Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339283 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Daha önce sormuştum ama kaynadı galiba
bu yeni açık-kapalı köşediki vincin olduğu bölge açık mı olacak yoksa zeminde biraz alçak mı fotolarda sanki biraz alçak gibi duruyor

fotolar yanıltıcı oluyor yoksa her yer terazisinde yapılıyor vincin olduğu yerde vinç söküldükten sonra kapatılacak :ok:
@mduru

Çevrimdışı Efe

başakşehir planı var.. kombine durumuna göre açıklayacaklar.. kombine 15bini geçmezse başakşehirde oynanacak

Basaksehir olmayacak olimpiyat olarak aciklandi kombine alanlara basaksehir olimpiyattan daha sıkıntılı bir yerde ve kapasite olarak bize hic bi getirisi olmaz o yuzden 1 sene daha olimpiyattayiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

su duvardadaki pembe sey ne oluyor? Benim dusuncem, siva iyi yapissin diye bir madde suruyorlar, ama emin degilim

ve su vincin oldugu yer neden daha alcak ? http://puu.sh/afjEl/66856adcff.jpg
ytong üzerine sıva veya alçı sıvayı direk uygulayamazsın kabarır o yüzden önce filelemek gerekir onlarda
sanırım file @BRK

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2014, 17:06:17
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
su duvardadaki pembe sey ne oluyor? Benim dusuncem, siva iyi yapissin diye bir madde suruyorlar, ama emin degilim

ve su vincin oldugu yer neden daha alcak ? http://puu.sh/afjEl/66856adcff.jpg

1.Soru:Onun ismi adelans arttırıcı...
2.Soru: Orası düşük döşeme wc lerin orada olması muhtemel projeye bakmak lazım
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimiçi Necmi

demba ba ya 10 milyon euro ödenmiş.. yazık abi , eskiye mi döndük yine.Fikret Orman kendini taca çıkardı. takımda sağ bek yokken forvete bu kadar para harcamak neden?
nerden duyuyorsun bunları salla pati bu aralar dedikodu kulüplerinemi katılıyorsun :evillol:
denbaba 6 M€ ve olimpiyatta oynayacağız resmi açıklamalara bak dedikodulara değil :ok:

Çevrimiçi Necmi

1.Soru:Onun ismi adelans arttırıcı...
2.Soru: Orası düşük döşeme wc lerin orada olması muhtemel projeye bakmak lazım
evet o bölgede sanırım öyle bir şey var :tabe:

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2014, 17:10:26
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
evet o bölgede sanırım öyle bir şey var :tabe:

1. Sorunun cevabı evet senin dediğin gibi sıva filesi de olabilir  :D :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

demba ba ya 10 milyon euro ödenmiş.. yazık abi , eskiye mi döndük yine.Fikret Orman kendini taca çıkardı. takımda sağ bek yokken forvete bu kadar para harcamak neden?

6-7 milyon Euro konuşuluyordu.Hatta dün Fikret Orman röportajda 13 milyondan 6 milyon Euro'ya indirdik dedi.Senin bilgin kesin mi?

Çevrimdışı TURKahvesi

bu stada hayranım çok güzel bir stat yapmışlar
şu Commerzbank Arena stadının kuşbakışı resmini alıp bizim stadın bulunduğu yere photoshoplayıp bir görsek sağdan,soldan,üstten,boğaz'dan
arkadaşlar varmı aramızda resmini montajlayan çok merak ediyorum nasıl duracak diye.

Çevrimdışı ayayhan

10 milyon radyospor da ortaya atılan iddea mahalle arası dedikodu yani bugun kap tan ögreniriz

Çevrimdışı ByGoLD

Başkanda, Ahmet Bulut' ta 6 ile 6,7 €  arasında olacak dedi.. yarın muhtemelen KAP' a bildirirler zaten
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı Oktay

diyelimki 10 miyon euro faydalı olacaksa helali hoş olsun lakin bi varyasyon gösteremezse 6 milyon değil 2 milyon euro bile çok

Çevrimdışı eagleizm

KAP bildirmlerinde bildirim başı para alınıyor herhalde ondan Fikret Orman bildirim yapmıyor :lol: Baksanıza aldığımız oyuncuları dahi bildirmiyoruz.. :)
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 17:26:12 eagleizm ]
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ByGoLD

ama şöyle bir stat yapılırken ve muhtemelen 2 sezon kullanılacak olan kombine satışları berbat ötesi 2 sezonda yaklaşık 50 maç yapacağız bu da maç başına 16 TL ye maç izleyeceğiz demektir. LİG TV vermiyorlar bir cafe de izlesen 20 TL öder kalkarsın :S niye böyle bir taraftarız anlamıyorum.
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı murat

diyelimki 10 miyon euro faydalı olacaksa helali hoş olsun lakin bi varyasyon gösteremezse 6 milyon değil 2 milyon euro bile çok
@Oktalg en azından bizim çocukları gece kulübü yerine eyüp sultana filan götürür.iki dua eder.diğerlerine faydası olsun o da yeter. :D

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Erol Akçınar

@El irtibat3 hocamın affına sığınarak tuğralısını yüklüyorum

Çevrimdışı Deniz

+1903 .Sezer eneramo serdar süzen gibisine 10 milyon vereceğine BA gibisene ver 3 sene forvet arama.Kaldı ki 10 milyon € olayı da hikaye 6.5 m€ da anlaşılmış.10 da olsa helali hoş olsun yeter ki katkısı olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı sallapati

Obitaş oval kalıplarda sıkıntı çekiyor

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Zaten oyuncunun yaptıklarına bakarak yapabileceklerini düşünerek alınır ve para verilir.Eğer 10 milyonsa verilmez çünkü yıldız oyuncu yerine yıldız takım daha önemlidir.Bizim yapmamız gerek maddi durum iyi olmadığı için bireysel yetenekleri  iyi olan  değil takım yetenekleri daha iyi bir takım kurmak.

Çevrimdışı TURKahvesi

Oktay 10 milyon euro imkansız gibi bir şey

6 milyon euro'ya alınmıştır

yaşı 29 Chelsea'de yer aldığı dönemde değeri düştü (kritik anlarda atttığı goller bir yere kadar ifade eder)

bak Newcastle'den Chelsea'ye transfer olduğunda 8 milyon 500 bin euro'ya transfer oldu (7 milyon 480 bin pound)

şimdi hal böyle iken kalkıp da 10 milyon euro verirsek üzülürüm şahsen

bu tür haberlere itibar etmeyin Oktay

Etiketler: