimdışı Gokhan_1903

En azından eski açık ve yeni açık kombineleri bi tarafa toplasalardi bütünlüğü sağlamak açısından

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

o süper ya loca bölme işlemleride başladı desenize.

Çevrimdışı empisayn

Feyenord maçı doğu üst bizi bekler o zaman  :tabe:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Haldun

bu paok yalakalıgı bitsin artık bizimkiler 50 tane pankart hazırladı onlar bir tane pankart hazırlamadı,kendimizi küçük düşürüyoruz,dewe erol sırf siyasi görüşünden dolayı paok a yakınlık kurmaya çalışıyor ama bu işler 1-2 kişi ile olmaz.

Çevrimdışı Necmi

iyide abi lig maçlarında deplasman tribünü ne olacak,senin dediğin gibi olursa her maç başka yere vermeleri lazım kombine sahiplerini,olmadı kale arkası olacaksa yeni ve eskiyi bir tribüne atarlar o zaman.
ligde bazı maçlarda güney tribüne veya doğu tribününe toplayabilirler ama derbilerde herkes yerine gider

Çevrimdışı tayfun

ligde bazı maçlarda güney tribüne veya doğu tribününe toplayabilirler ama derbilerde herkes yerine gider
vallah abi bence geçen senekine benzer olacak,açıklar doğuya numaralı+kapalı batıya(umarım öyle olur :)) ama bir bilgim olduğundan demiyorum yanlış anlaşılmasın.

Çevrimdışı Necmi

bu paok yalakalıgı bitsin artık bizimkiler 50 tane pankart hazırladı onlar bir tane pankart hazırlamadı,kendimizi küçük düşürüyoruz,dewe erol sırf siyasi görüşünden dolayı paok a yakınlık kurmaya çalışıyor ama bu işler 1-2 kişi ile olmaz.
Arkadaşlar burası Forza değil forzayla ilgili eleştiriniz varsa gidin orda yapın burda bu tür şeylerin
anlamı yok gereğide yok burda olmayan insanlara yapılan eleştiri sadece arkadan konuşma ve dedikodu
oluyor

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı empisayn

Hocam lisedeyken okulumuza yunan bir öğrenci gelmişti 1 haftalık misafir . Çocuğa takımını sorduğumda paokluyum dedi , ayrıca beşiktaşı tanıdığını çok sevdiğini , bizim gibi sarı renkten nefret ettiğinden bahsetti . Bu bile benim için yeterli paok'u sevmeme . Neyse konu sapmasın Necmi abi'yi kızdırmayalım  :tabe:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı ByGoLD

iyide bu saha ortasını kazdılar bu vinç doğal olarak ilerleyemiyor. Nasıl olcak bu prekast montajlarının devamı.. ne zaman kapatılacak o bölge bilen var mı ?
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı Necmi

KONU DIŞI : BİZİM HAZIRLIK MAÇİ BÖLÜMÜMÜZ VARMİ TARTİŞİLAN BAKTIM BULAMADIM MALESEF BUNU PAYLAŞACAKTIM .19:00'da başlayacak hazırlık karşılaşması BJK TV'den naklen yayınlanacak. (BU MESAJI SİLECEM BURADA KİRLİLİK OLMASIN DİYE )saygilar..
Burdan paylaşabilirsin
http://besiktasarena.com/index.php?topic=167.msg29643#new
@ALDENYX

Çevrimdışı yatoraya

ya şu tribünlerin birleştiği yerlerde neden alçalıyor yükseklikler? ;] düm düz dönse biraz daha taraftar sığardı.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Anıl

Prekast vinci şuan açılan bölüme boru gibi birşey indirdi. Sanırım oraya yardım edecek bugün :)

Çevrimdışı cagdas44

Facebookda bir sayfadan;
Şu anda inşaat süreci devam eden Antalya'daki yeni stadyumun çatısı güneş panelleri ile kaplanacak. Yaklaşık 5400 adet güneş panelinden oluşacak sistemin kurulu gücü 1.4MW kadar olacak. Uygulamayı anahtar teslim Seiso şirketi yapacak. Proje bittiği zaman Antalya 100.Yıl Stadyumu dünyanın en büyük güneş enerjili stadı olacak.

Bizim stadı sordum Vodafone ya da kulüpten bilgi alamadıkların söylediler

Ek: eylül ayında besiktas klubü ile tekrar temasa geçeceğiz bu konuda, umarız ki vazgeçmemişlerdir.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2014, 15:30:00 cagdas44 ]

Etiketler: