Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361217 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

yanlız obitaş yeni açığa 5 ay önce başlamış
çiçekler numaralıya yeni başlamış ama genede çiçekler önde :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

yanlız obitaş yeni açığa 5 ay önce başlamış
çiçekler numaralıya yeni başlamış ama genede çiçekler önde :kop: :kop: :kop:
Çiçekler numaralıda yeni açıktan daha mı çok iş yapmış?  @Necmi abi bir daha sana karışım getirmeyeceğim yan etki yaptı galiba

Çevrimdışı Efe

120. blok emirlerinize hazırdır @Necmi @MURAT @Efe :kop:

sen dur ben dayı oğlunun tayfayı toplarsam bütün kapalı iner aşşağa ama söylemiyorum şimdilik :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Enes Ö

Çiçekler numaralıda yeni açıktan daha mı çok iş yapmış?  @Necmi abi bir daha sana karışım getirmeyeceğim yan etki yaptı galiba

:DDDDD

Bunalıma girdi çiçeklerciler,  hayal görmeye başladılar.  Evet haklısınız diyip geçelim.

Çevrimdışı Anıl

sen dur ben dayı oğlunun tayfayı toplarsam bütün kapalı iner aşşağa ama söylemiyorum şimdilik :icool:
Çiçeklerin tribününde çiçeklere artistlik yapamaz kimse  :hiho: :hiho: :hiho:

Çevrimdışı Necmi

valla sen o karışımların içinde fazla kalmışsın ben anketten bahsediyorum
demekki kimsenin obitaşa güveni yok  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı empisayn

Hoşbulduk ağabeyler  :)  Dün Akyazı stadının fotoğraflarını gördüm. Yaklaşık 2-3 ay önce aynı seviyelerdeydik ama bizim stadı geçmişler 4 tribünde yükselmiş belli bir seviyeye kadar. Adamlar belki 20 tana testere kirişi kalıplayıp betonlamaya hazır vaziyete getirmişler. Bizde ise bölük pörçük birer ikişer yapılıyor sanıyorum. Günlük ya da haftalık belli bir ritmi yakalayabilmiş değiliz. Umarım ramazandan sonra artık her şey rayına oturur.

Hocam akyazı stadının çevresinde hiçbir yaşam belirtisi yok , kamyonlar istediği gibi çıkıyor . Onu geçtim bizim stadta kullanılan demirin çeyreği kulllanılmıyor görüyorsan . Ayrıca emekçi abilerimize ayıp olmasın da o ne biçimsiz bir stadtır ya locaları olsun tribün yapısı olsun mabedimizin yanında esamesi okunmaz  :ok:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Arkadaslar cicekler az elamanla gece calisiyor su anda. Yeni elemanmi aldilar acaba

Çevrimiçi murat

yalın ankette beklediğimden iyiler.tribünde iyi olmalarının imkanı yok. :D

Çevrimdışı Anıl

Arkadaslar cicekler az elamanla gece calisiyor su anda. Yeni elemanmi aldilar acaba
Çiçeklerin genel hali, her zaman çalışkan oldular :bandit:

Çevrimdışı idil

Serdar artık bu takımdan gitmeli ne çektik be !!!!!
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Enes Ö

%46'yı yok saymak oy verenlere ayıptır

Çevrimdışı Necmi

yalın ankette beklediğimden iyiler.tribünde iyi olmalarının imkanı yok. :D
aktar farkı el altından karışım verip oy topluyordur :evillol:

Çevrimdışı Efe

ankete daha çiçeklerden kimse oy vermemiştir onlar versin uçar numaralı :lol: forumda önce biter ama yeni açıkla numaralı normalde ne zaman biter işte tüm sıkıntı burda :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

gene iyi bir yagmur basladi Mecidiyekoyde

ysariusta

• Ziyaretçi

Hocam akyazı stadının çevresinde hiçbir yaşam belirtisi yok , kamyonlar istediği gibi çıkıyor . Onu geçtim bizim stadta kullanılan demirin çeyreği kulllanılmıyor görüyorsan . Ayrıca emekçi abilerimize ayıp olmasın da o ne biçimsiz bir stadtır ya locaları olsun tribün yapısı olsun mabedimizin yanında esamesi okunmaz  :ok:
Akyazı Stadı origami sanatının zirve noktası olur ancak. Apartmana tribün eklemişsin gibi. TOKİ başkanı evde torununa çizdirmiş projeyi. İstediği kadar önde gidebilir.

Çevrimiçi murat

Çiçeklerin tribününde çiçeklere artistlik yapamaz kimse  :hiho: :hiho: :hiho:
farkımız tarzımız bizim delikanlı olmamız,
ya kan kustururuz ya da tam sustururuz,
bu hususta ne kural nede kral tanırız

Çevrimdışı ZEKI

%46'yı yok saymak oy verenlere ayıptır
Siz su rampalari nezaman bitireceksiniz anlasilan cicekleride siz yavaslatacaksiniz.

Çevrimdışı Efe

gene iyi bir yagmur basladi Mecidiyekoyde

2 gün bizi zorlayacak o zaman yağmur ne güzel grobeton atılacaktı gecikecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Siz su rampalari nezaman bitireceksiniz anlasilan cicekleride siz yavaslatacaksiniz.
Hızı biz belirleriz.

Çevrimdışı Efe

Fikret orman gibi sırtlarını sıvazlıyan abileri varken onları yavaşlatıcak etkenleri şipşak hallederler :)

fikret başkan sağ olsun  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Fikret orman gibi sırtlarını sıvazlıyan abileri varken onları yavaşlatıcak etkenleri şipşak hallederler :)
vay arkadas adamlar elemanlarini kaliplayacaklar nerdeyse dikkatsizlikten. Helal olsun Obitas'a nasil bir aidiyet duygusu gelistirmis helal olsun,.

Etiketler: