Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355443 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 01:51:32
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu arada bu siteyi açma fikri kimin aklına geldiyse ona sonsuz teşekkürler bizi wow'daki trollerden donanımdaki seviyesizlerden kurtardığı için ,aslına bakarsanız ben bu sitenin salt muhabbet edilen yer olacağını düşünmüyorum dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu site kurulduktan sonra kaç tane beraberce organizasyon yaptık ,birbirimizi motive etmemiz ve burada oluşan dostluklarda cabası ..kulübe başarıyı getiren takım ruhudur ama önce o ruhun taraftarda olması gerekir ben bu sitenin taraftardaki o ruhun beşiktaşa en faydalı şekilde yeşerecek şekilde oluştuğunu görüp umutlanıyorum bu yüzden bu siteyi kuran abilerime FANATİK BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK TEŞEKKÜR EDERİM !!!!

Çevrimdışı ilhan mansız

bu arada bu siteyi açma fikri kimin aklına geldiyse ona sonsuz teşekkürler bizi wow'daki trollerden donanımdaki seviyesizlerden kurtardığı için ,aslına bakarsanız ben bu sitenin salt muhabbet edilen yer olacağını düşünmüyorum dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu site kurulduktan sonra kaç tane beraberce organizasyon yaptık ,birbirimizi motive etmemiz ve burada oluşan dostluklarda cabası ..kulübe başarıyı getiren takım ruhudur ama önce o ruhun taraftarda olması gerekir ben bu sitenin taraftardaki o ruhun beşiktaşa en faydalı şekilde yeşerecek şekilde oluştuğunu görüp umutlanıyorum bu yüzden bu siteyi kuran abilerime FANATİK BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK TEŞEKKÜR EDERİM !!!!

Kesinlikle bu site inanılmaz bir görev üstlendi.İnşallah hep böyle devam eder. İlgi gittikçe artıyor ve seviye genel forum seviyesinin çok çok üzerinde

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı mert_

istanbuldakiler alamıyorsa şehir dışındakiler alsın 500 kişi boş olsa ne olacak görünmez bile yeterki kulübe para gitsin gidecek olan arkadaşları dostaları varsa onlara devir ederler :)
evet görseldeki gibi devir bölümü açılıyor devredeceğiniz kişinin passoligi varsa tc kimlik numarasını girip o maç için hakkınızı kolayca devredebiliyorsunuz.

Vodafone Arena 18.07.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı eski inönü

yeni açığa bakınca tek gordugum şey hazırlanmış kolon demirleri

Çevrimdışı sallapati

evet görseldeki gibi devir bölümü açılıyor devredeceğiniz kişinin passoligi varsa tc kimlik numarasını girip o maç için hakkınızı kolayca devredebiliyorsunuz.

bu olay çok iyiymiş kceptel..  o zaman kombine almak çok karlı bir işe benziyor.. bunu ticarete de dökenler olabilir... derbi maçlarına karaborsa e-bilet olayı olabilir...

Çevrimdışı Efe

eski açıkta tabla betonu başlıyor fışkırtıcının kolu kameranın önünden geçti şimdi :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

kombine almak her açıdan büyük avantaj ve fiyatlat şu an için gerçekten çok makul, bunu zamanla herkes anlayacak

Çevrimdışı Efe

necmi abi ve altuğ başta olmak üzere :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Eski açıkta şuan arka bölüme temel betonu atılıyor :ok:

Çevrimdışı empisayn

Vodafone Arena 18.07.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0

Senin de hakkın ödenmez hocam ellerine sağlık
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı sallapati

temel değil Anıl , tabla galiba.. söyleye söyleye attırdık sonunda betonu :D.. çiçekler son 2 gün rekor beton döktü

Çevrimdışı mert_

bu olay çok iyiymiş kceptel..  o zaman kombine almak çok karlı bir işe benziyor.. bunu ticarete de dökenler olabilir... derbi maçlarına karaborsa e-bilet olayı olabilir...
ancak şöyle bir durum var hocam; sözleşmeye göre o kombine ile yapılacak her olayın sorumluluğu yine asıl kombine sahibine ait. üç beş kuruş için verirsin kombineyi ondan sonra adam sahaya girmek veya taşkınlık çıkarmak gibi sözleşmeye aykırı hareketler yapar o zaman kombinen komple yanacağı gibi yasal sorumluluğu da sana ait.

en iyisi gelemediğin maçlar için tanıdığın güvendiğin eş dosta devredeceksin hakkını.

Çevrimdışı Efe

anıl çok yavaşsın ayrıca tabla betonu tabi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

ancak şöyle bir durum var hocam; sözleşmeye göre o kombine ile yapılacak her olayın sorumluluğu yine asıl kombine sahibine ait. üç beş kuruş için verirsin kombineyi ondan sonra adam sahaya girmek veya taşkınlık çıkarmak gibi sözleşmeye aykırı hareketler yapar o zaman kombinen komple yanacağı gibi yasal sorumluluğu da sana ait.

en iyisi gelemediğin maçlar için tanıdığın güvendiğin eş dosta devredeceksin hakkını.

tabiki abi , orası öyle..

Çevrimdışı sallapati

bence 1 ay sonra eski açık üst kat testere kirişler için kalacak ekip hariç, Çiçekler tam kadro numaralıya kayar diyorum kceptel hocam ne diyorsun

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Beşiktaş passolig alım sıralamasında 33 bin passoligle birinciymiş Demba Ba transferinin baya etkisi olmuş. Ayrıca Ba geldikten sonra 4 saat içinde 8 bin forma satılmış. Şu an için ne kadar forma satıldığını bilmiyorum.

Çevrimdışı Efe

Bu arada Beşiktaş passolig alım sıralamasında 33 bin passoligle birinciymiş Demba Ba transferinin baya etkisi olmuş. Ayrıca Ba geldikten sonra 4 saat içinde 8 bin forma satılmış. Şu an için ne kadar forma satıldığını bilmiyorum.

kaynak ? doğruysa süper :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

abi 8bin forma olayı bence biraz şehir efsanesi gibi geldi.. zaten demba ba nın geldiği gün yeni formalar satışa sunuldu.. Herkes yeni sezon forması aldı.. Demba ba nın da etkisi olmuştur ama onların hepsi demba ba için değildir bence

Çevrimiçi Samet Ç

kaynak ? doğruysa süper :ok:
Passolig kaynağı Eurosport hocam. Forma kaynağı da Beşiktaş'lı bir muhabirdi hatırlamıyorum ismini şu anda.

Çevrimiçi Samet Ç

abi 8bin forma olayı bence biraz şehir efsanesi gibi geldi.. zaten demba ba nın geldiği gün yeni formalar satışa sunuldu.. Herkes yeni sezon forması aldı.. Demba ba nın da etkisi olmuştur ama onların hepsi demba ba için değildir bence
Bence %80'i Demba Ba içindir hocam bizim taraftarı yıldız hastalığı var biliyorsun.Yoksa forma satamazdık bundan eminim.

Çevrimdışı sabriozyurt

burdan bizi takip eden kombine ve forma alacak arkadaşlara sesleniyorum şu 1.5 aylık süreçte ne kadar çok kombine forma alınırsa vodafone arena o ölçüde hızlı gider alacaksak şimdi alalım stada katkı olsun herkes elini taşın altına koysun :ok:
Bu iste Kartal Yuvasi magazalarininda istekli olmasi lazim.ben agustios basi gidecem bakalim raflarda durum ne? ne zaman giztsem beden yok raflar bos(stadin altindaki magazadan bahsediyorum).yada istedigi mi alamiyorum.tamam amac katki saglamak ama Kartal Yuvalari berbat isliyor arkadaslar.Yurt disindan siparis yapmak istiyorsun, yurt disi kredi karti kabul edilmiyor(iki sene once oluyordu).Kartal yuvasi Avrupa magazasindan almak istiyorsun keza kredi karti kabul edilmiyor onunda yani sira PayPal gibi ama adi sani duyulmamis s acma sapan bir sirketle calisiyorlar.zaten online magazalarda da stok sorunu hep var.Ben bu konudan cok sikayetciyim arkadaslar.Kartal yubalari atis yapmamak icin elinden geleni ardina koymuyor.Mabete Twitter dan yazmistim.Kartal Yuvasina defalarca mail attim.Ne satista ne sunusta gunumuzun cok gerisinde magazamiz.
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Elimizden geldiğince kulübe destek olalım Vodafone Arena inşaatı hızlansın  :tabe:

iyi geceler :bigstar:
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 02:33:19 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Efe

Bu iste Kartal Yuvasi magazalarininda istekli olmasi lazim.ben agustios basi gidecem bakalim raflarda durum ne? ne zaman giztsem beden yok raflar bos(stadin altindaki magazadan bahsediyorum).yada istedigi mi alamiyorum.tamam amac katki saglamak ama Kartal Yuvalari berbat isliyor arkadaslar.Yurt disindan siparis yapmak istiyorsun, yurt disi kredi karti kabul edilmiyor(iki sene once oluyordu).Kartal yuvasi Avrupa magazasindan almak istiyorsun keza kredi karti kabul edilmiyor onunda yani sira PayPal gibi ama adi sani duyulmamis s acma sapan bir sirketle calisiyorlar.zaten online magazalarda da stok sorunu hep var.Ben bu konudan cok sikayetciyim arkadaslar.Kartal yubalari atis yapmamak icin elinden geleni ardina koymuyor.Mabete Twitter dan yazmistim.Kartal Yuvasina defalarca mail attim.Ne satista ne sunusta gunumuzun cok gerisinde magazamiz.

bu sefer dolu raflar güzel zamanda satışa sundular formaları reklam yapmalrı lazım dahada çok satacak lig başlayana kadar feyenorda demba ba gol atarsa patlama yaşanır formalarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: