Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8348360 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı berk_bjk

Çevrimdışı Serkan7738

Aynen Efe eskiden bi kapalıya bakıyoduk hergün bi kolon dikiyolardı mutlu oluyoduk şimdi yapılan çalışmaların çoğunu görmüyoruz

Bi betom pompası daha geldi. Yenı açığa gecıo

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kapalıda testere kirişler betonlanmış inşallah hatalı çıkmaz testereler.

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar acaba eski açıkta dün betonlanan yerin arkasında kısımda çalışma varmı .canlıdan görünmüyor ,orayıda kalıplıyorlar mı 1.kat tavan için???
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı LifesGood®

Eski acikta haziran sonu baya bi is bitmis olacak çicekler ordan numaraliya gecer yavas yavas ;D

Numaralının çiçeklere verilmesi kesinleşti mi acaba ? Müjde verin bana nolur ;D

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Eyvallah kardesim  tesekkru ederim ikinize de..

Tesekkur ederimkardesim..Sagol  ::)
Arkadaslar bilgisi olan yanitlayabilir mi acaba?? Bu duvardan sizan su  bize cok  buyuk sorun yasatir mi  acaba?
Mabet buna cevap verdi.. Su geçirmez betonlama yapıldığı için sorun yaratmayacağını söyledi..
Ayrıca direnaj borusu ile su pompalanarak logarlara aktarılacaktır...!
Yorgo

Çevrimdışı Serkan7738

kapalıda testere kirişler betonlanmış inşallah hatalı çıkmaz testereler.

o hatadan sonra dikkatli yapmışlardır heralde

Çevrimdışı Furkan Sarper

bir konuda yönetimin yeterince uğraştığını düşünmüyorum.

stad yapıyoruz sıcak paraya ihtiyaç var ve spor klüplerinin sıcak para kaynağı store'lardır.

fakat bizim yönetim ürün satışı için yeterince ilgi çekmiyor.
şu anda stadyumun posterini bile satsalar ben ilgi çekiceklerini düşünüyorum mesela önceki yıl feda kampanyası yaptılar ne kadar çok satış yapıldı bu yıl neden olmuyor böyle şeyler?

stadyumu kullanarak ürünler çıkartsalar satılır düşüncesindeyim siz?

Çevrimdışı tayfun

bir konuda yönetimin yeterince uğraştığını düşünmüyorum.

stad yapıyoruz sıcak paraya ihtiyaç var ve spor klüplerinin sıcak para kaynağı store'lardır.

fakat bizim yönetim ürün satışı için yeterince ilgi çekmiyor.
şu anda stadyumun posterini bile satsalar ben ilgi çekiceklerini düşünüyorum mesela önceki yıl feda kampanyası yaptılar ne kadar çok satış yapıldı bu yıl neden olmuyor böyle şeyler?

stadyumu kullanarak ürünler çıkartsalar satılır düşüncesindeyim siz?
artı çıkarsınlar artık şu kombineleri,benim gibi gözü kapalı alacak adamlar azda olsa nakit akışı sağlarlar,ayrıca tribünlere sponsorluk olayının üstüne sağlam düşmek lazım.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Sutlas

Eski açıktaki küçük kepçe düzleme mi yapıyor?

Bir yandan da numaralıya dökülen toprak tahliye ediliyor.

Çevrimdışı izorlu85

bu kamera 720p olacak demişti mabet ama en fazla 420p oluyor. valla benim laptopun kamerası daha net çekim yapar yaaa :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı hic2222

Offf sonunda bitirdim.
Dün geceden sonra işlerden takip edememiştim.
Neler olmuş diye okumaya başladım vee çok şükür arayı kapadım :)
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Efe

Mustafa ve samet yeni aciktan ve eski aciktan ayrintili foto bekliyorum sizden
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı poedr

arkadaşlar merhaba. şu numaralaıya nerden dönülecek. numaralının arkasındaki alan yeni açık gibi karışıkmı. temel problemi çok olmayacağı için numaralının hızla yükseleceğinidüşünüyorum.

yeni açığın arkası o kadar geniş ki nerdeyse bi alış veriş merkezi atrium (ataköydeki)  kadar  bir alanı var.

vodafone arena bitsede artık işimize gücümüze baksak iş arkadaşlarımız paso şikayet ediyor. tüm gün stada bakıyor iş yapmıyor diye.
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı Serkan7738

arkadaşlar merhaba. şu numaralaıya nerden dönülecek. numaralının arkasındaki alan yeni açık gibi karışıkmı. temel problemi çok olmayacağı için numaralının hızla yükseleceğinidüşünüyorum.

yeni açığın arkası o kadar geniş ki nerdeyse bi alış veriş merkezi atrium (ataköydeki)  kadar  bir alanı var.

vodafone arena bitsede artık işimize gücümüze baksak iş arkadaşlarımız paso şikayet ediyor. tüm gün stada bakıyor iş yapmıyor diye.

valla numaralının arkası yeni açıktan daha karışık hem altından otopark tüneli geçicek hemde soyunma odaları hakem odaları yedek klubeleri herşey orda olacak çok kolay değil yani

Çevrimdışı cagdas44

Yeni açık kadar değil ama farklı şekilde karışık Numaralının altında soyunma odaları hakem odaları var ayrıca protokol tribünüde numaralıda olacağından ekstra dolaşım alanı yapılması gerekecek. Arka kısımsa ayrı bir muamma yaklaşık 30 metre yükseklikte perde beton işi var.

Çevrimdışı SDemirsoy

Mustafa ve samet yeni aciktan ve eski aciktan ayrintili foto bekliyorum sizden

tamam abi hallederiz :)

Çevrimdışı izorlu85

bilgisayrda kemarayı tam ekran yapıp zoom atınca direk süzere zoom yapıyor kim ayarladı bunu :D

Çevrimdışı poedr

sorma nedenim şu hızlandırmak babında önce tribüm kısmı yükseltildikten sonra arkada kalan yerlerin inşaatları daha sonraya bırakılabilirmiydi. önemli olan tribün kısma yeni açıkta obitaş arkadaki üvertür kısımlarla çok uğraştı. hala loca katını göremedi. uzun bir sürede görebileceklerini sanmıyorum. acaba onlarda öndeki ksıımlara yoğunlaşıp diğer kısımları sonraya mı bırakırlar?

Çevrimdışı serti67

Prekascilarin pause tusu takilimi kaldi biri play tusuna bassin ole
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı izorlu85

sorma nedenim şu hızlandırmak babında önce tribüm kısmı yükseltildikten sonra arkada kalan yerlerin inşaatları daha sonraya bırakılabilirmiydi. önemli olan tribün kısma yeni açıkta obitaş arkadaki üvertür kısımlarla çok uğraştı. hala loca katını göremedi. uzun bir sürede görebileceklerini sanmıyorum. acaba onlarda öndeki ksıımlara yoğunlaşıp diğer kısımları sonraya mı bırakırlar?

tribünlere nereden girmeyi düşünüyon sonra :D

Çevrimdışı poedr

evet. haklısın. bi an önce bitsin istiyoruz işte napalım.

Çevrimdışı poedr

bilgisayrda kemarayı tam ekran yapıp zoom atınca direk süzere zoom yapıyor kim ayarladı bunu :D

bende nereye sağ tıklayııp yakınlaştırırsan oraya zoom yapıyor

Etiketler: