Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327650 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Eski açıkta hala fışkırtıcı duruyor az önce bir mikser daha çıktı. Loca balkonunda kalan prekast sayısı 22 bakalım kaç günde bitirecekler  :bandit:

Çevrimdışı BesiktasLee

Mustafa Ekinci Evimize nezaman kavuşacagiz
Beğen · Yanıtla · 4 saat önce

Vodafone Arena Merhaba Mustafa, hedefimiz 2014-2015 sezonu ikinci yarısına yetiştirmek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz.
Beğen · 1 · 4 saat önce

15 temmuz
Ds

Çevrimdışı forzatunga

oho abi nerde iftira attım allah aşkına sadece demirleri gerçektende kamouyunda söylendiği gibi maliyetine mi veriyor anç hiç biyerde bilgi yok öğrenebileceğimiz biri var mı diye yazdım. valla stadı yapıyorlar sağ olsun varolsunlar da yapılıyor diye körü körüne de savunamam

Güzel kardeşim fitne odaklarının dolduruşuna gelip olmayacak şüphelerle zihninizi meşgul etmeyin.Bu adamlar da senin benim gibi Beşiktaş'lı bırak ceplerine para atmayı paralarını ve zamanlarını harcıyorlar birşeyler yapabilmek için ANÇ'nin Beşiktaşı dolandırmaya ihtiyacı yok Çebi holdingi araştır,demir,enerji,liman,gemicilik,inşaat vb. işleri var milyar dolarlık adamlar.

De ki futboldan anlamıyor,yanlış yönetiyor şöyle böyle ama bu tip şüpheler gerçekten yıpratma amaçlı ve bilinçli piyasaya sürülüyor.

Çevrimdışı nannan

nası paylaşmazlar abi sen a.ş. sin hadi onu da geçtim kaç milyonluk camiasın. bi çok ihaleyi paylaştılar kaba olsun prekastlar olsun ama demirden ses yok. paylaşsınlarda bilelim yarın bigün alacağımız 129 tl lik formayla ne kadar demir katkısı yapmışız stadımıza  :ok:
Evet taraftar olarak merak etmekte haklıyız acaba kazıklanıyor muyuz diye. Ama bir de satıcı açısından düşünmek lazım sonuçta ticaret 2 taraflı. Eğer biz demiri aldığımız fiyatı açıklarsak ve bu fiyat piyasanın altındaysa, aldığımız şirket diğer yaptığı işlerde çok zora düşer. Ticari sır dediğin şeyin önemi burada zaten.
Bir stadyum yapmanın maliyeti aşağı yukarı zaten belli. Demir fiyatından değil de kümülatif olarak değerlendirmek daha doğru olur bence. Türkiye olsun Avrupa olsun stadyum maliyetlerine baktıktan sonra söylüyorum, 150 milyon Euro'nun altında bu stadı bitirmek inanılmaz ucuza halletmek olur. 40.000-50.000 kişilik bir stadın maliyeti minimum 300 milyon Eurolarda çünkü.

Çevrimiçi murat

Konuları ilgili başlıklarda devam edin..
stadın demirlerini yeni sezon formalarında mı tartışalım :D

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hangi yazdığım mesajda demir çok yüksek paralara alınıyor yolsuzluk var tavrında bişey yazmışım ? Kaça alınıyor merak ediyorum yazdım, biliyorsanız cevap veririsiniz bilmiyorsanız üstünde durmassınız.
Burda bi kaç gayet inşaatla ilgili alakalı abilerimiz olduğu için bilgi alabilmek için yazdım sanırım yanlış yaptım
Öğrenciyim kulüpte çeşitli üyeliğim yok, sadece forma alıp maçlara gidebiliyorum.
Bu başkan ve yönetimden nefret ediyorum ve icraatlerini görünce de sorgulamak istiyorum bu kadar
Bundan sonra ooo stad çok hızlı gidiyor, oo 360 derece skorboard, oo hibrit çim, ooo 50 bin kapasite yazarım kusuruma bakmayın.

Arkadaşım belki yönetimdeki abiler, kardeşler, arkadaşlar tarafsızlığı korumak için tepki göstermiyor ama son 3-4 sayfadır demir de demir. Hem kullandığın cümleleri birkez daha oku istersen alenen işin içinde bir hile arıyorsun, demiri temin edeni aşağalyorsun, yönetimi suçluyorsun. şu son kurduğun cümle akşama kadar stadı takip edip, bilgi edinen yorum yazan herkese hakaret. evet stad hızlı gidiyor, evet 360 skorboard, evet hibrit çim, evet 50bin kapasite. sana mı soracağız neyi konuşacağımızı, senden mi icazet alacaz konu başlıklarını belirlerken.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

Bende hiçbir şey bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum abi
1. kar etmeden maliyetine verdiğine dair bi sözleşme ıvız zıvır var mı ? bildiğim kadarıyla yok
2. ihaleye açılmadı ve öğrenemedik, belki bi ihtimal daha ucuza verecek biri vardı
3. para almadıysa daha fena, yönetimden defolup gidince borç elinde sigorta olsun kulübe haciz gönderirim diye mi düşünür acaba
Ne diyim bilemedim. Ya adam daha napacak anlamadım. Fabrikayı üstünüze mi yapsın. Mutlaka parasını alacak. Eğer bir şey duymadıysan daha iyi demek ki adam bundan beslenmiyor. Şova dökmüyor bu meseleyi. Ödeme yapıldı mı bilmiyorum maliyetine demiri karşılıyor adam. İhale yapsan istediğin gün sana demir getireceğinin garantisi mi var? Yönetimden gitmek₁ ne demek ayrıca. Neden def oluyor. Kusura bakma bu yazılanlarda defolu bir taraf var ama bu kesinlikle Ahmet Nur Çebi değil. Ayrıca insanların isimlerini bu şekilde yazmak da neyin nesi. Yazmaya üşeniyorsanız hiç yazmayın. Az susun alim sansınlar.

Çevrimdışı mkilic7

@forzatunga
Abi ileriye dönük Beşiktaşla alakalı gram heves kalmadı içimizde, elimizde avucumuzda bi stad kaldı bari ondan darbe yemeyelim :)

@nannan
doğrudur abi. inşallah herşey Beşiktaşın menfaatinedir

Çevrimiçi Necmi

zaten ellerinde 3 tane argüman var ısıtıp ısıtıp yiyorlar.
1. tuğrul yenidoğan
2. kartal yuvasındaki indira gandi
3. sezer toraman ikilisi

daha öncede guaresma neden oynatılmıyor diyorlardı. fernandes de gitti.. ellerinde birşey kalmadı

iyide kartal yuvası olayında yönetimi alkışlamak lazım ortaya çıkaran onlar davayı açanda onlar
yoksa onların kolayca örtbas edebileceği bir şeydi etmedilerki bir daha kimse böyle bir şeye kalkışmasın
burdan yönetimin neyine yükleneceksin ticaretin döndüğü yerlerde bu tür olayların olması normaldir
önemli olan başına geldiğinde nasıl davranacağındır. Bence yönetim bu konuda sınavı geçmiştir.
Birde transfer konusunda sınavı geçseler tamam diyeceğim

Çevrimdışı Sedat_BJK

demir-çelik fabrikaları herkese al sana istediğin kadar demir demez.  Cebinde paran olsa bile istediğin kadar demiri istediğin an göndermez demir çelik fabrikaları. bu denli büyük bir inşaatın demirinin hiç gecikmemiş olması demiri temin edenin bu piyasadaki büyüklüğündendir.

ysariusta

• Ziyaretçi

konteynırlar 3 kat olamaz mı ?
valla güzel fikir. ama pek dayanıklı olmaz gibime geldi.

Çevrimdışı Oktay

Burda bazı arkadaşlar başkanı sevmeye bilir bunun için Demir'i ,çimentoyu kılı,tüyü bahane etmeye gerek yok böyle ucuz bahanelerle sığınmaya hele hiç gerek yok en baştan sevmiyorum de eyvallah baştada söyledim başkanı sevmeyenilirsin, hesap sorma yeri genel kurul ve mali genel kurul zaten ordada sevmeyeni çok olduğu için demire ne harcadı çimentoya ne kadar verdi hepsini didik didik ediyorlar zaten ..!
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2014, 02:30:18 Oktalg ]

Çevrimdışı melih

demir iskele ile desteklense filan ?
Temelinde aşk var!

Çevrimiçi murat

iyide kartal yuvası olayında yönetimi alkışlamak lazım ortaya çıkaran onlar davayı açanda onlar
yoksa onların kolayca örtbas edebileceği bir şeydi etmedilerki bir daha kimse böyle bir şeye kalkışmasın
burdan yönetimin neyine yükleneceksin ticaretin döndüğü yerlerde bu tür olayların olması normaldir
önemli olan başına geldiğinde nasıl davranacağındır. Bence yönetim bu konuda sınavı geçmiştir.
Birde transfer konusunda sınavı geçseler tamam diyeceğim
beni yeğenim çalıştı kartal yuvasında.bütün sistemleri değiştirmişler.eski dönemden açıklar sistem sayesinde kapatılmış.bakkal gibi yönetselermiş keşke.herşey birgünde olmuyor ünlü bir türk büyüğümüz demişti ya dünden bugüne bir günde gelinmez :evillol: adım adım düzeltiliyor.gerçi niyet bozuksa o sistemi de bir günde bozarsın.

Çevrimdışı BesiktasLee

stadın demirlerini yeni sezon formalarında mı tartışalım :D

Stad demirleri konusu altında konuşabilirsiniz :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Ds

Çevrimdışı JusTDaqqeR

hazır beton arabaları staddayken ikişer kolon atsınlar Konteynırlara sağlam olur kaçak kat çıkarız  :biggrinking:

Çevrimdışı mkilic7

Valla abiler konu hiç buralara gelsin istemedim sadece bir bilgi almak için yazmıştım ama çok fena yerlere geldi konu. he yönetimden nefret ediyorum o ayrı.
kimse şöyle böyle yazsın şunu bunu desin demedim ordan o anlam nası çıktı bilemedim. sabah akşam bende takip ediyorum
Kusuruma bakmayın

Çevrimdışı nannan

Beyler Demir fiyatını soranda art niyet aramaya gerek yok. konuştuktan, açıkladıktan sonra sıkıntı yok. Sonuçta bakkaldan bile bir şey alırken maliyetini merak eden insanlarız. Ama merak etmek öğrenmek için yeterli bir sebep değil. Bir şirkette alış-satış birim fiyatlarını sadece ilgili çalışanlar bilir. Birim fiyat neredeyse bütün şirketler için çok gizli bilgidir, bu yüzden bizim demir fiyatını bilmememiz çok normal. Eğer bize sattığından 1 kuruş fazlaya başka bir yere satılıyorsa büyük sıkıntı yaratabilir çünkü. Şimdiye kadar stadyum için harcanan-borçlanılan miktar az çok belli.(En azından mali genel kurula kadarki belli.) Bu miktar makul seviyelerde olduğu sürece sıkıntı yaratmanın alemi yok.

Çevrimdışı Oktay

Kimse başkanı sevmek zorunda değil... Demir kaça almış kaç ton almış bu konuda burda kimseninde bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum... kulubün muhasebecisine söyleyelim buraya üye olsun bizi bilgilendirsin  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

oho abi nerde iftira attım allah aşkına sadece demirleri gerçektende kamouyunda söylendiği gibi maliyetine mi veriyor anç hiç biyerde bilgi yok öğrenebileceğimiz biri var mı diye yazdım. valla stadı yapıyorlar sağ olsun varolsunlar da yapılıyor diye körü körüne de savunamam
iftira attın demedim kelimelerini iyi seç sıkıntı çıkmasın dedim güzel kardeşim
sorunun gelişi ve sonraki ısrarın sonucunun nereye çıkacağını gösteriyor daha ileri gitmeden uyarayım dedim
körü körüne savunmamak için önce bilgi sahibi olmalısın sonra o bilginin üzerine soru sormalısın
hiç bir şey bilmediğini söylerken bilmediğin konularda imada bulunman yanlış diğelimki demir piyasada 10 lira
Sayın Çebi kulübe 9 liradan veriyor ama bundanda para kazanıyor şimdi kulübü kazıklamışmı oluyor
bilmiyorsun yorum yapıyorsun kardeşim senin gibiler yüzünden ne oldu biliyormusun Sayın Çebi demir vermekten
vaz geçti hem zarar ediyorum hemde tömbet altında kalıyorum dedi o yüzden artık daha yüksek fiyata
başka bir firmadan alıyorlar diye biliyorum artık Beşiktaşımızın daha fazla parası demire gidiyor yönetime
laf sokanlar mutlu olmuştur. Beşiktaş zarar etmiş önemli değil yeterki yönetimi bunaltsınlar tömbet altında
bıraksınlar.

Çevrimdışı forzatunga

Valla abiler konu hiç buralara gelsin istemedim sadece bir bilgi almak için yazmıştım ama çok fena yerlere geldi konu. he yönetimden nefret ediyorum o ayrı.
kimse şöyle böyle yazsın şunu bunu desin demedim ordan o anlam nası çıktı bilemedim. sabah akşam bende takip ediyorum
Kusuruma bakmayın

gelir geçer böyle buhranlı dönemler.dün takdir edenler bugün nefret edebildiği gibi bir bakmışsın nefret edenler takdir etmiş.Geçmişte hem bizim klüpte hem gsde,fbde örnekleri çok.Takma bu kadar kafana akışına bırak.Kongre üyesi olduysan kongrelerde gerekeni yaparsın zaten.

Çevrimiçi murat

Kusuruma bakmayın

ispat edemiyeceğin birşey sanal ortamda olsa başına iş açabilir.bu konularda hepimiz dikkatli olmak zorundayız.bizde  kimler hakkında neler biliyoruzda bunu kağıda ,ekrana dökmüyoruz.bildiğimizide bir kimseye veya bir kuruma zarar vermiyecekse paylaşıyoruz.sevip sevmemek ayrı iftira veya iddia da bulunmak apayrı şeyler.yazmaya devam et ama dikkat et kardeşim.

Çevrimdışı Sedat_BJK

ysariusta

• Ziyaretçi

valla abi 8 yıl boyunca yd'yi kimse sorgulamadı takımın imanı gevredi mali tablo ortada, eh haliyle bunlarda yd nin familyasından olunca insan şüpheye düşüyor. Anladığım kadarıyla öğrenebileceğimiz hiç bi yer yok, hiç sanmıyorum ama inşallah büyüklerimiz bizim düşündüğümüz kadar düşünmüştür Beşiktaşı.
Muhalefet bol çünkü allah yd den sonra bide bunları gönderdi.

Taktım şimdi ben, muhalif olmak başka bir durumdur arkadaş. Konuya vakıf olursun, yanlış bir şey olduğunu düşünürsün, çıkar bu yanlış dersin. Dostum sen kongre üyesi misin? Kulüpte çok derin tanıdıkların mı var? Sanırım hiç biri. Çünkü böyle olsa Demirören'i kimse sorgulamadı demezdin. Çok sorgulandı. Gelmeden önce sorgulandı. Hani Fikret Başkan kongrede "parayla küfür ettirdiğinizi de biliyoruz" dedi ya. Onlar da sorgulandı. Kulübe üye yaptırdığı fenerliler gs lilerde sorgulandı. BJK TV genel bişeyi olan zavallı da sorgulandı. Bak ben bankacıyım, hemde 10 yıl kredide çalıştım. Dolandırıcıyı, hileciyi kapıdan girince tanırım. İnşallah sende o tecrübeye ulaşınca anlarsın. Bu adamlar öyle adamlar değil. Böyle imalarla çamur atmaya çabalamak yakışmıyor. Varsa bildiğin anlatırsın. Yoksa müfteri olursun.  :steamed:

Etiketler: