Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361492 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Efe

Bu arada ust kat localar hiç gorunmuyor prekastlardan sonra :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı siyah-1903

yeni açıkta betonlama dışında pek bişey yapılmamış görünüyor.eski açıkta da  bugün fazla bi mesafe katedilmemiş.numaralı çok ağır ilerliyor.2.kat prekastlar sevindirici.bide ince işçilikte eski açığada  geçmişler sanırım.

eski açık ince işçiliğe geçildi mi cidden
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı quentine83

eski açık ince işçiliğe geçildi mi cidden
yeni inönü fotosunda ytong larla örüldüğü görülüyor.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

Bu arada ust kat localar hiç gorunmuyor prekastlardan sonra :ok:
aynen.bide koltuklar yerleştirilirse nerdeyse yokmuş gibi görünecek.bu güzel bir ayrıntı oldu anlamamız açısından.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Ortanca enistelerden biri numaraliya cakil tasiyor yine drenaj icin acilan bolume ve yan taraflara seriyor gibi gorunuyor o bolumde de grobeton atilir yakinda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Bu işaretlediğim bölümde loca bölme işlemi yapılmış dimi ? Ben yanlış görmüyorum  :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

Bu arada şantiye alanında inanılmaz çakıl ve demir var  :super:

Çevrimdışı asi_kartal

Beyler bu şekilde bakınca kapalı alt muhteşem ama merdivenler gelince daralacak alan mecburen yukarda ki resime göre paintten merdiven çizip yapabilecek arkadaş var mı ? Stadda tam şekil olmaya başlamış süper :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı frkndgnr

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu stad 41903 den büyük gibi sanki. Bu kapalı tribün rahat 12-13 bin alabilir gibi

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Anıl

Bu stad 41903 den büyük gibi sanki. Bu kapalı tribün rahat 12-13 bin alabilir gibi
Stadın kapasitesi çok daha büyük ama bakalım açılışta kaç kişi olucak içeride orası meçhul  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Kapalı toplam kaç sıraydı?
Kapalı alt 24+3, 2 sıra loca kapalı üstte ortalarda 23 köşeye doğru 20'ye kadar düşüyor  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Eski inönüyle arasında ciddi fark var gibi. Bu üst kata precastlar konunca bence daha net ortaya çıkacak

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Tolga

çiçeklere helal olsun eski açıktan numaralıya doğru dönen kısıma bile başladılar yakında orası da yükselmeye başlar  :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kartal Ç

Bu elektrik ve mekanik işler tabirindeki mekanikten kasıt nedir acaba? hangi işleri kapsar?

Çevrimdışı brci

3-5 gundür hiç stat fotosuna bakmıyorum.. şmdi baktım hala kapalı üst son kiriş kalıpla duruyo .. şu ramazan geçsede tam güç çalışsak

Çevrimdışı Efe

3-5 gundür hiç stat fotosuna bakmıyorum.. şmdi baktım hala kapalı üst son kiriş kalıpla duruyo .. şu ramazan geçsede tam güç çalışsak
O daha dun kaliplandi bugunde betonu atildi bitti kirisler kapalida :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

O daha dun kaliplandi bugunde betonu atildi bitti kirisler kapalida :)

özellikle bakmadım ilerleme göriyimde mutlu olıyım diye :) sanıyorum kalıpta duruyo bir iki gündür iyi bari kapalı kaba bitti nihayet  :)

Çevrimdışı ekesicil

insaattaki yayin su an bjk tv nin yaptigi yayindan daha iyi....

Etiketler: