Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346548 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı balerion

beyler daha önceden sorulduysa afola. Karabük stadının dik olmasından dolayı uefa seyirci almıcak o bölüme. bizde böyle bi risk yok di mi. tribün çok dik olduğu için soruyorum.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/VF_Arena_Gifs/status/490027834996719616

inşaat alanı giflerine bu adresten ulaşabilirsiniz. Bende bişeyler yapayım dedim :) bu linkte 1aylık ilerleme var
twitter da kaybolup gider emeğin burda bir sayfa aç burda biriktir en azından arşiv olarak kalıcı olur
eski tarihli giflere bakmak isteyenler kolayca bulur :ok: @raif_junior

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

beyler daha önceden sorulduysa afola. Karabük stadının dik olmasından dolayı uefa seyirci almıcak o bölüme. bizde böyle bi risk yok di mi. tribün çok dik olduğu için soruyorum.
dün bi ara muhabbeti geçti bizde sıkıntı olmayacak diye biliyorum, dikliğinden dolayı üst katlara demir korkuluk yapılacak
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Emre.Guler

twitter da kaybolup gider emeğin burda bir sayfa aç burda biriktir en azından arşiv olarak kalıcı olur
eski tarihli giflere bakmak isteyenler kolayca bulur :ok: @raif_junior

İyi fikir abi ama çekindim konu açmaya, bjk mabet fotoları için konu var mustafanın resimleri için konu var yeni inönü resimleri için konu var v.s. kalabalık olmasın diye açmadım :)

Çevrimdışı quentine83

numaralıda kolonlar bayramdan sonra mı yükselecek.temmuz ayı bitti sayılır.ağustosta ilk kolon dikilse en az 4-5 ay sürse yılbaşını buluyor numaralı kabası.bu durumda bari bir iki maç oynayabilseydik  sahamızda açılış için...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta temel orumu hizlica suruyor o bolumede 1-2 gun icinde temel betonu atilir isler az adam olmadina ragmen iyi gidiyor temellet en azindan  bitiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

İyi fikir abi ama çekindim konu açmaya, bjk mabet fotoları için konu var mustafanın resimleri için konu var yeni inönü resimleri için konu var v.s. kalabalık olmasın diye açmadım :)
kalabalık iyidir :D
amaç stadımızla ilgili bilgilerin burda arşiv olarak toplanması değilmi :tabe:

Çevrimdışı onurt

Bence direk bu konuya eklenmeli stat değişim gifleri.
Herşey için konu olursa ya da twitter linki olursa tadı kaçıyor gerçekten.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Bence direk bu konuya eklenmeli stat değişim gifleri.
Herşey için konu olursa ya da twitter linki olursa tadı kaçıyor gerçekten.
tadı kaçan bir şey yok zaten buraya ayrı bir bölümde yüklenmeli dedim twitterde kaybolup gider
emek veriliyor burda saklanmalı kendi konusu olmalıki sayfalar arasında kaybolmasın geriye dönüp kolayca bulabilelim
gifler çok sık aradığımız şeyler

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı baro19

Paketlenmiş bir şey var üsteki resimlerde onun içinde ne var acaba :D

Çevrimdışı murat

Paketlenmiş bir şey var üsteki resimlerde onun içinde ne var acaba :D
playwood(kalıp tahtası) olabilir.

Çevrimdışı quentine83

konu dışı ama rakibimiz feyenord....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Taylan Kutlu

bu eski açığın arkasına bugün mü beton dökülecek?

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Beşiktaş'ta yönetici Mete Vardar: "Birkaç gün içinde kampa yeni arkadaşlarımız, transferlerimiz katılacak"

Resimlerde de görüldüğü üzere obitas arı gibi çalışıyor :)

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş'ta yönetici Mete Vardar: "Birkaç gün içinde kampa yeni arkadaşlarımız, transferlerimiz katılacak"

Resimlerde de görüldüğü üzere obitas arı gibi çalışıyor :)
Bu sefer haklısın İsmail abi Obitaş iyi bu sıralar :tabe: Aman tahtaya vuralım :evillol:

Çevrimdışı sallapati

konu dışı ama rakibimiz feyenord....

Allah kahretsin.. en zor rakibi çekmişiz gene..

Çevrimdışı ercan

Torbasan çıkabilecek en zor takımı seçmekte  bizim şansımız

Çevrimdışı ozan062

feyenoord macında ebilet yokmus yetkili agızdan ogrendim,,,yani o maçta bi 90bin yapalım:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

feyenoord macında ebilet yokmus yetkili agızdan ogrendim,,,yani o maçta bi 90bin yapalım:))
elenirsek avrupa ligine katılıyor muyuz?

Çevrimdışı mkap26

Allah kahretsin.. en zor rakibi çekmişiz gene..

Zor olacak ama kazanicaz ins. Macin hangi gun oynanacagi ne zaman belli olacak. ins 29 da olur da izlemeye giderim. 30 da turkiyeye gelicem.

Çevrimdışı ozan062

elenirsek avrupa ligine katılıyor muyuz?

benim bildiğğim su,, bu turda elenirsek hiçbiryere gidemiyoruz,, bu turu geçince uefa garanti,,sonrakini gecincede sampiyonlarligi gruplar,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

UEFA ve FİFA tam mafya.. ben bunların hiçbir kurasına güvenmem... bakın izleyin dünya kupası kura çekiminde bile manipülasyon yaptılar.. İStedikleri gibi belirlediler tüm grupları

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2014, 13:54:22 sallapati ]

Etiketler: