Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346595 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Tesekkur ederimkardesim..Sagol  ::)
Arkadaslar bilgisi olan yanitlayabilir mi acaba?? Bu duvardan sizan su  bize cok  buyuk sorun yasatir mi  acaba?

Mabet buna cevap verdi.. Su geçirmez betonlama yapıldığı için sorun yaratmayacağını söyledi..
Yorgo

Çevrimdışı ALI RIZA

Tesekkur ederimkardesim..Sagol  ::)
Arkadaslar bilgisi olan yanitlayabilir mi acaba?? Bu duvardan sizan su  bize cok  buyuk sorun yasatir mi  acaba?
Mabet buna cevap verdi.. Su geçirmez betonlama yapıldığı için sorun yaratmayacağını söyledi..
Ayrıca direnaj borusu ile su pompalanarak logarlara aktarılacaktır...!

Çevrimdışı Efe

Eski acikta rampa daha kaldirilmaz son kusak beklenir numarali tarafina girisecek dedigim yeni aciktan girisip eski aciga dogru kazarlar bu sekilde olacak diye tahmin ediyorum ilk bi son kusak atilsin mabetten net bilgi aliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yash26

eski acigin numarali kosesinin baslamasi ve numaraliya devam edilmesi ile birlikte arac giris cikislari nasil olur ?
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Tolga 59

Prekastçılar bizimkilerin toplantısına gittiler herhalde  ???

Çevrimdışı baro19

Twitter'da gördüm Serdar SARIDAĞ bizim sayfayı paylaşmış ...

Çevrimdışı Caner

Eski açıktaki kepçe çıldırdı şampiyonluk istiyor.

Çevrimdışı Sutlas

Çiçekler eski açıkta betonlanan yere kolonları dikmeye başladı bile.

Çevrimdışı quentine83

çiçeklerin bu çalışma tarzına hastayım.kat betonunu döktükleri gün hemen kolonları dikiyorlar.canlı da kolonları dikmeye başlamışlar bile...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Sutlas

Çiçekler bir kaç güne oradaki bütün kolonları diker, kalıplar ve betonlar.

Çevrimdışı quentine83

ikinci loca katı da kapalı tarafından yaklaşıyor kameraya doğru.temmuz sonu eski açıkta sadece testere kiriş işi kalır gibi geliyor bana...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Sutlas

Kamera ilk kez işe yarıyor, tam kameranın önünde Çiçekler kolon dikiyor, gerçekten çok zor bir iş, canla başla çalışan emekçilerimize kolay gelsin.

Çevrimdışı quentine83

acayip zevkliymiş .tam kameranın önünde olması çok güzel.aldım çayımı full ekran izliyorum.Allah kolaylık versin işçi  kardeşlerimize...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tayfun

yürü be çiçekler,sabah beton öğlen kolon...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Sutlas

yürü be çiçekler,sabah beton öğlen kolon...

sabah beton, öğlen kolon, akşam kalıp  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Kameranın Diş kapak açılıp kamera başı hafif aşagı indirilse süper olur BJK_Mabet :) 3 dk iştir :) telefonla sana az kaldır az indirir diyilir...!

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

wow da başadım takip etmeye ondan sonra donanım haberde devam ettim hiçbirinde yazmadım ama bu formda ablemi görünce yaznak istedim
mabedede bi sorum olacak yanıtlarsa sevinirim stad için ayrılan kaynak nekadar daha staddı bu hızla ilerlemesinin saglar
A-DEM BA BA

Çevrimdışı yash26

kameraya 10 dkda bir goz atiyorum her bakisimda adamlar bir kolon daha dikmis.
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Sutlas

Eski açığı temizlemek için toprağı numaralıya döküyorlar, aynısını yeni açık için de yapsalar keşke.

hafriyat tamamen alındığında Mobil Rampa falan konulur kamyonlarin saha içine kum getirmesi için
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı secospat

11 Nisan - 12 Haziran arası 2 aylık değişim

Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimdışı ugurkartalizma

Çevrimdışı SDemirsoy

kolonu otrtmak için ileri geri sallıyorlar  :)

Etiketler: