Herkese merhaba,wow ve dh'den beri takip ediyorum bugüne kadar forum iyi ki açılmış dedim fakat 30 sayfa Çiçekler-Obitaş muhabbetinden sonra gına geldi ve 1 ay önce üye olduğum hesabımdan ilk mesajımı yazmak istiyorum.Çok açık konuşacağım ARANIZDA İNŞAAT İLE İLGİLİ OLAN ARKADAŞLAR BU YAZIYI ÜZERİNE ALINMASINLAR ama size Çiçekleri ve ya Obitaşı övmek ve ya yermek için kaç para veriyorlar? Bıktım artık yok Çiçekler 3 taraf yapıyor yok Obitaş'ın alanı kapalı tribünden büyük böyle muhabbet,eğlence olmaz arkadaşım siz inşaatçımısınız? Hepimiz Beşiktaşa gönül veren ayrı ayrı işleri olan insanlarız burada inşaat hakkında bilgi paylaşacağınıza saçma sapan şeyler yazıp sayfa sayfa gidiyorsunuz işiniz yokmu sizin yahu bırakında işleri olan insanlar bilgilerini versin bizde İstanbul dışında yaşayan insanlar olarak stadı sürekli gidip göremiyoruz onları dinleyelim bilgilenelim.Eğer bu muhabbet devam edecekse ben forumdan çıkıyorum bunuda yapacak bir çok arkadaş daha var eminim.Herkese hayırlı akşamlar.
Merhaba eleştiriniz için teşekkür ederiz aslında haklısınız bazen konu çok sapabiliyor ama burda bilgi paylaşan ve site içerisinde şu başlık altında yazı yazan kişiler zaman zaman Obitaşmış Çiçeklermiş kendi aralarında geyik döndürebiliyorlar. Çok fazla engel olmak istemiyoruz bu duruma ama keşke sizde üye olduğunuz zamandan itibaren foruma katılarak bizlere yardımcı olsaymışsınız. Burdaki bazı teknik kişiler dışında evet kimse inşaatcı değil herkes farklı meslek gruplarından ama neredeyse herkes inşaat bilgisine sahip oldu stad ile ilgilinen belki de siz bile.
Mesajınızda belirttiğiniz
"Çiçekleri ve ya Obitaşı övmek ve ya yermek için kaç para veriyorlar?" sözünüzü sanırım sadece eleştiri maksadıyla söylediniz, ama yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek adına buna cevap verme gereksinimi duydum. Wikipedia'nın çıkış noktası gibiyiz ama onlardan da bağımsızız onlar en azından kendi masraflarını giderebilmek için "Donate" yanii bağış yöntemi ile gelir elde edebiliyorlar.
Hiç bir şekilde bir maddi kaynak elde etmediğimiz gibi daha çok cebimizden harcama yapıyoruz. (Sunucu masrafları, update, taşınma vb.)
Bir çok reklam vermek isteyen olduğu halde siteye reklam almıyoruz.
Ve en önemlisi zamanımızı harcıyoruz.
Eleştiri yaparken örnekleme dahi olsa daha dikkatli olunmasını isteriz.
Saygılarımla.