Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317082 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sahinnd

diğer taraftan çekmesede olur zaten yapıldığını biliyoruz :evillol:
obitaş tarafındanda eski resimleri koysada olur nasılsa bir değişiklik yoktur :evillol:
   :kop: :kop: :kop: :kop:
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Obitaş destekçileri olarak aramızda para toplayıp obitaş'a destek olma kararı aldık  :lol:
Sizler de yardımcı olur musunuz çiçeklerciler ? :lol:

Çevrimdışı sahinnd

Necmi abi bizim yönetim biraz akıllı olsa Ba'yla falan uğraşmaz seni alır forvete, şimdiye kadar yakalayıpta kaçırdığın bir gol görmedim  :bandit: :bandit:
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı sahinnd

Obitaş destekçileri olarak aramızda para toplayıp obitaş'a destek olma kararı aldık  :lol:
Sizler de yardımcı olur musunuz çiçeklerciler ? :lol:
  Abi şu kalıpçılara keser sapı formülünden ver de açık da kolon kalmasın

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bizim yönetim biraz akıllı olsa Ba'yla falan uğraşmaz seni alır forvete, şimdiye kadar yakalayıpta kaçırdığın bir gol görmedim  :bandit: :bandit:
ortalar iyi geliyor İsmail sağ olsun harika bir on numara olur :evillol: :evillol:

Çevrimiçi murat

diğer taraftan çekmesede olur zaten yapıldığını biliyoruz :evillol:
obitaş tarafındanda eski resimleri koysada olur nasılsa bir değişiklik yoktur :evillol:

:kop:

ortalar iyi geliyor İsmail sağ olsun harika bir on numara olur :evillol: :evillol:
Ortam gerginleştiğinde böyle ortalar ve goller şart  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Obitaş kaç kolon dikiyor bilen var mı?
perdelere gömülü kolonlarıda sayarsak 180 civarı kolon var bir katta

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Mustafa kardeşim Eski açık kısmı daha hareketli oradan daha detaylı fotoğraflar çekersen makbule geçer. :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

perdelere gömülü kolonlarıda sayarsak 180 civarı kolon var bir katta
çizen mimar da ne kolon dikmiş ya  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Abi şu kalıpçılara keser sapı formülünden ver de açık da kolon kalmasın
bu aralar toplantıya falan gelme kulaklarını fena uzatacağım senin :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 15:06:25 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı onurt

Beşiktaş başkanına becriksiz demek, yine bu konuda savunma olarak bizşm orda g.te g.t denir demek eleştiri özgürlüğü oluyorsa,
Bunu söyleyeni eleştirme, Beşiktaş Başkanı hakkında saygılı olmaya davet etme özgürlüğü de olmalı.

Kusura bakmayın ama bu transfer gerçekleşirse bu yazdıklarınızı ne yapacaksınız?
Mali durum şu haldeyken ve stad yapıyorken demba ba, lanzini, marko marin gibi adamlardan bir ikisini almak büyük başarıdır.
Gerçekleşirse bir anda çok becerikli mi diyeceksiniz? Transfer sezonu bugün bitiyor değil.
Biraz sabır, KAP açıklamasının amacını bilmiyoruz.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

çizen mimar da ne kolon dikmiş ya  :)
bakın bi kaç gündür dikkatimi çekiyor gıcıkta oluyorum necmi abi sanada diyorum o kolonları mimarlar değil inşaat mühendisleri hesaplayıp yerlerine koyuyorlar mimarları bu kadar büyütmeyin gözünüzde  :biggrinking: onlar sadece yapının yerleşimini kesitlerini görünüşlerini çiziyorlar, yapıyı ayakta tutan tüm hesapları inşaat mühendisleri yapıyorlar emeğe saygı lütfen  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

bakın bi kaç gündür dikkatimi çekiyor gıcıkta oluyorum necmi abi sanada diyorum o kolonları mimarlar değil inşaat mühendisleri hesaplayıp yerlerine koyuyorlar mimarları bu kadar büyütmeyin gözünüzde  :biggrinking: onlar sadece yapının yerleşimini kesitlerini görünüşlerini çiziyorlar, yapıyı ayakta tutan tüm hesapları inşaat mühendisleri yapıyorlar emeğe saygı lütfen  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Yok hocam demek istediğimiz mimar öyle bir proje çizmiş ki 180 kolon lazım oluyor bir temele yani kolonları o yerleştiriyor demek değil bu .ama bilgili bir mimar bu işi de pek hayli yapabilir 2 yıl statik ve mukavemet dersini onlar da görüyor.tabi bu aslen inş müh işi

200. Sayfadan beri güncel takipteyim. Yüzlerce mesaj atıp hiçbir katkısı olmayan, insanların değerli zamanlarını katleden üyeler var. Her şeye mana bulup bir forma almayanlar var, var oğlu var, ben bile şu ileti sayımla kimin ne olduğunu anlamış durumdayım, transfer kadar başınıza taş düşsün. Tek bir mesajım var herkese, affedersiniz ama tam tabiriyle söylicem; bugünkü Ömer üründül kılıklı memnuniyetsizlerin, beş sene sonra Beşiktaş'ın başarısını kutlamaya hakları yok. O gün geldiğinde (sözümü üzerine alınacaklar kendilerini gayet iyi biliyor) içinizden biri sevinirse, o sevincin fazlasını bugünkü Beşiktaş koruyucularının (başta site yönetimi, seviyeli yazan üyeler, çocuklarına Beşiktaş aşkı aşılayan cefakar ebeveyn taraftarlar, ve sessizce her gün ileti yazmadan burayı takip edenler) sabrına borçlu olduğunuzu unutmayın. Kimse sizin alakasız ve bencilce mesajlarınızı okumak zorunda değil.

ben velili oğuzhanlı tosunlu GELECEGIN takımıma güveniyorum,
Ben on sene sonra da bitse BIZ DAHA ÖLMEDIK mesajı verircesine yükselen stadımıza inanıyorum.
Ben Beşiktaş taraftarıyım, kötü günde kimseye b.k atmam (bu lafım da o belli on onbeş kişiye)
Ben transferine değil ölümüne beşiktaşlıyım, ba da fa da gelse bjkme zarar verirse o sizin beklediğiniz KAPı yakarım.
İstediği şeyin hemen olmasını isteyen SIZ DOYUMSUZLAR, biz Beşiktaş taraftarıyız ŞU CÜMLEYİ IYI ANLAYIN:: dünya yansa Beşiktaş'ın tarafındayız.
Biz yeri gelir kendi kalemize attığımız gole seviniriz.
 O yüzden lütfen, biz pasif takipçiler olarak rica ediyoruz stad başlığına başka şey yazmayın, gidin düşmanlarımızın ekmeğine yağ süren hareketlerinizi; saygıya ve takdire şayan site yönetiminin belirttiğikonularda konuşun.

Herkese benden çay, Ömer üründüllere yok.

Kapasite olayı ne alemde oluyomu 47 48 bin? :D

De bamba iyimiş  :lol:
Ya siz olayı anlamadınız,  Demba Ba transferini yalanladı yönetim ama De Bamba transferini yalanlamadı  :lol:

Çevrimdışı sallapati

200. Sayfadan beri güncel takipteyim. Yüzlerce mesaj atıp hiçbir katkısı olmayan, insanların değerli zamanlarını katleden üyeler var. Her şeye mana bulup bir forma almayanlar var, var oğlu var, ben bile şu ileti sayımla kimin ne olduğunu anlamış durumdayım, transfer kadar başınıza taş düşsün. Tek bir mesajım var herkese, affedersiniz ama tam tabiriyle söylicem; bugünkü Ömer üründül kılıklı memnuniyetsizlerin, beş sene sonra Beşiktaş'ın başarısını kutlamaya hakları yok. O gün geldiğinde (sözümü üzerine alınacaklar kendilerini gayet iyi biliyor) içinizden biri sevinirse, o sevincin fazlasını bugünkü Beşiktaş koruyucularının (başta site yönetimi, seviyeli yazan üyeler, çocuklarına Beşiktaş aşkı aşılayan cefakar ebeveyn taraftarlar, ve sessizce her gün ileti yazmadan burayı takip edenler) sabrına borçlu olduğunuzu unutmayın. Kimse sizin alakasız ve bencilce mesajlarınızı okumak zorunda değil.

ben velili oğuzhanlı tosunlu GELECEGIN takımıma güveniyorum,
Ben on sene sonra da bitse BIZ DAHA ÖLMEDIK mesajı verircesine yükselen stadımıza inanıyorum.
Ben Beşiktaş taraftarıyım, kötü günde kimseye b.k atmam (bu lafım da o belli on onbeş kişiye)
Ben transferine değil ölümüne beşiktaşlıyım, ba da fa da gelse bjkme zarar verirse o sizin beklediğiniz KAPı yakarım.
İstediği şeyin hemen olmasını isteyen SIZ DOYUMSUZLAR, biz Beşiktaş taraftarıyız ŞU CÜMLEYİ IYI ANLAYIN:: dünya yansa Beşiktaş'ın tarafındayız.
Biz yeri gelir kendi kalemize attığımız gole seviniriz.
 O yüzden lütfen, biz pasif takipçiler olarak rica ediyoruz stad başlığına başka şey yazmayın, gidin düşmanlarımızın ekmeğine yağ süren hareketlerinizi; saygıya ve takdire şayan site yönetiminin belirttiğikonularda konuşun.

Herkese benden çay, Ömer üründüllere yok.

+1903

senelerce transferler yapıldı da ne oldu... takım 5. oldu.. olay transfer yapmak değil. takım ruhunu oluşturmak... sadece Gökhan Töreyi ve sağ beke iyi bir oyuncu alsalar bana yeter..

forvette cenk mustafa ikilisi oynasa gitmeyecek misiniz maça? desteklemeyecek misiniz takımı?

Çevrimdışı scape_bjk

Etiketler: