Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346603 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Buradan yapalım daha iyi olur diğer konular canlansın...!
brci oradaydı sizleri de bekleriz :)
http://besiktasarena.com/index.php?topic=387.msg27912#new

Çevrimdışı CanEmre

Iyi geceler herkese,bir arkadas passo'nun sitesinden satilan kombine durumuna bakiyordu ? son durum nedir acaba ?
http://besiktasarena.com/index.php?board=3.0 buranın altında kategori kategori paylaşıyor @tayfun arkadaşımız
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sedat_BJK

konu dışı olacak ama şöyle bi yakın geçmişi hatırlatıp tebessüm ettirecektir diye düşündüm :)

http://www.ligtv.com.tr/haber/turkiyeye-trivelayi-ogreten-adam
gerçekten konu dışı olmuş. varsın oluversin beaaa.. yeri kalbimizin derin köşeleri. sabahın şu saatinde aldı götürdü yeminle.. :bawling:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

gerçekten konu dışı olmuş. varsın oluversin beaaa.. yeri kalbimizin derin köşeleri. sabahın şu saatinde aldı götürdü yeminle.. :bawling:
biz Burada konusuyoruz :) isterseniz gelin orada konuşalım :)
We are talking here :)
http://besiktasarena.com/index.php?topic=387.msg27912#new

Çevrimdışı brci

+1903

Çevrimdışı EmreTkgz42

Çevrimdışı tayfun

günaydın ahali,3 tır prekast,2 püskürt-geç...güzel gün olacak inşallah.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Gunaydın 2 adet fışkırtıcı eski acigi baya kolaylamislar aksama kalmadan bitecek gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe senin yanındaki 16 nolu koltuk artık benim. :bandit:
Hayırlı olsun en iyisini yaptın :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ByGoLD

Günaydın arkadaşlar, bu sarı vinç eski açık köşede o kadar durdu ne iş yaptı bilen var mı ?
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı klassblok

Çevrimdışı SDemirsoy

paylaşıldığını görmedim
bjk_mabet
Günaydınlar..   o listede Sürveyan da var   :alala: Bomba imha uzmanıdır ne işi var acaba  :)

Çevrimdışı Efe

Günaydın arkadaşlar, bu sarı vinç eski açık köşede o kadar durdu ne iş yaptı bilen var mı ?

Kapalı sagda kalan alt kat prekastlarini yetlestiriyor cok kafaniza takmayin prekastlari  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ByGoLD

fışkırtıcının biri yatıyor..mixer kesin trafikte takılmıştır :)
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

CHELSEA KULÜBÜ İLE YAPILAN ANLAŞMA ŞARTLARI

"Demba Ba’nın transferine ilişkin olarak Chelsea kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.Buna göre Chelsea kulübüne;

-1.500.000 Avro peşin,
-1.500.000 Avro 31.12.2014 tarihinde,
-1.000.000 Avro 30.06.2015 tarihinde,
-1.000.000 Avro 31.12.2015 tarihinde,
-1.000.000 Avro 30.06.2016 tarihinde olmak üzere

Toplam 6.000.000 Avro transfer bedeli ödenecektir." 

DEMBA BA İLE YAPILAN ANLAŞMA ŞARTLARI

"Demba Ba’nın transferine ilişkin olarak oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Oyuncuya;

-2014-2015 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2015-2016 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu için 2.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Ayrıca oyuncuya  her sezon için, sezonun ilk yarısında en az 6 maçta ilk 11’de yer alırsa 350.000 Avro, sezonun ikinci yarısında en az 6 maçta ilk 11’de yer alırsa 350.000 Avro ödenecektir."

Çevrimdışı tayfun

Iyi geceler herkese,bir arkadas passo'nun sitesinden satilan kombine durumuna bakiyordu ? son durum nedir acaba ?
16 00 gibi rakamları güncellerim,kısmetse bi daha ki güncelleme pazartesi sabahı.

Çevrimdışı Emre.Guler

https://twitter.com/VF_Arena_Gifs/status/490027834996719616

inşaat alanı giflerine bu adresten ulaşabilirsiniz. Bende bişeyler yapayım dedim :) bu linkte 1aylık ilerleme var

Çevrimdışı ayayhan

bu sabah stad inşaatı coşmuş karınca yuvası gibi mübarek

Çevrimdışı mehmetthedum

Sezonun her iki yarısında da 6'şar maçı her halukarda 11'de oynayacağı düşünürsek ve toplamda 25 maçta da forma giymesi halinde  aslında yıllık ücretinin, :  2,5 değil 》 3,5 milyon avro + primler olduğunu anlıyoruz.

Bu arada bonservisin yıllara dağılması ile toplamda 12+ milyon avroluk transfer bütçemizin büyük kısmı halen duruyor demektir. 10 numara ve sağ kanat alınacağına inancım arttı. Sağ kanat sağlam bir eleman olursa sağ bek sorunu serdar ve atibayla hallolur zaten.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı tayfun

Sezonun her iki yarısında da 6'şar maçı her halukarda 11'de oynayacağı düşünürsek ve toplamda 25 maçta da forma giymesi halinde  aslında yıllık ücretinin, :  2,5 değil 》 3,5 milyon avro + primler olduğunu anlıyoruz.

Bu arada bonservisin yıllara dağılması ile toplamda 12+ milyon avroluk transfer bütçemizin büyük kısmı halen duruyor demektir. 10 numara ve sağ kanat alınacağına inancım arttı. Sağ kanat sağlam bir eleman olursa sağ bek sorunu serdar ve atibayla hallolur zaten.

başkan kredi kartına 5 taksit yaptırmış :D

Çevrimdışı ayayhan

başkan kredi kartına 5 taksit yaptırmış :D
kredi kartı slibi ni atmasa bari 15 güne begenmessek iade ederiz  :) :)

Çevrimdışı ikay yusuf

toplam ayni miktarda Diegoyu pahali diye fenere kaptirdik..,transfer politikamiz mi degisti ney..ne olmussa iyi olmustur ama :super:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı heart

toplam ayni miktarda Diegoyu pahali diye fenere kaptirdik..,transfer politikamiz mi degisti ney..ne olmussa iyi olmustur ama :super:
diego'yu muhtemelen ödeme planıyla alakalı bir konu yüzünden kaptırdık.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

kimse atmamış ben bari atayım  :kop: bjk_mabet alıntıdır.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Etiketler: