Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361002 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ByGoLD

bu alt kat prekastlarını yerleştiren vinç, büyük vinç geldiğinden beri yatıyor. o yapsın bu ayak işlerini ya adamı işinden alıkoyuyorlar ya :)
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı tayfun

bu alt kat prekastlarını yerleştiren vinç, büyük vinç geldiğinden beri yatıyor. o yapsın bu ayak işlerini ya adamı işinden alıkoyuyorlar ya :)
yancı oldu iyice :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Arkadaslar  konuyu  saptirmadan ve ozur dileyerek ..
Eger PAOK la aramizd a bir iletisim kurmak istenirse bu gorevvi  seve seve ustlenebilirim (kardes kulup olmak vs)
Sadece  bilginize  sunuyorum ,
konu dagilmasin tesekkurler...  :ok:
Yorgo

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Yeni acikya cift fiskirtici beton dokumunu surduruyor eski acikta kalip ve iskele kurulumu var hafriyatta suryor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Yeni acikya cift fiskirtici beton dokumunu surduruyor eski acikta kalip ve iskele kurulumu var hafriyatta suryor
eskı açık iyice duvaramı yanaşıcak abı temel anlamadım tam olarak neresının hafrıyatı alınıyor yol vardı orda :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Alcipan ile bölüyorlar @mustafa_(87)

NOT :
@Altuğ  @SaLVaDoR resimlere boyle watermark  koyabiliriz
kabartmayı resimlerde bozulma olmasın diye yapmadık köşeye bıraktık..! sol alta..! öyle yapabilirzi

Çevrimdışı Anıl

Size alındı galiba oda çalışmaya başladı şimdi :evillol:

Çevrimdışı Efe

eskı açık iyice duvaramı yanaşıcak abı temel anlamadım tam olarak neresının hafrıyatı alınıyor yol vardı orda :)

Duvara yanasacak duvardan 6 metre kadar ara kalacak ordan arac girisi olacak su anki yol duvara yaklastirilacak iyice
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Duvara yanasacak duvardan 6 metre kadar ara kalacak ordan arac girisi olacak su anki yol duvara yaklastirilacak iyice
yanı o rampa hiçbir zaman kalkmıycak yol var dı çunku dımı abı orda

Çevrimdışı ByGoLD

Size alındı galiba oda çalışmaya başladı şimdi :evillol:

:) çalışsın çalışsın...

maşallah :)
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı quentine83

2.kata prekast mı yerleştirmişler yoksa bana mı öyle geldi.mabet üst katlar için daha büyük bir vinç gelecek demişti...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

yanı o rampa hiçbir zaman kalkmıycak yol var dı çunku dımı abı orda

Yol traslanacak o kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Saha ortasındaki kanalın resmine "Saha icerisi drenaj hattı... " diye açıklama yapmış mabet
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Caner

Yeni açık 1300 m3 temel betonu ve eski açıkta 50 m3 kolon betonu dokuluyor.

Örnek loca yapımına başlandı.

Elektirik ve mekanik işleri bayramdan sonra başlıyacak...

Kapalı son testere kiriş betonu döküldü...

demiş mabet

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı denilanz

ya şu tribünlerin birleştiği yerlerde neden alçalıyor yükseklikler? ;] düm düz dönse biraz daha taraftar sığardı.
Stadın ovalliğinden kaynaklanıyor. İlla düz olsun dersek taraftar sayısı daha da düşer. Çok olsun diye orta kısımlar yükseliyor zaten. Ben de ilk başta anlam verememiştim ama kapalının kolonlarıyla testere kirişler birleşince gördüm asıl olayı. :ok:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı siyah-1903

Stadın ovalliğinden kaynaklanıyor. İlla düz olsun dersek taraftar sayısı daha da düşer. Çok olsun diye orta kısımlar yükseliyor zaten. Ben de ilk başta anlam verememiştim ama kapalının kolonlarıyla testere kirişler birleşince gördüm asıl olayı. :ok:

aynen öyle ille düz olsun dersen her yer köşelerin yüksekliğinde olur.. biz ovallestirerek kapasiyeyi ortalarda artiriyoruz esasinda koselerde azaltmiyoruz yani :ok:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Efe

Numaralida eski acik tarafinida drenaj icin kazmislar fazla miktarda cakil geldi ay sonuna kadar belirli yerlere iyi miktarda grobeton atilacal demektir temel orme isleride bu hafta surecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

yeni açıkta betonlama dışında pek bişey yapılmamış görünüyor.eski açıkta da  bugün fazla bi mesafe katedilmemiş.numaralı çok ağır ilerliyor.2.kat prekastlar sevindirici.bide ince işçilikte eski açığada  geçmişler sanırım.
İsmet Yarkın ONUR

Etiketler: