Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361532 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ALI RIZA

numaralidaki sudan niye bahsetmiyorsunuz?
Doğal oldugu için görünmüyor :) sağolsun başkan kamerayı öyle yere diktirmiş ki açtığın gibi sulu ortam görüyorsun :)  :kop:

Koruyun beniii arkadaslarr  :boxin:
El Sabri Tugayı Komutanı olarak atıyorum seni  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

Aslında Bende Obitaş çıyım İsmail Abi yi sıkıştırmak için öyle şeyler yazdım :P :iblush:

Çevrimdışı Efe

Yalnız bu Obitaşa Helal Olsun! Adamlar koskoca Trübinin yanında Olimpik Yüzme Havuzuda Yapıyorlar Merak Etttiğim Fiyata Dahil mi Acaba ?  :alala:  :ebebe: :ebebe:

Suan çiceklerde obitasta olimpik havuzlarla meşguller  :icool: şaka bi yana suyun biran once tahliyesi lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çiçeklerin numaralıda çalışan bir işçisi bugün şarkı söylerken bizim obitaşçılar duymuş
Ada Sahillerinde Bekliyorum Ada sahillerinde bekliyorum

Çevrimdışı İmansız26

Suan çiceklerde obitasta olimpik havuzlarla meşguller  :icool: şaka bi yana suyun biran once tahliyesi lazim
Katılıyorum Abi Ama Gitmesede olur Akıllı Stat Bu Kendine Kendinede Dönüşmesi Lazım Olimpik Havuza Yoksa Fikret Ormana Sallamaya Başlarlar :)
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Necmi

bu gün maç yokmuydu hangi kanal veriyor :alala:

Çevrimdışı İmansız26

bu gün maç yokmuydu hangi kanal veriyor :alala:
Smart Spor Veriyor Abi D-Smartta yani
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Necmi

Smart Spor Veriyor Abi D-Smartta yani
saat kaçta :alala: şu an fenerin hentbol maçı var

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı İmansız26

saat kaçta :alala: şu an fenerin hentbol maçı var
21:30 da abi  benim izlediğim linki futbolcular ısnıyor..Günevç kurtarda yorumculuk yapıyor
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Necmi

Obitaşçılar istediğiniz kadar konuşabilirsiniz :evillol:
biz istediğimizi aldık :bandit: artık işimize bakıyoruz :kop:

Çevrimdışı Deniz

Çiçekler işçi ilanı verirken "yüzme bilen" şartı koymuş diyorlar  :-*

Çevrimiçi murat

canlı hazırlık maçı yorumlarınız için  http://besiktasarena.com/index.php?topic=167.50 buradan devam edebiliriz.

Çevrimdışı Necmi

en azından işçi alıyor :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Deniz

en azından işçi alıyor :bandit:
yanlış testere kirişleri ve kolonları yapmak için fazladan işçi lazım oluyor tabi  :bandit: :bandit:

:evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Erzurumda çöken kayak pistini yapan firma ile konya inşaatını yapan firmanın aynı firma olduğı doğru mudur?

Çevrimdışı Enes Ö

İyi akşamlar forum birbirine girmiş yine biraz açıklık getireyim :D

Yeni açığın arka tarafı yani otopark tarafı yukarıdan beton dökülebilicek seviyeye gelmeden ön tribün tarafı yükseltimicek çok hızlı bir şekilde,

Numaralı ve yeni açık kıyası çok yanlış olmuş,tabiki yeni açık önce biter yada eş zamanlı  ama geç bitmez bayramdan sonra görüceksinizde bunu..

Numaralıdaki rampa kalkmadan çiçekler ilerliyemicek yatayda,eski açıkda nasıl ilerledi diyenler olucak orda rampa yoktu..Stada giren araçlar eski açıktan girmiyordu.
Yeni açıktaki beton dökümüne göre rampanın kalkma süresi belirlenir.
Ve stada prekast,demir,ytong ve çelik profil girişi gibi işlerde olucağı için numaralıda çiçeklerin rampa ile mücadelesi olucak.

Çevrimdışı empisayn

Erzurumda çöken kayak pistini yapan firma ile konya inşaatını yapan firmanın aynı firma olduğı doğru mudur?

Aynen öyle trabzon'un stadını da onlar yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Enes Ö

Çiçekler daha fazla tribün yapıyor ve stadı onlar yapıyor diye geyik dönmüş güzel bir geyik güldüm :D

Stadın %43'ü yeni açık..

Etiketler: