Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8354219 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

Bence ağustos 2015 bile mucize inşallah seneye oynayabiliriz. :by2:
@mustafa_(87) 7 ayda stadın kabasının yarısı bitti en zorlu safhalar geçildi mart yada nisan gibi mabedimiz hazır olur
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Anıl

Bitirdim bugün,yol çekilmez bir hal aldı bide sağlık sorunlarım stresden uzak kalmamı gerektiriyor
Hem geçmiş olsun, hemde hayırlı olsun abi  :ok:

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 23:21:16
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Emekli oldum abi bugün :((

ohooo oo abicim tam lazım olduğun zaman gidiyosun...Neyse... Tebrikler stajı bitirdin, umarım okulunu da kısa sürede bitirir mezun olursun... İyi tatiller dileyelim o zaman... selamlar...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Enes Ö

stadın stresi senide çarptı bizleri düşün birde :) ama yinede senin için büyük bir tecrübe oldu kanısındayım kapımız herzaman acık biliyorsun ne zaman istersen gelebilirsin..

Çok sağol abi sayende belli dostluklar edindim
Mezun olduktan sonra belki uzun bir süre sonra belkide hiç bir zaman böyle pahalı ve statiği yüksek olan bir projede çalışamıcam
O kolonlardaki donatıyı belkide göremicem..
Okulu bitirebilirsem +4 yıl gibi bi süre daha okucam,rusyaya gidersen belki osman beyin yardımıyla yardımcı çaycın olurum :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çok sağol abi sayende belli dostluklar edindim
Mezun olduktan sonra belki uzun bir süre sonra belkide hiç bir zaman böyle pahalı ve statiği yüksek olan bir projede çalışamıcam
O kolonlardaki donatıyı belkide göremicem..
Okulu bitirebilirsem +4 yıl gibi bi süre daha okucam,rusyaya gidersen belki osman beyin yardımıyla yardımcı çaycın olurum :)

okul bitince ulaş :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Enes Ö

Hem geçmiş olsun, hemde hayırlı olsun abi  :ok:
Sağol anıl,teşekkürler

ohooo oo abicim tam lazım olduğun zaman gidiyosun...Neyse... Tebrikler stajı bitirdin, umarım okulunu da kısa sürede bitirir mezun olursun... İyi tatiller dileyelim o zaman... selamlar...

Çok sağol abi,kopmak zor oldu ama zorundaydım.
Toplantılarda görüşürüz inşallah,maç gecesi kursağımda kaldı :D

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 23:28:09
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Mabet hocam eyfel kulesine çıkarsan "TOKİ DEĞİL ALINTERİ " resmi bekliyoruz...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa 1 senede bitmezmi yani??
Niye boyle bir izlenime kapildin @mustafa_(87)

kabada zorlanıyoruz daha ince işçilik kabadan daha uzun sürüyor. küfeki taşı kaplaması var. Çatı işi zaten başlı başına zaman isteyen bir iş. Daha sonra çatının membranla kaplanması var. daha sonra koltuklar var. çok zor gibi geliyor bana.

Çevrimdışı ilhan mansız

Sezon bitmeden açılırsa çom büyük moral olur. Ben Kasım sonuna kadar tablonun önemli oranda netleşeceğini düşünüyorum. Numaralı hariç diğer tribünlerin kabası tamamen birmiş olur. Numaralıda da sona yaklaşılır. Kasım sonuna hala 100 günden fazla var.

Çevrimdışı Tolga

açıkçası bende mustafa hocama katılıyorum gelecek sezon belki nisanda falan en erken açılır gibi zaten mayısta lig bitiyor bence biz 2015-2016 sezonuna hazırlıklı olalım derim ben
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı riza calli

Arkadadl resimlere bakarkene kafama bi soru takildi kap ust loca katiyla kapali ust katin ilk basamakları ayni hizadami. .sanki kapali ust kattakiler locadakilerin kafalarını gorecek gibi geliyo

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

18.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Necmi

kabada zorlanıyoruz daha ince işçilik kabadan daha uzun sürüyor. küfeki taşı kaplaması var. Çatı işi zaten başlı başına zaman isteyen bir iş. Daha sonra çatının membranla kaplanması var. daha sonra koltuklar var. çok zor gibi geliyor bana.
Yanılıyorsun abicim zordur ince iş ama kaba gibi değildir. Kabada bir sürü bağımlı olduğun
şey var beton sırası beklemek demir beklemek beton dökersin sertleşmesini beklemek gibi iş
belli sırayı takip eder ince öyle değildir aynı anda her tarafa dalabilirsin ne kadar çok adam o kadar
iş demektir. Mesela dış cephe her kolona bir usta iki yardımcı ver 10 gün sonra sana dış cepheyi teslim ederler
zordur ama iş üretilebilir artı gece vardiyeside yapılabilir, zaten bunun için izinlerde alınmış mekanikçi
taş ustası Boyacı marangoz elektrikçi seramikçi aynı anda çalışabilir bunlar çalışırken diğer kolda çatı koltuk montajı
saha çimlendirme yapılabilir göz korkutacak ince işçilik yok burda @mustafa_(87)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 00:13:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Haftada bir bakıyorum ilerlemeyi net göreyim diye ama son zamanlarda nedense gözüme hep aynı geliyor   :uyucam: Balkon prekastları yerleştirilmeye başlanmış şu kapalı bi bitse de endamını görsek artık   :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ayayhan

artık 2. kamerayı takmaları lazım 1 açı yetmiyor ...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ağustos 2015 %100 bitiş :bandit:

BAŞKANIMIZ ağustos derken 2015 den bahsetti demekki :)

Çevrimdışı Oktay

Yanılıyorsun abicim zordur ince iş ama kaba gibi değildir. Kabada bir sürü bağımlı olduğun
şey var beton sırası beklemek demir beklemek beton dökersin sertleşmesini beklemek gibi iş
belli sırayı takip eder ince öyle değildir aynı anda her tarafa dalabilirsin ne kadar çok adam o kadar
iş demektir. Mesela dış cephe her kolona bir usta iki yardımcı ver 10 gün sonra sana dış cepheyi teslim ederler
zordur ama iş üretilebilir artı gece vardiyeside yapılabilir, zaten bunun için izinlerde alınmış mekanikçi
taş ustası Boyacı marangoz elektrikçi seramikçi aynı anda çalışabilir bunlar çalışırken diğer kolda çatı koltuk montajı
saha çimlendirme yapılabilir göz korkutacak ince işçilik yok burda @mustafa_(87)
Çatı montajının bittiği gün en geç 4 ay sonra stadın anahtarını gsgm alırız;)

Çevrimdışı Kemal

Konu dışı olacak ama Nevzat Demir tesislerinde çalışma var mı hiç? bu sakatlıklar arttığında zemin çalışması yapılacak yazın denmişti, bu konuyla ilgili inşallah çalışma vardır, yoksa CR7-Messi gelse sıkıntı yaşayacaz @bjk_mabet

Çevrimdışı cccilluminaticcc

kameranın önünde çalışma olunca güzel oluyor :D

Çevrimdışı sabriozyurt

@mustafa_(87) 7 ayda stadın kabasının yarısı bitti en zorlu safhalar geçildi mart yada nisan gibi mabedimiz hazır olur

Arkadasim bunu sagda solda soyleme sakin tefe koyup calarlar seni.Stadin erken bitmesi insanlarin uykusunu kaciriyor
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Konu dışı olacak ama Nevzat Demir tesislerinde çalışma var mı hiç? bu sakatlıklar arttığında zemin çalışması yapılacak yazın denmişti, bu konuyla ilgili inşallah çalışma vardır, yoksa CR7-Messi gelse sıkıntı yaşayacaz @bjk_mabet
Takım istanbulda A2'nin sahasında çalıştı ana sahanın çimleri bakıma alındığı için.

Çevrimdışı Efe

Haftada bir bakıyorum ilerlemeyi net göreyim diye ama son zamanlarda nedense gözüme hep aynı geliyor   :uyucam: Balkon prekastları yerleştirilmeye başlanmış şu kapalı bi bitse de endamını görsek artık   :iblush:

aynı gelmesinin nedeni eskisi gibi alan dar değil çok yayıldı hiç bişey olmamış gibi duruyor ama 2 gündür devasa boyutta temel betonu döküldü yeni açığa yine büyük boyutta temel demiri örüldü kolonlar perdeler görülmüyor bile artık temel atacak alan iyice daraldı ramazan olmasına rağmen çok iyi çalışıldı bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: