Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8319589 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

geçen toplantıda konuşuldu sen yoktun.çiçeklere laf edenler yoktu aramızda. obitaşın yaptığı hata yüz kızartıcıydı.  :evillol:
Bak onu kaçırdım o zaman  :evillol: 16'sında öğrenirim artık  :tabe:

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta betonlama bitmiş numaralı sürüyor eski açıktada bir bölüm betonlanmayı bekliyor gece oraya beton atılabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yeni açıkta betonlama bitmiş numaralı sürüyor eski açıktada bir bölüm betonlanmayı bekliyor gece oraya beton atılabilir
sanmıyorum şimdiye kadar bir hareketlilik olurdu sanırım
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı melyet

Melyet; çok güzel bir alıntı tebrik ederim
böyle yazılara bugünlerde ihtiyaç vardı arkadaşı tebrik ediyorum
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bir mikser daha boşaldı numaralı doymuyor :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Anıl

Yarın atılıcak temelle birlikte Numaralının %45 ine falan temel atılmış olur heralde  :alala:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

numaralı pahalı yerdiye kıyak mı geçiyor bunlar hee :icool:
kodamanlar izleyecek ne de olsa :biggrinking:

Çevrimdışı sallapati

bbeyler yeni farkettim , beton mikserleri ve pompalar eski açıktaki delikten girip kapalının altından geçip yeni açığa ulaşılıyorlarmış..

Konuşuldu mu bilmiyorum şaşırdım

Çevrimdışı FARUK

bbeyler yeni farkettim , beton mikserleri ve pompalar eski açıktaki delikten girip kapalının altından geçip yeni açığa ulaşılıyorlarmış..

evet mikserler çok güzel kayboluyor ordan :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

sende duyuyorum kaçırmış olabilirim ama eğer öyleyse şaşırdım

Çevrimdışı Efe

bugün ben söyledim ama dikkat edilmemiş hoş kapalı demedimde yeni açıkta drift yapıyor mikserler dedim size söylemiştim 3 tır falan gider içerde diye gerçek oluyor işte :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

biraz önceki mikser tam dediği gibi yaptı evet :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Efe

yanlış görmüyorsam yeni açığa grobeton atılıyor yer beyazlaşmaya başlamış :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cccilluminaticcc

biraz önceki mikser tam dediği gibi yaptı evet :ok:
aynen bende burayı okuduktan sonra dikkat ettim harbiden kayboldu  :D :D

Çevrimdışı sallapati

sende duyuyorum kaçırmış olabilirim ama eğer öyleyse şaşırdım

abi timelapse videosunda farkettim.. sonlara doğru hava kararınca dikkat et görürsün

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Hakan Bilgin

abi timelapse videosunda farkettim.. sonlara doğrı hava kararınca dikkat et görürsün
sen mesajı yazdığın sırada canlı yayına baktım tesadüf mikser dediğin yerden kayboldu. bu arada özel mesajla attığım siteye bakabildinmi

Çevrimdışı sallapati

bugün ben söyledim ama dikkat edilmemiş hoş kapalı demedimde yeni açıkta drift yapıyor mikserler dedim size söylemiştim 3 tır falan gider içerde diye gerçek oluyor işte :icool:

efe ; ben de 2-3 gündür yeni açığın altında kamyonların farlarını farkediyordum ama bugun time lapse videosunda eski açıktaki delikten girdiklerini farkettim

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yanlış görmüyorsam yeni açığa grobeton atılıyor yer beyazlaşmaya başlamış :super:
aynen 1300 metreküp beton nereye atılacak diye düşünüyordum sabah  :alala:

Çevrimdışı Efe

efe ; ben de 2-3 gündür yeni açığın altında kamyonların farlarını farkediyordum ama bugun time lapse videosunda eski açıktaki delikten girdiklerini farkettim

aynen
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: