Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346537 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
önce wow sonra dh sonra kendi platformumuz. üye olmuş olalım biz de. dh de sorduğum bir soru vardı fakat arada kaynadı.

şu çatı mevzusu ile bir gelişme olacak mı. warşova ulusal stadyumu gibi mi olacak(dışarıdan opak görüntü)(ki çok daha kötü öyleyse) yoksa 1972 yapımı münih olimpiyat stadı gibi mi? ki ben bir mimar olarak münih olimpiyat stadında ki görüntüyü tercih ederim.(akrilik cam kullanılmış fakat büküme ve asma germeye müsait. görüntüsü çok daha hoş ve bizim renderdakiler ve makettekiler ile daha fazla benzerlik gösteriyor. akrilik cam olmasına gerek yok 1972 yılından 2014e kadar bu görüntüyü verebilen bir sürü farklı malzeme çıkmıştır piyasaya eminim.

varşovada ki gibi olursa şükrü saraç oğlundan eski yeni açık üstündeki görüntüdden hatta artık tokilerin bile yıllardır büyük parklarda saçak gölgelenme alanı diye oluşturdukları asma germe sistemlerden ne farkımız kalır.

Çevrimdışı Serkan7738

Benim tahminin numaralının altında yer alan tünelden giriş çıkış olacak eski açığın köşeyi dönmesini engellemeyecek araçlar ilk o tüneli açarlarsa üstüne eski açık yapılır araçlarda o tündelden giriş çıkış yaparlar zaten ozamana hafrayat biteceği için bukadar çok kamyon girişi olmayacak sadece malzeme getirecek kamyonlar

Çevrimdışı BesiktasLee

Şuan çalışan 3 araç var Birini Olcay birini Ozi birini de Necip kullanıyor galiba :)) ( Reklamdan alıntı.. )
Ds

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Oh be  nihayet  :D Iki gundur  bu  forumu ariyordum nasip  oldu  .. Hele sukur :) Necmi abi tesekkurler.. Senin  yaptigin bu sitede kaliteli  ve seviyeli bir  forumu takip ediyor olacagimdan  eminim... Uamrim trollerle cokfazla zaman harcamayiz:) Saygilar  sevgile r tum  Besiktas asiklarina...
Yorgo

Arkadaşlar hayırlı olsun yeni forum. Ekşi'de paylaşıyorum hemen.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı BJK_SU

Canlı yayına akşam bakıyorum aynı sabah bakıyorum aynı, kamera var mı var. Hareket sensörlü kamera icad edileli çok zaman oldu, makinaların çalıştığı kısımlara zoom yapan ve çözünürlüğü yüksek bir alet vardır illaki.Boş alanı seyredeceğimize yakın plan işleri seyretsek daha güzel olmaz mı?  ''Canın isterse seyret'' der gibi yasak savmaya koyulup sabitlenmiş oradaki kamera.(iç ses: onu koysalar yine memnun olmayacak bir şeyler buluruz insanız biz)
BjK Rh+

Çevrimdışı ercan

Arkadaslar mabet bugun çatı ile ilgili bir bilgilendirme yapacak mı bilgisi olan var mı

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Arkadaslar mabet bugun çatı ile ilgili bir bilgilendirme yapacak mı bilgisi olan var mı
malesef izin yok şuan biraz daha bekleyeceğiz
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı keremfrat1

Günaydın birileri sabaha kadar nöbetteydi herhalde
evet abi ben betona kadar nöbeteydim uyudum kalktım yarım saate yola cıkıcam 1:30 gibi stadda olurum inşallah ;D

Çevrimdışı ercan

Gerci twetter hesabindan forumda pazertesinden itibaren aktif olarak sohbet edicez yazmis ama bugun musayit olur mu acaba

Çevrimdışı yldrmaydn

sabah işe gelirken önünde bjk stad yazan bir beton mikserini başka bir beton firması önünde beklerken gördüm. oyak beton demek ki ayazağa kemerburgaz arasındaki tesisten yolluyor betonu. ama oranın girişinde bu gurur bizim yazan bir afişler seti var. daha bizim stadı koymamışlar. inşallah kaba inşaat bitince unutmazlar :D
evet hocam bende şöför ile muhabbet etmiştim ordan geliyor yalnız bu beton kalitesi oradan gelene kadar trafik vs. beton tam randımanlı gelmediğini söylemişti acaba bu çatlak vs. sebepler bu yüzden olabilir mi ? Necmi Abi ?

aslında sabah ve akşam saatleri hariç o yoldan dümdüz kağıthane tüneline gidip stada ulaşmak mümkün. çok ciddi bir trafik olmuyor ama tünelden geçmelerine izin var mı işte onu bilemiyorum. eğer tünelden gidemiyorlarsa güzergah uzuyor ve trafiğe karışıyor.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ercan

:'(
malesef izin yok şuan biraz daha bekleyeceğiz

Çevrimdışı Zoro

donanım haberde takip ediyordum ama işlerimin yoğunluğundan dolayı yazamıyordum yeni forum hayırlı olsun ama son olsun

Öncelikle hayırlı olsun yeni site, arkadaşlar cart curt site değiştirmeyin çocuklar gibi, kayıt olmadan da ciddi şekilde takip ediliyordu bilgi veren kişiler n.tun veya bjk_mabet, şu ana kadar hiç bir foruma kayıt olmamıştım ama fotoları ve muhabbetleri takip edebiliyordum buraya da fotoları görebilmek için kayıt oldum.
herkese hayırlı olsun

Çevrimdışı yldrmaydn

bu arada mustafa'nın fotolarda gördüm de duvardan sızan su tahminimden fazlaymış. oradaki sıkıntı hemen hallolur umarım.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı SDemirsoy

sabah işe gelirken önünde bjk stad yazan bir beton mikserini başka bir beton firması önünde beklerken gördüm. oyak beton demek ki ayazağa kemerburgaz arasındaki tesisten yolluyor betonu. ama oranın girişinde bu gurur bizim yazan bir afişler seti var. daha bizim stadı koymamışlar. inşallah kaba inşaat bitince unutmazlar :D
evet hocam bende şöför ile muhabbet etmiştim ordan geliyor yalnız bu beton kalitesi oradan gelene kadar trafik vs. beton tam randımanlı gelmediğini söylemişti acaba bu çatlak vs. sebepler bu yüzden olabilir mi ? Necmi Abi ?

aslında sabah ve akşam saatleri hariç o yoldan dümdüz kağıthane tüneline gidip stada ulaşmak mümkün. çok ciddi bir trafik olmuyor ama tünelden geçmelerine izin var mı işte onu bilemiyorum. eğer tünelden gidemiyorlarsa güzergah uzuyor ve trafiğe karışıyor.
evet hocam Harbiye üzerinden geliyor bir çoğu tünele giremiyorlar o yüzden uzuyor trafik

Çevrimdışı ozan062

arkadaslar su numaralıda son kusaktı dimi artık baska kusak atılmıcak?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kartalizma

1 tane kaldı..

Çevrimdışı Göçmenkartal

Wowdayken harfiyatın yoğun olduğu dönemde birisi Harfiyat stad inşaatı bitince bitecek demişdi..Saha içerisi doldurulacağı için..

Çevrimdışı ozan062

1 tane kaldı..

hadiya bende evde parti veriyordum tüh be:((

Çevrimdışı kartalizma

1 tane kaldı..

1 hafta sonra inşaallah))

hadiya bende evde parti veriyordum tüh be:((

Çevrimdışı ozan062

Vodafone Arena 12.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-00:30 Arası Hızlandırılmış Çekim) #vodafonearena #TimeLapse 

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Arkadaslar bilgisi olan yanitlayabilir mi acaba?? Bu duvardan sizan su  bize cok  buyuk sorun yasatir mi  acaba?
Yorgo

Çevrimdışı BesiktasLee

Arkadaslar bilgisi olan yanitlayabilir mi acaba?? Bu duvardan sizan su  bize cok  buyuk sorun yasatir mi  acaba?

Mabet buna cevap verdi.. Su geçirmez betonlama yapıldığı için sorun yaratmayacağını söyledi..
Ds

Etiketler: