Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8364001 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

sanmıyorum pompa varken ne diye kanal acsınlar extra emek harcasınlar ki (bekleyip görmek lazım 2 güne kalmaz netleşir)
bence Haftaya Netleşir Abi  :icool:

Çevrimdışı ozan062

belkide yine projede değişikliğe gidilmiş olabilir:)) değişmeyen sey yok cnk:D  daha dogrusu netlesen  :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

bence Haftaya Netleşir Abi  :icool:
olabilir ama sanmam muhtemel boru döşenecekse çakıl ve kum serimi olacaktır. oda bir iki güne serilir, haftaya kadar boru döşenmiş üstü kapanmış olur 2 güne kokusu çıkar (şayet dediğim gibi boru döşenecekse)
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 11:42:50
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
sanırım drenaj kuyularını boruyla birbirine bağlayacaklar (numaralı ile kapalı)

Numaralı tarafında yağmur sonrasında biriken su göl haline gelince, kapalı tribün altında buluna drenaj kuyularına kanal yaparak tahliye edildi... Stadın yapımı bittiğinde saha zemini altına yerleştirilecek delikli drenaj boruları ile ile yağmur suları rögarlarda toplanacak ve daha sonra pompalar vasıtası ile dışarı atılacak... Saha zemini daima düzgün kalacak... Toki arena da yaşanan zemin problemi bizim stadımızda yaşanmayacak...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

• Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 11:44:30
Numaralı tribün tarafında hem yol kotu yüksekte hemde henüz rögar kuyuları henüz yapılmadı mecburen kapalı tarafına yönlendirildi su...

Çevrimdışı sahinnd

Numaralı tarafında yağmur sonrasında biriken su göl haline gelince, kapalı tribün altında buluna drenaj kuyularına kanal yaparak tahliye edildi... Stadın yapımı bittiğinde saha zemini altına yerleştirilecek delikli drenaj boruları ile ile yağmur suları rögarlarda toplanacak ve daha sonra pompalar vasıtası ile dışarı atılacak... Saha zemini daima düzgün kalacak... Toki arena da yaşanan zemin problemi bizim stadımızda yaşanmayacak...
  bildiğim kadarıyla su rögara değil su odasına gidecek. Geri dönüşümlü yani
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Efe

Hafriyat suruyor yeni acikta betonlama gecede surer cok buyuk alan sular cekilmis ve 2.kat prekastlari hayırlı olsun isler hizla suruyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

• Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 11:45:55
  bildiğim kadarıyla su rögara değil su odasına gidecek. Geri dönüşümlü yani

Yok öğle değil... Çatılardan toplanan yağmur suları su depolarında toplanıp saha zemini sulamak için kullanılacak...

Çevrimdışı cagdas44

Eski açık yükselmeye devam ediyor
Bariskale instagram hesabından alıntı

Çevrimdışı Efe

Kapalı son testere kiriside betonlanmis onu gormemisim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

peki sence biraz geniş açılmamışmı yaklaşık 1.5-2.0 metre kadar, bence suyu tahliye etmek için o kadar geniş bir kanal açılmasına gerek yok (ha şuda var o kanal açılacaktı zaten, dediğin gibi oradaki suyu tahliye etmek için programda öne alınmış olabilirde )
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2014, 11:56:27 LVNT.GEMICI ]

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Yok öğle değil... Çatılardan toplanan yağmur suları su depolarında toplanıp saha zemini sulamak için kullanılacak...
aslında ikinizde doğru söylüyorsunuz  :evillol: :evillol: :evillol: bakın arkadaşlar çatıda toplanan yağmursuları yeni açık altındaki su depolarına gelecek saha sulama için kullanılacak. drenflexlerin yani tribün altlarındaki depolarda toplanan sular bildiğim kadarı ile dısarı basılacak sulama suyu olarak kullanılamaz çünki deniz suyu karışma ihtimali yüksek olduğundan sulamada kullanılamaz

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

+ şu olabilir bahsi gecen tribün altındaki sular arıtılabilir sulamada olmazsa bile tuvalet ve temizlik işlerinde kullanılabilir projeye bakmak lazım (mabete sormak lazım)

Çevrimdışı ahmett.67

saha zemini komple drenflex adı verilen (delikli borular) ile kaplanacak, örnek vermek gerekirse saha balık kılçığı gibi drenflexlerle döşenecek bu şekilde sahaya gelen yağmursuları drene edilecek, çevreden gelen park ve yollardan gelen sular (yüzeysel sular değil yeraltı suları) tribün altlarında bulunan drenaj çukurlarında toplanacak sahaya ulaşması gibi bir durum söz konusu değil.
teşekkürler

• Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 11:58:54
Levent Hocam Numaralıda yağmur sonrası epey su birikti numaralı temeli devam etmesi açısından mecburen büyük kanal açtılar şimdi kameradan gördüğüm kadarı ile su kalmamış kanal işe yaramış yani ... :D

Bir de çatı toplanan suyun depolara toplanmasını bizzat projeden gördüm :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Levent Hocam Numaralıda yağmur sonrası epey su birikti numaralı temeli devam etmesi açısından mecburen büyük kanal açtılar şimdi kameradan gördüğüm kadarı ile su kalmamış kanal işe yaramış yani ... :D

Bir de çatı toplanan suyun depolara toplanmasını bizzat projeden gördüm :evillol: :evillol: :evillol:
projeyi görmedim çatı suyu muhetemel depoya o konuda hem fikiriz ama kanal konusunda iddiaya girmeye hazırım biraz heyecan olsun  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz abi gelirsin artık maça :)
@sahinnd gelecem kardeşim muhtemelen.Kapalı üst ÇARŞI da olurum gelirsem  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

• Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 12:05:30
projeyi görmedim çatı suyu muhetemel depoya o konuda hem fikiriz ama kanal konusunda iddiaya girmeye hazırım biraz heyecan olsun  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Saldır Saldır Saldır Beşiktaş... Handikaplı oynadık saldır Beşiktaş Diyorsun yani....  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

şu ihtimalde var o kanala beton bir kanal sistemide yapılabilir düşünün ki kalorifer sistemi kapalı altta olacaksa numaralı tarafına boruları tüm tribün altından dolaştırmaktansa sahanın altından direkt beton gömlekle (üstü kapalı kanal) geçmek daha mantıklı değilmi hadi buradan yakın (kafamda deli sorularrr)

Çevrimdışı Deniz

O kanal işleri de biraz zorlaştıracaktır.zaten şantiye alanı dar beton araçları ve vinçler zor girip çıkıyor kanal varken çok sıkıntı olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Saldır Saldır Saldır Beşiktaş... Handikaplı oynadık saldır Beşiktaş Diyorsun yani....  :evillol: :evillol: :evillol:
her türlü  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

• Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2014, 12:19:23
şu ihtimalde var o kanala beton bir kanal sistemide yapılabilir düşünün ki kalorifer sistemi kapalı altta olacaksa numaralı tarafına boruları tüm tribün altından dolaştırmaktansa sahanın altından direkt beton gömlekle (üstü kapalı kanal) geçmek daha mantıklı değilmi hadi buradan yakın (kafamda deli sorularrr)

Tesisat kanalı diyorsun... Olabilir ama zannetmiyorum henüz mekanik tesisat işleri başlamadı... Neyse boş ver hocam önemli olan suyun tahliyesi o da bitmiş zaten :D :D :D

Çevrimdışı ZEKI

Beton mikserleri masallah eski aciktan girip yeni aciktan cikiyorlarr surekli bir beton dokum isi var yeni acikta.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Tesisat kanalı diyorsun... Olabilir ama zannetmiyorum henüz mekanik tesisat işleri başlamadı... Neyse boş ver hocam önemli olan suyun tahliyesi o da bitmiş zaten :D :D :D
su bitti ama hala kanalı kapamadılar  :poke:

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Etiketler: