Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8371633 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı riza calli

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 17:21:47
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Ya zaten göz var izan var tabiki yeni açık daha çabuk biter...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı eagleizm

Hocam Vodafone Arenanın inşaası başladığından beri yani yıkımdan bu yana cumartesi günleri hep resim çekmeye çalışıyorum, forumu takip eden eskiler bilir... Biz bu işi gönülden tüm beşiktaşlı kardeşlerimiz için yapıyoruz... Bazen işimiz gücümüz çıkabiliyor... Bu yüzden iki gün stadı görmesek sorun olmaz her halde... Zaten yapılan iş belli iki güne çok şey değişmez...

Ben her cumartesi resim paylaşıyorum burada, forzada, twitterda... Dün yağmur yağıyordu bugün gidebildik... Resim konusunda tüm dostlardan anlayış bekliyoruz... Sizlere burada yapılan işi paylaşmaktan gurur duyuyoruz... Tüm beğeni ve teşekkürleriniz kabul olunur... :D :D

Yusuf kardeşim en başından beri ekremin de senin de resimlerinizin sayesin de mabedimizden ayrı kalmamış olduk..Hepininizi ayrı ayrı seviyoruz ve emeklerinize saygı duyuyoruz..Mesajımda art niyet yoktu.resim olmadığında forumda başka konuların uzunca konuşulması doğaldır ve resim eksikliği hissedilmesi de keza öyle..Neden resim çekilmedi gibi bir yorumum ve kastım yoktur bu vesileyle tekrar teşekkürlerimi fotoğraf çeekn siz değerli kardeşlerimize sunuyorum :loveya:
Bu arada çok yazamasak ta biz de eskilerdeniz:)
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 17:27:25 eagleizm ]
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Deniz

Bayramdan sonra süper çalışmalar bekliyorum stadda
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 17:32:29
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Yusuf kardeşim en başından beri ekremin de senin de resimlerinizin sayesin de mabedimizden ayrı kalmamış olduk..Hepininizi ayrı ayrı seviyoruz ve emeklerinize saygı duyuyoruz..Mesajımda art niyet yoktu.resim olmadığında forumda başka konuların uzunca konuşulması doğaldır ve resim eksikliği hissedilmesi de keza öyle..Neden resim çekilmedi gibi bir yorumum ve kastım yoktur bu vesileyle tekrar teşekkürlerimi fotoğraf çeekn siz değerli kardeşlerimize sunuyorum :loveya:
Bu arada çok yazamasak ta biz de eskilerdeniz:)

Yok kardeşim zaten kastım yok sana...aman ha kırılma sakın... Dün gidicektim yağmur sular seller aldı beşiktaşı :bawling:... Semte bir çok insanın dükkanını su bastı... Bir sürü zarar çıktı... Buradan semtimizin güzel esnafına geçmiş olsun diyorum... Forum ahalisi resim veya yeni bir şey olmadıkça birbirene sarıp tartışmayı sever :evillol: :evillol: :evillol:.. boşver düzelmez yani...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı AhmetY

Çevrimdışı okan

Çevrimdışı TØLGA

@CharlieChaplin @ekrem86 fotolar için teşekkürler emeğinize sağlık
şuanda stadda en çok merak ettiğim yeer yeni açık üst nasıl yapıcaklar bakalım
gerçi obitaş yapıyo biraz beklicez ama  anca yaparlar :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çiçekler İnşaatın yaklaşık 1 ayda numaralıda yaptığı iş işte bu kadar, oyunuzu ona göre verin  :lol:

Çevrimdışı TURKahvesi

http://prntscr.com/44jgw8

merhaba arkadaşlar,

geçenlerde mabet bu balkon prekastların dış yüzeyine led panoları yerleştirilecek falan demişti hafızam yanıltmıyorsa

resimde gösterdiğim yer mi  :alala:
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 18:02:38 dbay41 ]

Çevrimdışı TØLGA

Çiçekler İnşaatın yaklaşık 1 ayda numaralıda yaptığı iş işte bu kadar, oyunuzu ona göre verin  :lol:
:D obitaşın kaç aydır ne yaptığıda ortada anketin bence bir amacı yok yeni açık nerdeyse başlayalı 4 5 ay oldu tam
hatırlamıyorum numaralı 1 ay oldu olmadı daha aynı anda başlasınlar çiçekler tokatlar :D :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Geovani

@CharlieChaplin @ekrem86 hafta sonu fotolari icin ellerinize ayaklariniza sağlık...tabii ki hafta içi icin sevgili kardesimiz @mustafa (87)...1seneye yakin süredir eski olan arkadaslarla ve tabii ki surekli katilan kartallarimizla büyük bi aileye donusuyoruz, hergunu hepimiz sayfa atlamadan okuyoruz ama su obitas çiçekler makarasi uzadigi zaman en azindan disaridan bakanlar icin emin olun bayici oluyor...Kizsakta artik bu iki firmayla kaba inşaat bitecek benim bildiğim icerideki ince isleride çiçekler yapiyor, ramazan dolayisiyla çalışan sayisinda azalma oldu inş bayram cikisi her iki firmada yeni katilacak calisanlariyla ciddi anlamda ivmelenecektir ole umut ediyorum...yağışlar ve soğuk baslamadan inş kaba inşaatı sonlandiririz...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

:D obitaşın kaç aydır ne yaptığıda ortada anketin bence bir amacı yok yeni açık nerdeyse başlayalı 4 5 ay oldu tam
hatırlamıyorum numaralı 1 ay oldu olmadı daha aynı anda başlasınlar çiçekler tokatlar :D :boxin:
Sorun da orada zaten, bir türlü başlayamıyorlar  :tabe:

Çevrimdışı Anıl

merhaba arkadaşlar,

geçenlerde mabet bu balkon prekastların dış yüzeyine led panoları yerleştirilecek falan demişti hafızam yanıltmıyorsa

Resim çıkmamış :)

Çevrimdışı TØLGA

Sorun da orada zaten, bir türlü başlayamıyorlar  :tabe:
ismail abi :D 3 tribün yapıyolar bırakta olsun o kadar
öyle yada böyle bitecek bu stad
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

anketin ana fikri şu numaralı bittikten sonra yeni bir anket düzenleyeceğiz Real madrit stadımı yoksa yeni açıkmı önce bitecek diye :evillol:

Çevrimdışı Anıl

http://prntscr.com/44jgw8

merhaba arkadaşlar,

Evet oraya gelicek led panolar  :ok:

Çevrimdışı Anıl

anketin ana fikri şu numaralı bittikten sonra yeni bir anket düzenleyeceğiz Real madrit stadımı yoksa yeni açıkmı önce bitecek diye :evillol:
:kop: :kop:

Çevrimdışı TURKahvesi

Etiketler: