200. Sayfadan beri güncel takipteyim. Yüzlerce mesaj atıp hiçbir katkısı olmayan, insanların değerli zamanlarını katleden üyeler var. Her şeye mana bulup bir forma almayanlar var, var oğlu var, ben bile şu ileti sayımla kimin ne olduğunu anlamış durumdayım, transfer kadar başınıza taş düşsün. Tek bir mesajım var herkese, affedersiniz ama tam tabiriyle söylicem; bugünkü Ömer üründül kılıklı memnuniyetsizlerin, beş sene sonra Beşiktaş'ın başarısını kutlamaya hakları yok. O gün geldiğinde (sözümü üzerine alınacaklar kendilerini gayet iyi biliyor) içinizden biri sevinirse, o sevincin fazlasını bugünkü Beşiktaş koruyucularının (başta site yönetimi, seviyeli yazan üyeler, çocuklarına Beşiktaş aşkı aşılayan cefakar ebeveyn taraftarlar, ve sessizce her gün ileti yazmadan burayı takip edenler) sabrına borçlu olduğunuzu unutmayın. Kimse sizin alakasız ve bencilce mesajlarınızı okumak zorunda değil.
ben velili oğuzhanlı tosunlu GELECEGIN takımıma güveniyorum,
Ben on sene sonra da bitse BIZ DAHA ÖLMEDIK mesajı verircesine yükselen stadımıza inanıyorum.
Ben Beşiktaş taraftarıyım, kötü günde kimseye b.k atmam (bu lafım da o belli on onbeş kişiye)
Ben transferine değil ölümüne beşiktaşlıyım, ba da fa da gelse bjkme zarar verirse o sizin beklediğiniz KAPı yakarım.
İstediği şeyin hemen olmasını isteyen SIZ DOYUMSUZLAR, biz Beşiktaş taraftarıyız ŞU CÜMLEYİ IYI ANLAYIN:: dünya yansa Beşiktaş'ın tarafındayız.
Biz yeri gelir kendi kalemize attığımız gole seviniriz.
O yüzden lütfen, biz pasif takipçiler olarak rica ediyoruz stad başlığına başka şey yazmayın, gidin düşmanlarımızın ekmeğine yağ süren hareketlerinizi; saygıya ve takdire şayan site yönetiminin belirttiğikonularda konuşun.
Herkese benden çay, Ömer üründüllere yok.
Her kelimesine katılıyorum.

Ama ne yazık ki ne desen anlamazlar, üstlerine alınmazlar.
kendilerini iyi Beşiktaşlı sanıyorlar. YD tipi yöneticilik onların istediği, "çıldırt bizi başkan çıkar bizi baştan."