Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316698 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Necmi

Her kelimesine katılıyorum.
 :claps:

Ama ne yazık ki ne desen anlamazlar, üstlerine alınmazlar.
kendilerini iyi Beşiktaşlı sanıyorlar. YD tipi yöneticilik onların istediği, "çıldırt bizi başkan çıkar bizi baştan."
arkadaşlar kapatalım bu konuyu kimin daha iyi Beşiktaşlı olduğunu tartan bir terazi yok
herkes kendine göre iyi Beşiktaşlıdır. Kimsenin internette söyledikleriyle Beşiktaş kulübü şekillenmez.
sonucu olmayan tartışmalar gereksiz insanlar eleştirebilir, saygı duymak lazım bu her zaman olacak
her kesimi memnun etmek zordur. Bizde burda her gün onlarca eleştiri alıyoruz bazıları haklı bazıları
haksız bize göre ama sonuçta insanların bir beklentisi oluyor ve bu beklenti karşılanmayınca eleştiri oluyor.
ama herkesin beklentisini karşılamak gibi bir durumda söz konusu olmuyor malesef.

Çevrimdışı Furkan Sarper

eski açık numaralı dönüşede temel betonu dökülcek tahtaları koymuşlar

Çevrimdışı Hakan Bilgin

burayı diyorum kapallının son katında demir filizleri bırakılan yerler ankraj @Necmi
çatı ayaklarının geleceği mesafeler
abi görmedin galiba
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

burada görünüyor hocam

bizi dogru neden akmıyor önünde engel yok...! set yok ben mi göremiyorum acaba 50 80 cm kalıp beton dökülüyor..! yanlara taşması niye yok :)

Çevrimdışı TURKahvesi

burayı diyorum kapallının son katında demir filizleri bırakılan yerler ankraj @Necmi
çatı ayaklarının geleceği mesafeler

BJK_mabet kardeşimizin bundan sonraki hedefi çatının üzerinden çekmek stadı  :lol:

çekmediği yer kalmadı  :ebebe:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

bizi dogru neden akmıyor önünde engel yok...! set yok ben mi göremiyorum acaba 50 80 cm kalıp beton dökülüyor..! yanlara taşması niye yok :)

Rabis teli ile engel oluşturuluyor. Rabis file şeklinde olur ve betonun ileriye yayılmasını engeller. Betonun şerbeti bir miktar yayılsa da agrega rabis telinin arkasına geçmez.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 16:54:34 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Rabis teli ile engel oluşturuluyor. Rabis file şeklinde olur ve betonun akmasını engeller. Betonun şerbeti aksa da agrega rabis telinin arkasına geçmez.
hangisidir o tel :) görünmüyor :) nasıl iştir mabet telin önünde fotoğraf çekmesi lazım :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

hangisidir o tel :) görünmüyor :) nasıl iştir mabet telin önünde fotoğraf çekmesi lazım :)

Rabisi görmek için stada gitmen gerekiyor. :)

Çevrimdışı FARUK

vodafone arenaya sordum bu lansman olayını demek ki var böyle birşey  :super:

Çevrimdışı CanEmre

şurada parlaması gözüküyor azıcık  :D
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

Rabisi görmek için stada gitmen gerekiyor. :)

resimde altlarda teli görüyorum ben parlıyor yanılıyormuyum

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı mert_

valla helal olsun hocam nasıl yakalamışsın onu  :claps:  :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Beyaz ve siyah forma daha çok antep forması gibi olmuş kırmızı siyah ön planda

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

resimde altlarda teli görüyorum ben parlıyor yanılıyormuyum

İma ettiği şey başka ama. :D

Çevrimdışı FARUK

İma ettiği şey başka ama. :D

yok o teli görmüştüm temel resimlerinde :)
@SaLVaDoR sorunca arayıp buldum fotoyu

Çevrimdışı CanEmre

valla helal olsun hocam nasıl yakalamışsın onu  :claps:  :)
Asıl yakalayan Faruk, ben zoomladım sadece azıcık  :tabe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ALI RIZA

bilgisayar basında fazla kalmayayım :) ben onu süzene kadar stad biter :)  :ebebe:

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Yeni sezon formalarimiz basına sızmış

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı kara_kartal

Formaları beğendim... Ama çubuklu formamızın olması lazımdı... Bence bir kulübün klasik formasının olması lazım...Bizimde çubuklu forma...

Etiketler: