Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8348290 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

kardeş payını izlerken 06.35 ile 06.39 arası stadımızın önünden time lapse geçiş yapıldı :) tabi kenarlardaki vodafone puslu olmuş :) reklama girmesin diye

Çevrimdışı Furkan Sarper

bende niye sallıyorlar diyorum :)

şuan toplantı başladı heralde ses yok

Çevrimdışı ALI RIZA

toplantıya dair 3-5 resim atında yüzümüze renk gelsin :)

Çevrimdışı secospat

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama eski açık köşeden hafriyat alıp kamyonlar numaralıya boşaltıyor :D Numaralının hafriyatı daha yeni yeni kalkıyordu, gaza gelip toprağı fazla mı almışlar ne yapmışlar

[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 14:15:18 secospat ]
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı Sutlas

Çevrimdışı Sutlas

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama eski açık köşeden hafriyat alıp kamyonlar numaralıya boşaltıyor :D Numaralının hafriyatı daha yeni yeni kalkıyordu, gaza gelip toprağı fazla mı almışlar ne yapmışlar

Eski açığı hızlıca temizlemek için yapıyorlar.

Çevrimdışı Efe

Renk tas demek isteyenler leke tas desin siyah ve beyaz leke olarak geciyorlar renk olarak degil bildigim kadariyla ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı secospat

Eski açığı hızlıca temizlemek için yapıyorlar.

Eh mantıklı tabii hem bir kaç kamyon gündüz yatmamış oluyor hem de devirdaim yapıp hafriyat azalıyor, şuan numaralı nasılsa atıl durumda :D
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

A-DEM BA BA

Çevrimdışı hic2222

Ben bu foruma geçişi geç yaptım.Belki mabet açıklamıştır ama göremedim.Obitaş niye yeni açıkta parça parça grobeton atıp demir örmeye başladı??  :-X
2 gündür aynı şeyi düşünüyorum:yeni açık arkasına çakıl sermişler,orayıda betonlayacaklar,lego gibi oldu obitaş tarafı.

Onun nedenini dün akşam çaktırmadan konuştular, bugün tam nedenini öğrenip yazarız :)
teşekkürler,forum değil istihbarat merkezi:)

İlk başta yeni açığın numaralı tarafını sanki sınırı belirlemek ordanda,kapalıya başlamak için yaptılar diye düşünmüştüm ama.Beton atılan kısımla yeni açığın yapılan taraflarına bakınca aynı hizada durmuyolar.Neyse birisi anlatır elbet  ;D ;D

Alttan çıkan su ve forekazıklardaki olası kayma riskine karşılık tedbiren 2 farklı yere grebeton hızlıca dökülmüş gibi değerlendirliyor.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı MertSuleyman

akşama da yapılan kolonları betonladık mı tamamdır :)
BEŞİKTAŞ ULAAN

Çevrimdışı Efe

Numaraliya bosaltmalari kamyonlari seri sekilde trafige cikartamamaktan oluyor numaraliya bosaltiyorlat ama eski acikta yer aciliyor aksamda tasirlar hizlica
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sutlas

eski açıktan aldığı hafriyatı gitti numaralıya döktü ne alaka çözemedim

eski açık çiçeklere alan acıyorlar ondan arada döküyorlar zaten ileride tüm harfiyatlar dışarı atılmayacak harfiyatın biraz ı saha ya atılacak saha 3 m yükseltilecek..!

Mabetin söylediğine göre saha beton ile yükseltilecek, hafriyat kullanılmayacak.

Çevrimdışı hic2222

Arkadaşlar yeni açıkta az bir hafriyat kalmıştı. Neden orayı bitirmediler eski açığa giriştiler bilen var mı?
Çiçekler kapattı geliyor, çalışacak yer kalmadı :)
Muhtemelen bari çalışana yer açalımda çalışsınlar denildi  :P
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı A.Ozkul

Çift kato çalışıyor maşallah, sağdaki katonun operatörü biraz yeni galiba, ağır ağır dönüyor :)

Çevrimdışı secospat

Burda resim paylaşılmıyormu   :'(

Paylaşılıyor hocam hiç olmadığı kadar hem de  :) Mustafa abinin 18.30 fotoğrafları var her gün, hem bugün gaziler büfede toplantı var forum erbabları tarafından dönüşte fotoğraf çekerler muhtemelen  ;D
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

Çevrimdışı Anıl

Toplantıya doğru yola çıkıyorum şuan, gider gitmez fotoğraf isteğinizi iletirim :)

Çevrimdışı Efe

Bazı arkadaslarin yanilgisi su alan buyudukce isler gorunmeyecek demistik insaat basladiginda o zaman sadece kapali vardi ve yek oraya bakiyorduk simdi heryerde calisma var ve hic bisey degismiyor gibi gorunuyor aslinda acayip degisim var calisan sirketleri tebrik etmek gerek geotem hariç :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

Burda resim paylaşılmıyormu   :'(

Paylaşılıyor hocam hiç olmadığı kadar hem de  :) Mustafa abinin 18.30 fotoğrafları var her gün, hem bugün gaziler büfede toplantı var forum erbabları tarafından dönüşte fotoğraf çekerler muhtemelen  ;D

teşekkürler
A-DEM BA BA

Çevrimdışı Efe

Eski acikta haziran sonu baya bi is bitmis olacak çicekler ordan numaraliya gecer yavas yavas ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Göçmenkartal

Vodafone Arena @VodafoneArena  ·  22 dk.
Vodafone Arena’da çalışanlardan size mesaj var! Önce sizin tahminlerinizi alalım. Yükselişin mimarları size ne mesaj göndermiş olabilir?

Çevrimdışı tayfun

Bazı arkadaslarin yanilgisi su alan buyudukce isler gorunmeyecek demistik insaat basladiginda o zaman sadece kapali vardi ve yek oraya bakiyorduk simdi heryerde calisma var ve hic bisey degismiyor gibi gorunuyor aslinda acayip degisim var calisan sirketleri tebrik etmek gerek geotem hariç :D
aynen öyle,sürekli izliyorum deli gib yağmur dışında sürekli çalışma var,aksaklık-gecikme elbet olur,apartman değil bu,dev gibi stad,sadece stadda değil sonuçda.ne emekçi mağdur olsun ne Beşiktaş,biz galeyana geliyoruz ki çok normal,hayatımız oldu Beşiktaş.

Çevrimdışı tayfun

Vodafone Arena @VodafoneArena  ·  22 dk.
Vodafone Arena’da çalışanlardan size mesaj var! Önce sizin tahminlerinizi alalım. Yükselişin mimarları size ne mesaj göndermiş olabilir?
Tayfun Biçer ‏@bicertayfun  34 sn.
@VodafoneArena bugünkü hızlarına bakarsak,merak etmeyin bitiricez diyorlar galiba...

Etiketler: