Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8328213 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Necmi abi benimde şimdi haberim oldu bizde insanları kulüpten soğutmada meziyetli başka camia varmı acaba

Çevrimdışı salih

konu dağılsın gece 2 40 ne bu şiddet bu celal abilerimm ..kombine de son durum hakkında bilgisi olan varmı
yeni transferlerle bakalım yüzde kaçlık bir artış olacak

Çevrimdışı mkilic7

tamam herkesten özür diliyorum haddim olmayarak sorguladım
kusuruma bakmayın. Hayırlı geceler

Çevrimiçi murat

demirin fiyatı okey olsa burgusuna takarlar :evillol:
tünelin ucundaki ışık göründü.yolunu yapıyorlar.kasımpaşadan veya şişhaneden beşiktaş uzak değil yeterki fırsat doğsun. sözüm sana değil @mkilic7

Çevrimdışı saricasi

Necmi abi benimde şimdi haberim oldu bizde insanları kulüpten soğutmada meziyetli başka camia varmı acaba
Her şey çok irdeleniyo, dünyada başka taraftar topluluğu varmıdır acaba bzm taraftar gibi irdeleyen hayret.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

Bu konuda sürekli onu bunu savunmak serbest eleştiri yapmak yasak anlaşılan  :) .bana hiçbir Allahın kulu bunun böyle olmadığını iddia edemez.ne zaman biri eleştirir konu dışısın ilgili başlığa git ,ortalığı karıştırma deniyor.Ama uzun uzun duygusalca övücü metinler yazmak ,eleştiri yapanları paralamak serbest.bırakın bu işleri artık :).olmuyor böyle,yakışmıyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı salih

Bu konuda sürekli onu bunu savunmak serbest eleştiri yapmak yasak anlaşılan  :) .bana hiçbir Allahın kulu bunun böyle olmadığını iddia edemez.ne zaman biri eleştirir konu dışısın ilgili başlığa git ,ortalığı karıştırma deniyor.Ama uzun uzun duygusalca övücü metinler yazmak ,eleştiri yapanları paralamak serbest.bırakın bu işleri artık :).olmuyor böyle,yakışmıyor.
deniz heryerde eleştiri yapan var dostum birazda yapıcı olsak çokmuu ne kaybederizz mesala başka sitelerde havada uçan kuşu eleştiriyorlar öyle değilmi ama

Çevrimdışı okilic

stadın demirlerini yeni sezon formalarında mı tartışalım :D

finansal konular diye baslik actim tam oranin konulari iste  :evillol: :evillol: Gelin konu canlansin  :claps: :claps:

Çevrimiçi murat

yasak olduğunu nereden çıkardın öyle olsa silinirdi :D istiyorsan eleştirmeye devam edersin :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

bune yav herkes gider mersine biz gitmişiz tersine :) gecen seneki fotolar koyuyorlar :) bende bırakayım :)

Çevrimiçi murat

finansal konular diye baslik actim tam oranin konulari iste  :evillol: :evillol: Gelin konu canlansin  :claps: :claps:
farkındayım takip ediyorum.diğer kulüplerle karşılaştırmalarıda bekliyorum.

Çevrimdışı okilic

@forzatunga
Abi ileriye dönük Beşiktaşla alakalı gram heves kalmadı içimizde, elimizde avucumuzda bi stad kaldı bari ondan darbe yemeyelim :)

@nannan
doğrudur abi. inşallah herşey Beşiktaşın menfaatinedir

Ya pek anlamam bu insaat maliyeti nedir falan diye ama kulak asinaligimdan olsa gerek bu paralara bildigin okul yaptiriliyor. Hele diger stadlarin maliyetlerini burda yazmisti arkadaslar ucurum var bizimkiyle. Oyle bir ihtimal vermiyorum ben belliki ucuza yapiliyor. Ama yonetim bu stad maliyetleri konusunda biraz daha bilgilendirme yapabilir . Kongrede bile bu konuda sikayetler vardi.

Çevrimdışı Oktay

Ben herzaman söylüyorum başkanı severim hatası yokmu ? Hemde bir sürü , ben niyetinin kötü olmadıgını çok iyi biliyorum peki niye böyle oldu ? Acemilik devresini tam atlatması uzun sürdü ben inanıyorumki bundan önceki hatalarını tekrarlamıcaktır unutmayalımki Başkan hepimiz kadar Beşiktaş'ı seviyor

Çevrimdışı Deniz

deniz heryerde eleştiri yapan var dostum birazda yapıcı olsak çokmuu ne kaybederizz mesala başka sitelerde havada uçan kuşu eleştiriyorlar öyle değilmi ama
hocam yapıcı olalım tabi ki de bir insanın eleştirmek en doğal hakkı değil mi?iyi birşey yapsın burada tebrik edelim.nasıl tebrik ediliyorsa eleştirmek de o derece insanların hakkıdır.tebrik ederken iyi oluyor da eleştirirken mi kötü oluyor?

burda kimsenin görüşleri aynı olmak zorunda değil .10 parmağın 10 u da bir mi?Değil.ama sen sırf o parmak sana benzemiyor diye o parmağı kesmeye çalışırsan bütün parmakların gün gelir kopar gider en son bir bakmışsın teksin ve bir su bardağını bile kaldıracak gücün yok.

Burada da günlerdir yapılan o.Linç girişimleri görmekten emin olun herkes yoruldu.Eleştiri yapan insanlar rantçı, aç köpek ,beleşçi ,Beşiktaş düşmanı oldu.bak sadece son 2 günde ha.ELEŞTİREN İNSANLARA HER FIRSATTA CEVAP VERENLER BU KÜFÜRLERİ HAKARETLERİ EDENLERE GIKINI BİLE ÇIKARTAMADI .İşte ben buna yazık diyorum.

Burada herkes Beşiktaşlı madem farklı görüşte olanları ötekileştirmek hiç yakışıyor mu? :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Çevrimiçi Necmi

Oktay neler biliyoruzda susuyoruz bu tür tartışmalar Beşiktaşımızı küçültmekten başka işe yaramaz
Başkanı sevmeyebilirsin çok doğal kimse kimseyi sevmek zorunda değilki ama o senin seçilmiş Başkanındır
aşağılamaya çalıştığın kişiler Beşiktaş Başkanlık makamında oturuyor hataları varsa eleştirirsin Beşiktaşımızın
haklarını savunursun hataları büyükse verdiğin yetkiyi ellerinden alırsın ama o makama ve makamda oturana
nasıl hakaret edebilirsin senin hakaret ederek küçülttüğün Başkan değilki Beşiktaşın Başkanlık makamı
bildiklerimi anlatsam laf söyleyen insanların yüzü kızarır Ben Sayın Ormanın Başkan olmasını desteklemiyordum
yalan değil Sayın Adalıyı destekliyordum ama Fikret Orman Beşiktaşımızın Başkanı oldu transfer hariç bayağıda iyi götürüyor
bir çok acemilikleri var ve yapmaya devam ediyor herkesin bir öğrenme süreci var artıları eksilerinden fazla
en azından şansı hak ediyor zamanı dolsun bir günde bir şey değişmez eleştireceksek o zaman eleştirelim

Çevrimdışı Deniz

yasak olduğunu nereden çıkardın öyle olsa silinirdi :D istiyorsan eleştirmeye devam edersin :tabe:
Murat abi bak seni severim sayarım.Kısmet olur da reelde de tanışırsak sarılırım değer verdiğim bir abimsin.Ama burada oynamayalım birbirimize.Eğriye eğri diyelim,Doğruya da doğru.

Özellikle son birkaç gündür takip ediyorum burada eleştirenlere cevap veriyorsun,destekçileri alıntılayıp destekliyorsun.2 gündür eleştiri yapan arkadaşlara hakaret hatta küfüre varan yorumlar geldi hangi birine müdahale ettin?küfür yiyen arkadaşa destek çıktın mı?O da Beşiktaşlı değil mi?O adamın günahı farklı düşünmesi mi?Yazık değil mi o da girmiş şu foruma paylaşım yapmaya çalışıyor?

Yanlış anlama ben genel eleştiri yapıyorum lafım sadece sana değil.Sana nazım geçer diye sana yazıyorum.Bunu bilmeden birçok arkadaş malesef yaptı.2 gündür olanlar beni derinden üzdü.Bak seni de eleştirdim kızma  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Deniz abartma
Peki abi abartmam.Öyle düşünüyorsun madem diyecek birşeyim yok.Ben gördüğümü söylüyorum ve emin ol az bile söylüyorum.Ama cidden böyle düşünüyorsan canın sağolsun

Çevrimdışı Oktay

Peki abi abartmam.Öyle düşünüyorsun madem diyecek birşeyim yok.Ben gördüğümü söylüyorum ve emin ol az bile söylüyorum.Ama cidden böyle düşünüyorsan canın sağolsun
@Deniz bu forumda yönetici ve denetçiler düşünce olarak ayrı dünyaların insanlarıyız tek ortak noktamız Beşiktaş... ! Ben Necmi abiyle çok fikir ayrılığına düşmüşümdür keza muratlada mesela aktar İsmail le Necmi abi birgün gırtlak gırtlağa girecek pozisyona geldi nerdeyse ama bizim Beşiktaş sevğimiz kişisel düşüncelerimizin önünde olduğu için hep beraberiz

Çevrimiçi murat

Murat abi bak seni severim sayarım.Kısmet olur da reelde de tanışırsak sarılırım değer verdiğim bir abimsin.Ama burada oynamayalım birbirimize.Eğriye eğri diyelim,Doğruya da doğru.

Özellikle son birkaç gündür takip ediyorum burada eleştirenlere cevap veriyorsun,destekçileri alıntılayıp destekliyorsun.2 gündür eleştiri yapan arkadaşlara hakaret hatta küfüre varan yorumlar geldi hangi birine müdahale ettin?küfür yiyen arkadaşa destek çıktın mı?O da Beşiktaşlı değil mi?O adamın günahı farklı düşünmesi mi?Yazık değil mi o da girmiş şu foruma paylaşım yapmaya çalışıyor?

Yanlış anlama ben genel eleştiri yapıyorum lafım sadece sana değil.Sana nazım geçer diye sana yazıyorum.Bunu bilmeden birçok arkadaş malesef yaptı.2 gündür olanlar beni derinden üzdü.Bak seni de eleştirdim kızma  :)
elbette bizimde bir görüşümüz var ama kimseye saygısızca bir üslup kullandığımı hatırlamıyorum.insanlar biraz kendi kendilerini kontrol edebilmeyi öğrensinler.evet kimsenin mesajını silmedim.o taraf bu taraf ayırımı yapmadım ama inandığım değerleride korudum.mesaj silmek sorun değil yetkim var ama ben çok tercih etmiyorum.biz herkesin beşiktaşlı olduğunu ve ona göre davranması gerektiğini düşünüyoruz.eleştiri herkesin hakkı kimseyide eleştirdiği için suçlamıyoruz.eleştirini bi dayanağı olsun varsa bizde karşı görüşümüzü sunalım.

Çevrimdışı salih

hocam yapıcı olalım tabi ki de bir insanın eleştirmek en doğal hakkı değil mi?iyi birşey yapsın burada tebrik edelim.nasıl tebrik ediliyorsa eleştirmek de o derece insanların hakkıdır.tebrik ederken iyi oluyor da eleştirirken mi kötü oluyor?

burda kimsenin görüşleri aynı olmak zorunda değil .10 parmağın 10 u da bir mi?Değil.ama sen sırf o parmak sana benzemiyor diye o parmağı kesmeye çalışırsan bütün parmakların gün gelir kopar gider en son bir bakmışsın teksin ve bir su bardağını bile kaldıracak gücün yok.

Burada da günlerdir yapılan o.Linç girişimleri görmekten emin olun herkes yoruldu.Eleştiri yapan insanlar rantçı, aç köpek ,beleşçi ,Beşiktaş düşmanı oldu.bak sadece son 2 günde ha.ELEŞTİREN İNSANLARA HER FIRSATTA CEVAP VERENLER BU KÜFÜRLERİ HAKARETLERİ EDENLERE GIKINI BİLE ÇIKARTAMADI .İşte ben buna yazık diyorum.söylediklerine katılıyorum sadece demek istediğimm bu sitedeki beşiktaşlılar inan her türlü bilgi birikimi külüple olan borçdu stadtı transferdii ve na kadar zorlu süreç olduğunu inan sen benden daha iyi bilirsinn ..transfer hata yönetimdeki hatalar vs tamam  ama stad olunca belki inan tek doğru odur

Burada herkes Beşiktaşlı madem farklı görüşte olanları ötekileştirmek hiç yakışıyor mu? :)

söylediklerine katılıyorum sadece demek istediğimm bu sitedeki beşiktaşlılar inan her türlü bilgi birikimi külüple olan borçdu stadtı transferdii diğer beşiktaşlılardan daha iyi biliyordurlar.. ve ne kadar zorlu süreç olduğunu inan sen benden daha iyi bilirsinn ..transfer hata yönetimdeki hatalar vs tamam  ama stad olunca belki inan tek doğru odur .stadla alakalı inciğine boncuğuna kadar araştırıpp hata aramakk biraz bana ağır geliyorr...tabi eleştirenlerede saygım sonsuz ..
ama şunuda bilirimm yine bu sitedeki beşiktaşlı abilerim kardeşlerimm HEP BEŞİKTAŞIMIZIN iyiliğini istediği için de çok şey sorguluyoruz bi art niyetimiz yok onunda  farkındayımm

Çevrimdışı forzatunga

eleştiri ,iftira ve hakaret arasında ince çizgiler var buna dikkat etmek lazım.

Çevrimdışı Deniz

Derdim başlığı daha fazla kirletmek değil .şimdiden konu dışı yazdığım için özür dilerim.

Ben gördüğümü söylüyorum.Burada son bir kaç gündür tamamen linç psikolojisi başladı.Üyeler çocuk gibi azarlanır oldu.Sırf basit bir eleştiri yaptı diye Beşiktaş düşmanı ilan edileni bile gördüm :)

Bu yüzden forumu bırakanlar oldu .Azımsanacak sayıda da değil.Bu tür yanlışlar eğer devam ederse burası tek düze bir forum olur,insanların düşüncelerini açıklayamadığı bir forum olur.Herkes aynı düşünse nasıl burada paylaşım yapacaz ki?Hepimiz aynıyız ne de olsa.Bu forumu gökkuşağı gibi göremedikten sonra güzelliği nerde olur?Gökkuşağını güzel yapan üzerindeki farklı renkler değil midir?

Duygusal yazdım sanırım  :tabe: .Ama kimsenin kalbini kırmamak için öyle yazmaya çalışıyorum.Bakın mesela burda benim şahsıma küfür eden bile oldu.Ki benden yaşça da büyük.Ne cevap verdim ne de moderatöre şikayet ettim.Çünkü herşeyden önce o bir Beşiktaşlı dedim,ceza almasını vs istemedim istemem de.

Demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ama Oktay abiye göre anlatamadım  :) .onun da canı sağ olsun hepinizin de canı sağ olsun.Varsa haksız yere eleştirdiğim hakkını da helal etsin.

İyi geceler  :)

Çevrimiçi Necmi

Burada da günlerdir yapılan o.Linç girişimleri görmekten emin olun herkes yoruldu.Eleştiri yapan insanlar rantçı, aç köpek ,beleşçi ,Beşiktaş düşmanı oldu.bak sadece son 2 günde ha.ELEŞTİREN İNSANLARA HER FIRSATTA CEVAP VERENLER BU KÜFÜRLERİ HAKARETLERİ EDENLERE GIKINI BİLE ÇIKARTAMADI .İşte ben buna yazık diyorum.

Deniz eleştiri tabiki olur ama küfür ve hakareti bırak imasını bile kabul etmem her mesajı göremiyoruz
ama bildirimde almadım böyle durumlarda şikayet mekanizmasının çalışması gerekir Bakın benim her zaman
söylediğim burası bir Beşiktaş forumudur burda Beşiktaşımızın hiç bir değerine küfür hakaret edilemez
taraftar ve taraftar guruplarımızda bu değerin içindedir. Bir iki olaya göz yumdum silerek geçiştirdim
sözün sahiplerinide uyardım ama tekrar söylüyorum Beşiktaş değerlerine küfür hakaret ve kötü imalarda
bulunanlar siteden atılır. Herkes eleştirirken bunu bir Beşiktaşlıya yakışır şekilde yapmalıdır. Bakın arkadaşlar
Belli bir düşünceye sahip olmayan karma bir yönetimimiz var Tek ortak düşünceleri Beşiktaş sevgisi ve
eminim yetkili arkadaşlarda herkes tarafından saygı gören kişiler ve birini siteden uzaklaştıracaksak
bu insanlar tarafından ortak kararla olacaktır bazı şeyleri acemiliğimize verin daha önce forum kurmadık
ve yönetmedik eksikliklerimiz var ama düzeltmeyede uğraşıyoruz ve bizleride eleştirin eleştirinki
doğruyu görebilelim bir çok insan bana özelden ceza mekanizmasını işletelim diye mesaj atıyor ama ben
bir Beşiktaşlı kardeşime ceza veremem bırakın cezayı emekle yazdığı mesajı bile silmekte zorlanıyorum
o yüzden sizlerden ricam otokontrolü mesajlarınızda kendiniz sağlayın unutmayın karşınızda laf söylediğiniz kişi
sizin kadar Beşiktaşlıdır. Siz ne kadar kırılıyorsanız oda kırılır.

Etiketler: