Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8349007 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı RevivaL

Feyenoord'u çok büyüttük. Eleyemeyeceksek Avrupa'da oynamayalım

Çevrimdışı Deniz

Şampiyonlar liginde Passolig yoksa 80 bin kişi oynarız  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Şampiyonlar liginde Passolig yoksa 80 bin kişi oynarız  :bandit:
Passolig sadece Lig ve Türkiye kupası maçlarında geçerliymiş  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Passolig sadece Lig ve Türkiye kupası maçlarında geçerliymiş  :ok:
80 bin olarak öpecez hollandalıları  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı klassblok

Kombineler Avrupa maçlarında geçerli midir?

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

gs de forma sponsoru bulamadı hala bizim taraftar başkanımızı seviyesiz bir şekilde eleştiriyor. ilginç

Konuya yanlış yerden girmişsin bence.Biz başkanı stad konusunda ya da sponsorlar konusunda olumsuz eleştirmiyoruz.Ancak başkanın Beşiktaş'ın yönetimsel olarak iyi bir halde olmadığını düşünüyoru(m)z.Özellikle profesyonelleşmek ve kurumsallaşmak konusunda.Neyse stad konusu arkadaşlar rahatsız olmasın.

Vodafone Arena inşaatına para lazım,  olimpiyatı mutlaka doldurmamız lazım.

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 14:49:38
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Konuya yanlış yerden girmişsin bence.Biz başkanı stad konusunda ya da sponsorlar konusunda olumsuz eleştirmiyoruz.Ancak başkanın Beşiktaş'ın yönetimsel olarak iyi bir halde olmadığını düşünüyoru(m)z.Özellikle profesyonelleşmek ve kurumsallaşmak konusunda.Neyse stad konusu arkadaşlar rahatsız olmasın.

:claps: :claps: :claps: :claps:
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Zoro

Hocam yanlış anlaşılma olmasın benim kastettiğim insanlar Beşiktaş Başkanına eleştiri yaparken dozu kaçırıp kötü kelimeler kullananlar. tabiki eleştirilcek konular eleştirilmeli. buda yapılan hataların tekrarlanmamasını sağlar.

Çevrimdışı Anıl

bütün maçlar için geçerli.
Murat abi passolig geçersizmiş Avrupa maçında, biz neyle giricez içeri :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Kombineler bütün maçlar için geçerli de avrupada e bilet olmayacak kombineleri nasıl gösterecek millet?

Çevrimdışı mert_

Kombineler bütün maçlar için geçerli de avrupada e bilet olmayacak kombineleri nasıl gösterecek millet?
kartları passolig özelliğinden bağımsız kombine kart şeklinde algılar sistem çok zor değil.

Çevrimdışı murat

Murat abi passolig geçersizmiş Avrupa maçında, biz neyle giricez içeri :ebebe:
pasolig geçersiz derken passolig almadan bilet alınabilir.passoligi olan kullanır.yanlış ise düzeltin.

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Arkadaşlar Şampiyonlar Ligi konusunda da yazdım ama burada daha kalabalığız o yüzden affınıza sığınarak yazıyorum.İkinci maçımız 4-5 Ağustos'ta sanırım ve Olimpiyat stadında maç.Bence site olarak Beşiktaş Arena olarak yani gidelim takımımızı destekleyelim.Ben İstanbul Avcılar'a yakınım Olimpiyat'a bir türlü gidemedim ama bir yolu bulunur elbette.Ne dersiniz?İsterseniz konuyu bölmeden Şampiyonlar Ligi bölümünden devam ederiz.

Çevrimdışı Oktay

iyi bir  stad ve iyi bir  sponsor bulmak için  kurumsal olmaya gerek yoksa taktiri forumdaki arkadaşlara bırakıyorum :bigstar:

Avrupa kupası maçı biletleri de mutlaka passolig üzerinden satılacaktır.  Çünkü anlaşmalı tek sistem o.

Çevrimdışı murat

Avrupa kupası maçı biletleri de mutlaka passolig üzerinden satılacaktır.  Çünkü anlaşmalı tek sistem o.
bilet satılır ama passolig olmadan satılır.

Çevrimdışı Deniz

CL maçı da passolig üstünden satılırsa kulübü yakarlar,haklılar da.biletix üzerinden satılmalı ya da passo kartı olmayanlara da bilet satmalı.

bilet satılır ama passolig olmadan satılır.
Bence biraz zor.  Sistem olmadan bilet nasıl satılacak,  nerede satılacak ? Biletix ile anlaşma yok çünkü.

Çevrimdışı murat

CL maçı da passolig üstünden satılırsa kulübü yakarlar,haklılar da.biletix üzerinden satılmalı ya da passo kartı olmayanlara da bilet satmalı.
n-kolay gişelerinden satılacak.
https://www.passolig.com.tr/en-kolay-islem-merkezleri
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2014, 15:07:42 MURAT ]

@Necmi @MURAT abilerim 8 ay oldu eski açığın %40ı bitmedi.  1 yılda mı bitirecekler?

Çevrimdışı tayfun

öğlen aktifbanka para çekmeye gittik,genel müdürlükte atm yok :D :D :D(konu dışı ama kaynar gider)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Etiketler: