Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8371101 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Öyle konuşuluyordu ama zaten şu an stadın bazı yerlerinde kameralar var @bjk_mabet başkan felan hep izliyor oralardan,  belki onlardan birini yayına açarlar.

kapal devre kamera sistemi alt yapı yetersizliğinden dolayı yayına acılmayacaktır...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı smtcglr

kameraya ne olmuş mabet sen stadı arayıp sormuşsundur  :D

Çevrimiçi murat

Dear Besiktas Fans,

I had a meeting with the stadium's roof engineers in 2 weeks ago in Istanbul. As I said,
design of the roof will change again and it would be get better design (I think and hope).
Engineers are working on the new design factors and then I will get plans and make 3D renders
(as images and dynamic animation) to make sure everything is right. Also you can see that what will happen.

I can't give you a time of presentation.

You can keep your look here or in my facebook page to inform about latest news that I give.

Değerli Beşiktaş Taraftarları,

İçinizdeki heyecanı çok iyi anlayabiliyorum, sizin kadar biz de heyecanlıyız emin olabilirsiniz. Her şeyin daha mükemmel olabilmesi için çalışıyoruz çünkü siz cefakar taraftarlar buna layıksınız. Bugüne kadar birçok statta çatı yaptık ancak ilk kez sadece görünüş için çatı isteyen bir taraftar kitlesiyle karşı karşıyayız. Hepimiz biliyoruz ki yağmur,çamur,kar vs. hiçbirisi sizi etkilemez çünkü siz senelerce Beleştepe'yi locaya çevirmiş insanlarsınız lüks umrunuzda değil. Yuvanızın en güzel görünmesi için gayret içerisindeyiz. Zaten aralıksız tv izler gibi canlı yayını takip ediyorsunuz gayretimizi..

Not: Facebook falan bahane, besiktasarena.com/ şahane. Son bilgileri buradan takip edebilirsiniz :)))
güzel bir mesaj ile aramıza hoşgeldin.

Çevrimdışı Anıl

Çatı bir kez daha değişiyorsa hala başlanmamış demek, oysa ki 7 ay falan sürüyor denmişti yapımı, yani bi daha ki sezona da yetişemeyebilir stat bunu mu çıkarmalıyız?
Çatı için 3 ay üretim, 3 ayda montaj olmak üzere 6 ay denmişti. Ama şuan değişen bişey varsa oda kaplamasıdır. Çünkü iskelet zaten sabit en baştan beri aynı onun yapımına çoktan başlanılmıştır :)

Çevrimdışı eagleizm

Erdal Torunoğulları: "Alınmayacak oyuncu yok ama şu durum kahır ediyor adamı;
Şimdiye kadar satığımız kombine 4500 GS 13000 FB 20000.
BEŞİKTAŞ..

galatasaray ya da fenerbahçe olimpiyat stadında oynasaydı o kadar kombine satabilir miydi? Hayır.
Hele bir Vodafone Arena bitsin o zaman görürüz kombine sayısını  :ok:

Çevrimdışı Efe

Kombine satislari stad bitimine yakın tavan yapar ama paraya simdi ihtiyac var o ayri konu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

Kahır çeken varsa o da Beşiktaş taraftarı. Erdal bey işini düzgün yapsın taraftar her türlü gelir.

Çevrimdışı BRK

Kahır çeken varsa o da Beşiktaş taraftarı. Erdal bey işini düzgün yapsın taraftar her türlü gelir.

Yok ya? Boyle taraftarlarla , buyuk bir kulup olamayiz ;) Taraftarin destegi olmayan bir kulup, hayatta buyuk bir kulup olamaz.
Fener formayi dun satisa cikarti 20bin forma satti, nerde o bizim taraftarlar?

Çevrimdışı cisse557

Yok ya? Boyle taraftarlarla , buyuk bir kulup olamayiz ;) Taraftarin destegi olmayan bir kulup, hayatta buyuk bir kulup olamaz.
Fener formayi dun satisa cikarti 20bin forma satti, nerde o bizim taraftarlar?
Kimse benim taraftarlığımı Beşiktaşlılığımı sorgulamasın. Neymiş böyle taraftarlarla büyük kulüp olamazmışız. Kulübü taraftar mı yönetiyor hayırdır? Sen şuna böyle yöneticilerle de.

Çevrimdışı Altuğ

galatasaray ya da fenerbahçe olimpiyat stadında oynasaydı o kadar kombine satabilir miydi? Hayır.
Hele bir Vodafone Arena bitsin o zaman görürüz kombine sayısını  :ok:

Emin ol satarlardı bu sezon bilet alanlar ayrıca bi sonraki senede faydalanabiliyor olabilecekler + koltuğunu bırakmadığı sürece yeri her zaman ona ait. Kaldı ki şuan en çok nakit paraya ihtiyaç duyulan zamanlar. Sağ duyulu olmakta fayda var maddi durumu iyi olan kombine almayı düşünenler biraz daha hızlı olsunlar lütfen.

Çevrimdışı capo di capi

Her konuda olduğu gibi forma ve kombine konusunda yine renklilerden gerideyiz.  :s20:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

ysariusta

• Ziyaretçi

Türkiyede belli dönemlerdeki siyasiler neyse, (Demirel, Özal,Menderes,Ecevit,Erdoğan) Aziz Yıldırım'da fenerbahçeliler için o. Adam para beğenmedim diyor ve senelik 5 7 milyon doları almadan formaya reklam almıyor. Kulüpten kimse gıkını çıkarmıyor gidip forma alıyor. Stat yapılırken 5 yıllık loca sattılar. 2 yılı feda edildi. Bütün bunları "biz en güçlüyüz" diyerek yaptı. YD transfer yaparken klübü batırdı diyoruz ya, Aziz Yıldırım beterini yaptı. Bir yandan geliri arttıracak işler yapmasa çoktan tapuyu vermişlerdi. Ayrıca Fenerbahçe formasını 100 tane locasını, 25 30 000 kombinesini alacak kadar varlığı olan adam zaten kadıköyde yaşıyor.
Geçen sene 14 000 kombine satmışsın, bu sene 4500. Taraftara küserek bu iş olmaz. Neden satılmıyor diye bakarsın. Pasolig mi mesele, alım gücü mü? Taraftar küstürülmez. Atılan adımlarla verilen beyanlar çok tezat. Bence bizim yönetimin en büyük eksiği şu an bu.

Çevrimdışı cisse557

Türkiyede belli dönemlerdeki siyasiler neyse, (Demirel, Özal,Menderes,Ecevit,Erdoğan) Aziz Yıldırım'da fenerbahçeliler için o. Adam para beğenmedim diyor ve senelik 5 7 milyon doları almadan formaya reklam almıyor. Kulüpten kimse gıkını çıkarmıyor gidip forma alıyor. Stat yapılırken 5 yıllık loca sattılar. 2 yılı feda edildi. Bütün bunları "biz en güçlüyüz" diyerek yaptı. YD transfer yaparken klübü batırdı diyoruz ya, Aziz Yıldırım beterini yaptı. Bir yandan geliri arttıracak işler yapmasa çoktan tapuyu vermişlerdi. Ayrıca Fenerbahçe formasını 100 tane locasını, 25 30 000 kombinesini alacak kadar varlığı olan adam zaten kadıköyde yaşıyor.
Geçen sene 14 000 kombine satmışsın, bu sene 4500. Taraftara küserek bu iş olmaz. Neden satılmıyor diye bakarsın. Pasolig mi mesele, alım gücü mü? Taraftar küstürülmez. Atılan adımlarla verilen beyanlar çok tezat. Bence bizim yönetimin en büyük eksiği şu an bu.
Altına imzamı atarım. Tebrik ediyorum.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Stadin ortasi kapali tarafindan kazilmaya baslanmis neden acaba?

Çevrimdışı Anıl

Sebebi Passolig olamaz çünkü Passolig alan Beşiktaşlı sayısı 34 bin. Alım gücü nedeniyle satılmıyorsa da ona kulübün yapacağı birşey yok malesef :)

Düşen değil, kalkmayı beceremeyen kaybeder.
Neyi hak ediyorsan, onu bulacaksın. “Ben bunu hak etmemiştim” diye sızlanmayı bırak! Daha iyisini hak etmek için bir şeyler yap !

Kıyasladığımız takımlardan bizim eksiğimiz yok fazlamız var, tek yapmamız gereken eleştirebilmek, gerçeği görebilmek, hatalardan ders alabilmek ve en önemlisi cesaretimizi kaybetmemek. Bizim camiamız çok büyük bir camiadır. Küskün, dargın, mutsuz ya da ümitsiz olabiliriz ama ayağa kalktığımız anda uçuşa geçeriz, şerefli tarihimizde bunun bir çok örneği vardır. Bu örneklerden biri de " VODAFONE ARENA" dır. Bu bir başkaldırıştır, bir inançtır, bir ümittir.

Neden bu kahpe basın ve diğer düşmanlarımız halen bize saldırıyorlar farkında değil misiniz? Çünkü onlar da BEŞİKTAŞ'ın büyüklüğünün farkında.
Evet bazı açılardan kötü durumdayız, bazı olanaklarımız kısıtlı, yeteri kadar başarılı olamıyoruz. Napalım şimdi kafamıza mı sıkalım yoksa bu düzene isyan edip tekrar birlik mi olalım?
Birbirimize ümitsizlik mesajları vereceğimize cesaret, umut mesajları verelim arkadaşlar.

Uçurumdan korkanların yükseklerde işi ne ? 
Birlikte hareket eden güç ve zekanın yenemeyeceği zorluk yoktur.  :ok:

Çatı suan üretimde mi? Eğer uretimdeyse 3 ay onceden yapimina başlanıp şuan montaj için bekletilemezmiydi?

Çevrimdışı Tolga

bakın şunu da atlamayın fb ve gs taraftarları kulübüne şuan inanıyor başkanları ve yönetimleri onlara bu inancı vermiş 4. yıldızı takacaklarına inanıyorlar yani.ayrıca ikisinin de statları var ve şartlar böyleyken sen bilet ve kombine fiyatlarını onların seviyesinde tutuyorsun bu mümkün değil.formalar içinde geçerli şimdi kimse kusura bakmasın fbninki de 129 tl bizimkilerde ama taraftar diyorki benim bu sezondan beklentim yok genel taraftar bakışından bahsediyorum öyle olursa tabi daha az satarsın.senin forma satışını arttırabilmen için öncelikle formalarda indirme gitmen gerekiyor önce taraftarının forma ve kombine alma alışkanlığını kazanması lazım bizdeki en büyük sıkıntı bu.ayrıca 20 sene de 3 defa şampiyon olursan fb ve gs taraftarı gibi her sezona umutlu bakmazsın bunlar acı ama gerçek.bizim durumumuzda onlar olsun görürürm ben kaç kombine forma satıyor.b.dortmund örneği veriliyor her zaman küme düşerken stadı fulldü diye tamam da türk parasına vurursan 15 tl falan oluyor kale arkaları bunu anlatmak istiyorum.yani kısacası önce kombine ve forma satışlarında bence biraz daha düşük fiyattan satışa çıkarılmalı taraftar forma ve kombine alma bilincini kazandıktan sonra fiyatlar fb ve gs ile aynı seviyeye gelir.kombine için şunu söyliyeyim son olarak 2 sene üst üste şampiyon ol bak bakalım elinde kombine kalıyor mu gs 3 sene üst üste ş.ligine gittiği için kombine sahipleri kombinelerini yeniliyor bu farkları unutmasın kimse sadece taraftar suçlu değil yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

Sebebi Passolig olamaz çünkü Passolig alan Beşiktaşlı sayısı 34 bin. Alım gücü nedeniyle satılmıyorsa da ona kulübün yapacağı birşey yok malesef :)
Emin ol var. Misal, formaların hepsini 130 TL den çıkarmazsın, 70TL den bir alt katagorisini yaparsın. Tedarikçilerinle olan anlaşmaları daha sağlıklı hale getirirsin bu kadar isim hakkın varken yüzdelerini düzeltirsin. Madem bankalar yapamıyor aylık taksitli yaparsın kombineni, pekçok arkadaşım alım gücünden bahsetmiş; 300 TL peşin al örneğin, kalanını aylık taksitli yap. Taksitini yatırmayanın koltuğunu sat sonrasında. Biraz kafa yorulursa formülü var. Elektronik turnike sistemi buna uygun.

Kendiniz ümitsiz olabilirsiniz ama bari en azından ümitli olanların şevkini kırmayın lütfen.

Bakın forma sponsoru bulamıyorlar, biz onların durumunda olsaydık bizim yöneticileri yerden yere vururdunuz.
Bakın bir çatı yapamıyor cincon, bizimkiler dünyanın en güzel statlarından birini yapıyor.
Bakın cincon ne paralar harcıyor ama aldığımız puan aynı.
Bakın selenium towers'a var mı böyle bir gelir ne cincon ne febede?
Bakın bakın işte arkadaşlar, hep olumsuz şeyleri görmeyin biraz da olumlu şeylere bakın.

ysariusta

• Ziyaretçi

mabet bir daha izleyemeyecek miyiz şimdi. Noldu yahu. Nerden gördünüz kazıldığını. Fotooooo videooooo. arabayı mı yıkasam? yapacak bişey yok.

Çevrimdışı Anıl

bakın şunu da atlamayın fb ve gs taraftarları kulübüne şuan inanıyor başkanları ve yönetimleri onlara bu inancı vermiş 4. yıldızı takacaklarına inanıyorlar yani.ayrıca ikisinin de statları var ve şartlar böyleyken sen bilet ve kombine fiyatlarını onların seviyesinde tutuyorsun bu mümkün değil.formalar içinde geçerli şimdi kimse kusura bakmasın fbninki de 129 tl bizimkilerde ama taraftar diyorki benim bu sezondan beklentim yok genel taraftar bakışından bahsediyorum öyle olursa tabi daha az satarsın.senin forma satışını arttırabilmen için öncelikle formalarda indirme gitmen gerekiyor önce taraftarının forma ve kombine alma alışkanlığını kazanması lazım bizdeki en büyük sıkıntı bu.ayrıca 20 sene de 3 defa şampiyon olursan fb ve gs taraftarı gibi her sezona umutlu bakmazsın bunlar acı ama gerçek.bizim durumumuzda onlar olsun görürürm ben kaç kombine forma satıyor.b.dortmund örneği veriliyor her zaman küme düşerken stadı fulldü diye tamam da türk parasına vurursan 15 tl falan oluyor kale arkaları bunu anlatmak istiyorum.yani kısacası önce kombine ve forma satışlarında bence biraz daha düşük fiyattan satışa çıkarılmalı taraftar forma ve kombine alma bilincini kazandıktan sonra fiyatlar fb ve gs ile aynı seviyeye gelir.kombine için şunu söyliyeyim son olarak 2 sene üst üste şampiyon ol bak bakalım elinde kombine kalıyor mu gs 3 sene üst üste ş.ligine gittiği için kombine sahipleri kombinelerini yeniliyor bu farkları unutmasın kimse sadece taraftar suçlu değil yani.
Kombineler 2 senelik satlmasına rağmen Fener ve Galatasaray seviyesinde. Kombineler gayet uygun. Bundan daha az olursa stadın özelliklerine yazık. Biz beleş stad yapmıyoruz ki yapım paralarını da bu staddan çıkaracağız.

ysariusta

• Ziyaretçi

Kendiniz ümitsiz olabilirsiniz ama bari en azından ümitli olanların şevkini kırmayın lütfen.

Bakın forma sponsoru bulamıyorlar, biz onların durumunda olsaydık bizim yöneticileri yerden yere vururdunuz.
Bakın bir çatı yapamıyor cincon, bizimkiler dünyanın en güzel statlarından birini yapıyor.
Bakın cincon ne paralar harcıyor ama aldığımız puan aynı.
Bakın selenium towers'a var mı böyle bir gelir ne cincon ne febede?
Bakın bakın işte arkadaşlar, hep olumsuz şeyleri görmeyin biraz da olumlu şeylere bakın.

beğen tuşu nereye gitti.... süper tespit.

Etiketler: