Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8354200 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Canlı yayın kamerası 1-2 ay daha kalır sanırım sonra artık eski açık tamamen bitince kapalıya geçer kamera heralde.

Çevrimdışı Efe

eski açıkta gece mesaisi sürüyor tehlikeli işler birine bişey olmadan ramazanı bitirelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Canlı yayın kamerası 1-2 ay daha kalır sanırım sonra artık eski açık tamamen bitince kapalıya geçer kamera heralde.

inşallah öyle olur kapalıya geçmesi gerek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

Çatı montajının bittiği gün en geç 4 ay sonra stadın anahtarını gsgm alırız;)

mabete 2 saat önce sordum .çimler bir veya bir buçuk ay sürer dedi.zaten çatı biterken ince işçilikte bitmiş olacak .hadi bitmediğini varsayalım çimleri beklerken biter en kötü.dolayısıyla nisan sonu mayıs başı son maç 34.hafta gençleri yener şampiyonluk turu atarız inşallah...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

bu arada şuan önümüzdeki katın bir üst katının kameraya yakın kısmı yapılırken işçilere baya bi yakın olacağız.zevkli olacak sanırım... :tabe:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı sallapati

2 yer betona hazır.. yeni açık temel ve eski açık arka taraf kameranın önü 1. kat

Çevrimdışı Anıl

Kapalı üstte beton var söylemiyosunuz  :busted_cop:

Çevrimdışı sallapati

testere değil galiba.. kolon arası bağlantısı betonlanıyor

Çevrimdışı sallapati

mikser stadın içine girdi delikten.. muhtemelen yeni açıkta kolon betonlanacak.. ama sürpriz olursa eski açıkta tabla betonu için olabilir...

Çevrimdışı Anıl

mikser stadın içine girdi delikten.. muhtemelen yeni açıkta kolon betonlanacak.. ama sürpriz olursa eski açıkta tabla betonu için olabilir...
Bence şuan eski açık arka bölüm betonlanıyor...

Çevrimdışı sallapati

Bence şuan eski açık arka bölüm betonlanıyor...
kameranın önünde görürdük o zaman aletin kolunu

Çevrimdışı Kemal

Takım istanbulda A2'nin sahasında çalıştı ana sahanın çimleri bakıma alındığı için.

super haber, saolasın

Çevrimdışı Anıl

kameranın önünde görürdük o zaman aletin kolunu
Arkada bir bölüm daha var abi ordan başlanmış olabilir :) Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-18.07.2014-002.jpg[/url]

Çevrimdışı Efe

evt dökülen 12 ve 13. testere kirişlerinin üstünü birleştiriyorlar son testere kirişide 1-2 gün içinde betonlanacak kalıpları takılıyordu bugün ay sonunda kapalı tribün tam tekmil hazır halde olacak eski açığa geçmiş olacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta kolonlara beton atılıyor galiba yada perdeye tam net seçemiyorum o bölümler bittimi eski açıkta şova başlarlar büyük ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben Mart-Nisan dönemine yetişebileceğini düşünüyorum. Harfiyat, fore kazık gibi kavramlar artık kullanılmıyor forum yazılarımızda. Yaklaşık 2 ay içinde temel betonu.grobeton, kolon, kiriş, kalıpçı vs de unutulacak inşallah. Çünkü sadece numaralı tribün kalacak ve kalırsa eski açık va yeni açık da çok az bir bölüm devam ediyor olacak. Stadın yanından her geçtiğimde kapalı ve eski açığın birleştği bölümde ortaya çıkan ihtişam beni çok mutlu ediyor. Az kaldı inşallah 2 ay sonra stad tüm ihtişamıyla ortaya çıkmış olacak. Allah nazarlardan korusun

Çevrimdışı Efe

burdan bizi takip eden kombine ve forma alacak arkadaşlara sesleniyorum şu 1.5 aylık süreçte ne kadar çok kombine forma alınırsa vodafone arena o ölçüde hızlı gider alacaksak şimdi alalım stada katkı olsun herkes elini taşın altına koysun :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2014, 01:43:01
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bayram sonrası gelecek 100 kişilik ekip ,ramazan süresindeki tempo korunup artırlırsa bana göre ekim sonuna kaba inşaatı yetiştirir!!!

Çevrimdışı mert_

burdan bizi takip eden kombine ve forma alacak arkadaşlara sesleniyorum şu 1.5 aylık süreçte ne kadar çok kombine forma alınırsa vodafone arena o ölçüde hızlı gider alacaksak şimdi alalım stada katkı olsun herkes elini taşın altına koysun :ok:
:tabe:

Çevrimdışı sallapati

şehir dışından kombine alacak arkadaşlara bir uyarım var. maçlara gelemeyecekseniz kombine alarak destek vermeniz çok güzel ama maçlarda koltukların boş kalması da güzel olmayacak.. bence böyle düşünen arkadaşların klube üye olarak ya da ürün alarak destek vermeleri daha iyi olur gibime geliyor..

zaten maçlarda bilet de satılacak... ama birinin kombinesiyle başkası giremez diye biliyorum

Çevrimdışı mert_

şehir dışından kombine alacak arkadaşlara bir uyarım var. maçlara gelemeyecekseniz kombine alarak destek vermeniz çok güzel ama maçlarda koltukların boş kalması da güzel olmayacak.. bence böyle düşünen arkadaşların klube üye olarak ya da ürün alarak destek vermeleri daha iyi olur gibime geliyor..

zaten maçlarda bilet de satılacak... ama birinin kombinesiyle başkası giremez diye biliyorum
yok passoligi varsa girebilir, kişi maç bazında hakkını başka kişilere devredebilir veya satabilir. gelemeyeceği maç için koltuğunu satma hakkını kulübe de devredebilir.

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta perdeye beton atılıyor fotolarda dikkatimi çekmemiş kalıbı yapılmış zaten bayada büyük :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

istanbuldakiler alamıyorsa şehir dışındakiler alsın 500 kişi boş olsa ne olacak görünmez bile yeterki kulübe para gitsin gidecek olan arkadaşları dostaları varsa onlara devir ederler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: