Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8371188 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar iskele kurulumunda isaretledigim yerler sikinti yaratabilirler mi cok ucta gibi geldi gozume. Allah muhafaza kucuk bir oynama..neyse isin uzmanlari aciklarlar
O kadar denetci var is guvenlikcisi var :biggrinking:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

arkadaslar iskele kurulumunda isaretledigim yerler sikinti yaratabilirler mi cok ucta gibi geldi gozume. Allah muhafaza kucuk bir oynama..neyse isin uzmanlari aciklarlar
O kadar denetci var is guvenlikcisi var :biggrinking:

o basamağın ön tarafına konulan alın kalıbı bi sıkıntı yok sadece betonun bir parcası gibi görünüyor zeki abi..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ZEKI

o basamağın ön tarafına konulan alın kalıbı bi sıkıntı yok sadece betonun bir parcası gibi görünüyor zeki abi..
Sagol @bjk_mabet bilgi icin.....disari tasmis gibime geldi allah korusun...

Çevrimiçi Necmi

valla oyle oluyor be abicim,, o acıdan bakmıyorum hiç:)) o zaman arada sizleri o baslıklara davet edicem:))  :boxin: :boxin:  :iscrewy: :iscrewy: :ebebe:

Evet ilk planda ilgisiz gibi oluyor ama zamanla başlıklara ilgi artıyor unutmayalım daha yeniyiz
açılalı bir ay oldu her şey pat diye olmuyor bazı arkadaşlar bana kızıyordur ama burası wow veya DH
değil tek başlıktan takip etmiyoruz o yüzden ordaki alışkanlıkları bırakmak lazım gerçek bir Beşiktaş
forumunda davranıldığı gibi davranmak gerekiyor Beşiktaş forumlarının diğer kulüp forumlarından bile
ayıran özellikler vardır. Biz sadece Beşiktaşla ilgileniriz diğerleri bizi ilgilendirmez maçları oyuncuları
tartışılmaz bunun için topik açılmaz Beşiktaş forumlarında sadece Beşiktaş tartışılır. Unutmayın Arkadaşlar
tek büyük biziz herkes kendi dalında konuşur.

Çevrimdışı quentine83

yahu olumlu bakayım ,olumlu bakayım diyorum olmuyor.yeni açık bir türlü ilerlemiyor.göze hoş gelen bir yönü yok.çiçekler eski açıkta köşeyi dönmüş ,insan bi mutlu oluyor.ama gel gör ki obitaş .yok arkadaş.çiçekler bitirir numaralıyı da yeni açığın testeresini de yapar ...o derece umutsuzum obitaştan.
çiçekler le mukayese edilmesini abesle iştigal buluyorum.abilerim kardeşlerim kızmasın bana...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Altuğ

Numaralıda daha tek bir kolon bile dikilmedi

Çevrimiçi Necmi

sayın yöneticiler yeni açık öne geçince oylamayı niye kilitlediniz :evillol:
yok eğer hile serbest diyorsanız neler yaparız aklınız şaşar :bandit:

Çevrimdışı mert_

Çiçekler yöneticileri kilitledi, geriye düşmeyi kabullenemediniz dimi  :lol:

Çevrimdışı quentine83

ya aslında işin adil olması için iki firmaya da vereceksin 500 m2 alan ikiside aynı işçiyle aynı büyüklükte simetrik iş yapacak.örneğin ,bi tribünün köşeleri.o  zaman anlaşılır kimin hızlı oldugu .böyle olmuyor.işçi sayısı farklı ,alanlar farklı ,iş bölünümü farklı .
ha şu var çiçekler her türlü ezer geçer o ayrı... :ok:

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

ismail  tam tersi olması lazım.çiçekler gerideyken niye kitlesin.nasıl öne geçecek yoksa....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Burda çiçekler yöneticisi yok Beşiktaşın menfaatini düşünen Beşiktaşlılar var :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

buna yazmazsam olmaz gerisi gelmesin diye, dostum,, bu stadın konusu biliyorsun değilmi oteldeki sıradan bir masa sohbeti değil,, bunu anlamalısın,, :ok:
çok iyi anladım  :D

ismail  tam tersi olması lazım.çiçekler gerideyken niye kitlesin.nasıl öne geçecek yoksa....
Daha çok fark yemesin diye  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Anketi kaldıralım savaş çıkacak :) OBİTAŞ üstünlüğü garanti 2. için çiçekler mücadele veriyor :)  :kop:

Anketi kaldıralım savaş çıkacak :) OBİTAŞ üstünlüğü garanti 2. için çiçekler mücadele veriyor :)  :kop:
:kop:

Çevrimdışı sallapati

Necmi abi yeni bir anket aç , Çiçekler mi daha hızlı Obitaş mı diye o zaman ne oluyor herşey ortaya çıksın

Çevrimdışı Salih A.

tartışmaya bak çiçekler obitaşa kaçıncı turu bindirir bunu tartışıp ankete açılıyor obitaş sevenler de bunu başarı olarak görüyor ya alemsiniz valla  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ALI RIZA

Necmi abi yeni bir anket aç , Çiçekler mi daha hızlı Obitaş mı diye o zaman ne oluyor herşey ortaya çıksın
ooooo Süper oyumuz belli  :iblush:

Çevrimdışı ozan062

soyle yapalım simdiye kadar alınan hakedişlere,, o zaten butun herseyi acıklar:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı quentine83

anketin açılımı şu aslında ,çiçekler 3.tribünü bitirene kadar obitaş 1 tribün bitirebilir mi ? el cevap :hayır...alan şu kadar veya şu kadar geç başladı mazeret olamaz bence ...
İsmet Yarkın ONUR

Etiketler: