Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8368197 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

konu dışı ama sizce de bu eskişehir stadının kolon demirleri az ve ince değil mi? yoksa bu normal de bizimkiler mi çok abartıyor demir olayını  :) baktığımda bizim ana kolon demirleri burdakinin 2-3 katı fazla ve daha kalın.

stadımız olası bir depreme karşı lokasyonun sığınma merkezi olarak tasarlanıyor o yüzden
gerekli olduğu kadar sağlam yapılıyor :ok:

Çevrimdışı Anıl

koruma ağı üst katta olacak diye biliyorum ama alt katta olmaz sanırım ama kaleye atılan şutlar fena can yakabilir
hadi yetişkinler neysede tribünlerde çocuklarda var kendilerini gelen toptan koruyamazlar
Üst katta olacak derken ? Dortmund tarzı olmayacak mı @Necmi abi ?

Çevrimdışı megiddo

stadımız olası bir depreme karşı lokasyonun sığınma merkezi olarak tasarlanıyor o yüzden
gerekli olduğu kadar sağlam yapılıyor :ok:
anladım abi, yani bizimki normal olması gerekenden biraz daha fazla sağlam yapılıyor, gerçi deprem lokasyonu olmasına gerek yok bizim taraftarın olduğu yerde deprem var demektir, ancak böyle sağlam bir stad dayanırdı zaten  :)

Çevrimdışı empisayn

Abi İngiltere'de yıllardır uygulanıyor hiç böyle şikayet duymadım varsa da istisnadır %1 ihtimali düşünüp hem görüntü , hem de seyir zevki bozulmamalı diye düşünüyorum . Kaldı ki eski stadımızda da ağ namına bir şey yoktu
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Necmi

Üst katta olacak derken ? Dortmund tarzı olmayacak mı @Necmi abi ?
o nasıl bir tarz :alala: adamların kale arkası tek tribün adamlar aksa çime akarlar
bizde 8 metre loca katlarının üzerinden direk alt tribüne çakılır ben 20 sıradayım tehlike
arz ediyor :bandit: benim üzerime file gerebilirler sakıncası yok :D

Çevrimdışı empisayn

konu dışı ama sizce de bu eskişehir stadının kolon demirleri az ve ince değil mi? yoksa bu normal de bizimkiler mi çok abartıyor demir olayını  :) baktığımda bizim ana kolon demirleri burdakinin 2-3 katı fazla ve daha kalın.

Mabet abi ''Bizim stadtan sonra her demir küçük geliyor o binalar yıkılır  diyorum kendi kendime '' demişti  :lol:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Necmi

Abi İngiltere'de yıllardır uygulanıyor hiç böyle şikayet duymadım varsa da istisnadır %1 ihtimali düşünüp hem görüntü , hem de seyir zevki bozulmamalı diye düşünüyorum . Kaldı ki eski stadımızda da ağ namına bir şey yoktu
İngilterede adamlar gol olunca sadece ooo diyorlar  bizde 5-6 sıra aşağıda buluyorsun kendini
bu güne kadar böylesine dik bir stadda seyretmedik eski stadımızla mukayese edilirmi yukarda iki kişi dengesiz davransa
kartopu gibi aşağıya doğru bir çığ oluşur her türlü güvenlik önleminin alınması gerekir :bandit:

Çevrimdışı elfstone_bjk

forumdan bende memnunum ama eksi sözlük yazarlarının haklı olduğu yerlerde var çünkü yeri geliyor ne yazıkki sayfalardan cımbızla çekiyoruz stad ile olan bilgileri konu cok sapıyor makara fazla bunlar her forumda olan şeyler ama genelde son dönemde konu iyice sapmaya başladı bu konuda forum yöneticileri gerekli tedbiri alması lazım bnce yada stadla ilgili olmayan yazıların silinip üyelerin diğer başlıklara yönelmesi sağlanabilir

Çevrimdışı Anıl

forumdan bende memnunum ama eksi sözlük yazarlarının haklı olduğu yerlerde var çünkü yeri geliyor ne yazıkki sayfalardan cımbızla çekiyoruz stad ile olan bilgileri konu cok sapıyor makara fazla bunlar her forumda olan şeyler ama genelde son dönemde konu iyice sapmaya başladı bu konuda forum yöneticileri gerekli tedbiri alması lazım bnce yada stadla ilgili olmayan yazıların silinip üyelerin diğer başlıklara yönelmesi sağlanabilir
Ama şöyle birşey var. Burada diğer forumlardan olmayan bir samimiyet var. Başka hangi forum ayda bir kez buluşuyor, görüşüyor ? Yav çarşamba günü forumca iftara gidiyoruz var mı daha ötesi  :kop: O yüzden arada uzun süren makaralar oluyor ve olmasıda doğal :)

Çevrimdışı Anıl

o nasıl bir tarz :alala: adamların kale arkası tek tribün adamlar aksa çime akarlar
bizde 8 metre loca katlarının üzerinden direk alt tribüne çakılır ben 20 sıradayım tehlike
arz ediyor :bandit: benim üzerime file gerebilirler sakıncası yok :D
Yok Necmi abi ben öyle üst kat güvenliğinden bahsetmiyorum. Oluyor ya hani top gelmesin diye kale arkasının tamamında ağ, ondan bahsediyorum ben  :tabe:

Çevrimdışı tayfun

cümleten iyi geceler,hafta sonu bence iyi ilerleme olmuş stadda.
yarın 11 00 e kadar tüm bloklar güncellenecek kısmetse
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Necmi

Yok Necmi abi ben öyle üst kat güvenliğinden bahsetmiyorum. Oluyor ya hani top gelmesin diye kale arkasının tamamında ağ, ondan bahsediyorum ben  :tabe:
kale arkasına ağ sermesinler boşunamı ordan kombine aldım gelen topları toplayacağım :bandit:
bekliyorum dört gözle gs maçı garanti sabri tutturur hedefi :D

Çevrimdışı mert_

kale arkasına ağ sermesinler boşunamı ordan kombine aldım gelen topları toplayacağım :bandit:
:D :D :D

Çevrimdışı elfstone_bjk

Ama şöyle birşey var. Burada diğer forumlardan olmayan bir samimiyet var. Başka hangi forum ayda bir kez buluşuyor, görüşüyor ? Yav çarşamba günü forumca iftara gidiyoruz var mı daha ötesi  :kop: O yüzden arada uzun süren makaralar oluyor ve olmasıda doğal :)

tabiki samimiyetin olması çok güzel ben sadece dışarıdan izleyenler ve yeni üye olanlar açısından fikrimi belirtmiştim ama bu durum özellikle artarak devam ederse yeni üyeliklerin önüne gecebilir ya da üye olanlarıda sıkabilir ama biz bize yeteriz diosanız orası başka tabi  :)

Çevrimdışı Ermanacer

Arkadaslar malum bizim taraftarlar sahaya inme aliskanligi var, onun icin ne tur onlemler alinacak bilgisi olan varmi, cunku alt tribunler zeminden yuksekligi  cok az olacakmis ondan bu merakim.

Çevrimdışı Anıl

Sabriyi gönderdiler abi GS'den  :by2: :by2:

Çevrimdışı Anıl

tabiki samimiyetin olması çok güzel ben sadece dışarıdan izleyenler ve yeni üye olanlar açısından fikrimi belirtmiştim ama bu durum özellikle artarak devam ederse yeni üyeliklerin önüne gecebilir ya da üye olanlarıda sıkabilir ama biz bize yeteriz diosanız orası başka tabi  :)
Asla söylediğimden öyle birşey çıkmasın :) Biz bize yeteriz düşüncesi olsaydı eğer forum açılmazdı bu kadar masraf yapılıp herkesin birbirinde telefonu var açardık bir whatsapp grubu ordan konuşurduk  :evillol: Aksine bu forum tüm Beşiktaşlılara ulaşmak için açıldı  :ok:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı tayfun

şimdi üstün körü baktım,kapalıda güzel satış var.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Necmi

zaten seyircilerin renkli olduğuna dair şüphelerim var baksana bu gün bir tane beyaz diyen çıktı :evillol:
Beşiktaşlı olsalar dururlarmıydı çoktan tribünden atlamışlardı :bandit:

Çevrimdışı İrfan

Arkadaslar malum bizim taraftarlar sahaya inme aliskanligi var, onun icin ne tur onlemler alinacak bilgisi olan varmi, cunku alt tribunler zeminden yuksekligi  cok az olacakmis ondan bu merakim.

valla ağ filan durduramaz öyle inilecek durum olursa demir parmaklık filan koymaları lazım  :D Şaka bir yana inşallah öyle şeyler yaşamayız yeni evimizde...  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı sahinnd

Asla söylediğimden öyle birşey çıkmasın :) Biz bize yeteriz düşüncesi olsaydı eğer forum açılmazdı bu kadar masraf yapılıp herkesin birbirinde telefonu var açardık bir whatsapp grubu ordan konuşurduk  :evillol: Aksine bu forum tüm Beşiktaşlılara ulaşmak için açıldı  :ok:
Aynen mesela beni @aktar_ismail abim kefetti  :ebebe:
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı elfstone_bjk

özellikle kendiminde yaşadığım bir sorunu belirttim yoksa bu siteyi yapanlardan allah razı olsun iiki açılmış bnde eskiden wowdan takip ediodum açıkcası yöneticilerinin tavrı rahatsız etti sanarsın facebook un sahibi herneyse benm gibi düşünen insanlar varki eksi de fln da yazmışlar bu önerilerin dikkate alınmasını diler bütün kartallara ii geceler dilerim

Çevrimdışı mert_

@MustfaYigit twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Efe

dışarıdan şimdi geldim kamera hala yok heralde pazar olduğu için tamir edemediler
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: