Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361519 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Çiçekler daha fazla tribün yapıyor ve stadı onlar yapıyor diye geyik dönmüş güzel bir geyik güldüm :D

Stadın %43'ü yeni açık..

ATOM BOMBASI !!!!!!!!!!!!!!! :claps:

Çevrimdışı Necmi

Çiçekler daha fazla tribün yapıyor ve stadı onlar yapıyor diye geyik dönmüş güzel bir geyik güldüm :D

Stadın %43'ü yeni açık..

neye göre :evillol:
sen hep yeni açıkta dolaştığın için sana büyük geliyordur kargaya yavrusu şahin görünürmüş :bandit:

Çevrimdışı Necmi

son gülen iyi güler diyeceğim ama hiç birimizde gülecek hal kalmayacakki :bandit:

Çevrimdışı Balasagun

Wow'dan itibaren her gün büyük bir hevesle takip ediyordum stadımızı. Sonunda ben de dayanamadım üye oldum bu yeni yuvaya. Bilgi ve fotoğraf paylaşarak aylardır bizleri aydınlatan abilerime kardeşlerime teşekkür ediyorum. Saygılar  :)

Çevrimdışı Efe

Wow'dan itibaren her gün büyük bir hevesle takip ediyordum stadımızı. Sonunda ben de dayanamadım üye oldum bu yeni yuvaya. Bilgi ve fotoğraf paylaşarak aylardır bizleri aydınlatan abilerime kardeşlerime teşekkür ediyorum. Saygılar  :)

hoş geldin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Hoş geldin kardeşim :)

@Deniz @El irtibat3 @Oktay gördünüz mü atom bombasını?  Her birinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum.   :claps:

Çevrimdışı Efe

@Deniz @El irtibat3 @Oktay gördünüz mü atom bombasını?  Her birinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum.   :claps:

abi öyle ama çiçeklerin tribününde ve çiçekler tayfasıyla maç seyredeceksin unutma :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Efe

son gülen iyi güler diyeceğim ama hiç birimizde gülecek hal kalmayacakki :bandit:

aman abi  son gülen herkes olsun yoksa kimse gülemez 1 kiriş dahi bitmezse stada girmemiz imkansız o yüzden herkes gülsün
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Aynen öyle trabzon'un stadını da onlar yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam

sabah yazdımda okunmadı,, akyazında bir işçi hayatını kaybetmiş vincten demir tasıyorken alıtnda kalmıs:/
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

abi öyle ama çiçeklerin tribününde ve çiçekler tayfasıyla maç seyredeceksin unutma :lol:
Necmi abinin yanında o blokta benim 9 arkadaşım var  :tabe:

Çevrimdışı okilic

Hazirlik macini izliyorumda bu necip olcay mustafa serdar bunlardan hic bisey olmaz.  :s20: :s20:

Hazirlik macini izliyorumda bu necip olcay mustafa serdar bunlardan hic bisey olmaz.  :s20: :s20:
Serdar bence yetenekli özel bir oyuncu

Çevrimdışı Necmi

Necmi abinin yanında o blokta benim 9 arkadaşım var  :tabe:
:kop: :kop: hepsi o kadarmı :alala: ortadoğudan neden kaçtığınız belli

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Balasagun

Hoşbulduk ağabeyler  :)  Dün Akyazı stadının fotoğraflarını gördüm. Yaklaşık 2-3 ay önce aynı seviyelerdeydik ama bizim stadı geçmişler 4 tribünde yükselmiş belli bir seviyeye kadar. Adamlar belki 20 tana testere kirişi kalıplayıp betonlamaya hazır vaziyete getirmişler. Bizde ise bölük pörçük birer ikişer yapılıyor sanıyorum. Günlük ya da haftalık belli bir ritmi yakalayabilmiş değiliz. Umarım ramazandan sonra artık her şey rayına oturur.

Çevrimdışı Efe

121 blok bizimdir bize boşuna @aktar_ismail demiyorlar.  :lol:

hayır bizimdir bizim kalacak çiçekler hazırlayın topu tüfeği  :hiho: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

demek biz 20+
O blokta El irtibat Mustafa ve diğer obitaşçılar da var,  benim özel ekibim sadece 9 kişi üstüne forumdakiler var. 

Çevrimdışı Efe

kırmızı bölüm gerdirilen çelik çubuklar yeşille işaretlediğim noktalar bizde sütünlar olacak bursa çatısının gecikmesinin nedeni o büyük çeliklerin olması bizde direk sütünlardan gerdirilecek çatı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

hocamız mukemmel birisi,,diretmek gibi katı bir zihniyeti var inanılmaz sarasım var:)) stadyuma baglılyalım kesinlikle onu istemiyorum yeni stadda onu gorursem ilk istifa sesini ben cıkarırım... :boxin: :boxin:

allahtan sozlesme bitiyor bu sene sonu
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 22:09:43 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Etiketler: