hocam yapıcı olalım tabi ki de bir insanın eleştirmek en doğal hakkı değil mi?iyi birşey yapsın burada tebrik edelim.nasıl tebrik ediliyorsa eleştirmek de o derece insanların hakkıdır.tebrik ederken iyi oluyor da eleştirirken mi kötü oluyor?
burda kimsenin görüşleri aynı olmak zorunda değil .10 parmağın 10 u da bir mi?Değil.ama sen sırf o parmak sana benzemiyor diye o parmağı kesmeye çalışırsan bütün parmakların gün gelir kopar gider en son bir bakmışsın teksin ve bir su bardağını bile kaldıracak gücün yok.
Burada da günlerdir yapılan o.Linç girişimleri görmekten emin olun herkes yoruldu.Eleştiri yapan insanlar rantçı, aç köpek ,beleşçi ,Beşiktaş düşmanı oldu.bak sadece son 2 günde ha.ELEŞTİREN İNSANLARA HER FIRSATTA CEVAP VERENLER BU KÜFÜRLERİ HAKARETLERİ EDENLERE GIKINI BİLE ÇIKARTAMADI .İşte ben buna yazık diyorum.
Burada herkes Beşiktaşlı madem farklı görüşte olanları ötekileştirmek hiç yakışıyor mu? 
Deniz eleştiri tabiki olur ama küfür ve hakareti bırak imasını bile kabul etmem her mesajı göremiyoruz
ama bildirimde almadım böyle durumlarda şikayet mekanizmasının çalışması gerekir Bakın benim her zaman
söylediğim burası bir Beşiktaş forumudur burda Beşiktaşımızın hiç bir değerine küfür hakaret edilemez
taraftar ve taraftar guruplarımızda bu değerin içindedir. Bir iki olaya göz yumdum silerek geçiştirdim
sözün sahiplerinide uyardım ama tekrar söylüyorum Beşiktaş değerlerine küfür hakaret ve kötü imalarda
bulunanlar siteden atılır. Herkes eleştirirken bunu bir Beşiktaşlıya yakışır şekilde yapmalıdır. Bakın arkadaşlar
Belli bir düşünceye sahip olmayan karma bir yönetimimiz var Tek ortak düşünceleri Beşiktaş sevgisi ve
eminim yetkili arkadaşlarda herkes tarafından saygı gören kişiler ve birini siteden uzaklaştıracaksak
bu insanlar tarafından ortak kararla olacaktır bazı şeyleri acemiliğimize verin daha önce forum kurmadık
ve yönetmedik eksikliklerimiz var ama düzeltmeyede uğraşıyoruz ve bizleride eleştirin eleştirinki
doğruyu görebilelim bir çok insan bana özelden ceza mekanizmasını işletelim diye mesaj atıyor ama ben
bir Beşiktaşlı kardeşime ceza veremem bırakın cezayı emekle yazdığı mesajı bile silmekte zorlanıyorum
o yüzden sizlerden ricam otokontrolü mesajlarınızda kendiniz sağlayın unutmayın karşınızda laf söylediğiniz kişi
sizin kadar Beşiktaşlıdır. Siz ne kadar kırılıyorsanız oda kırılır.