Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316445 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı zatoichi1903

+1903

forvette cenk mustafa ikilisi oynasa gitmeyecek misiniz maça? desteklemeyecek misiniz takımı?
Transfer yapılmadı, kombine almam, maca gitmem tatavası yapanlar gelmezlerse kendi adıma cok sevinecem.
bu tatavayı yapanların en cok kullandıgı soz : "Fikret Orman Sözünü tutmuyor", umarım onlar sözlerini tutar ve gelmezler
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 15:48:09 zatoichi1903 ]
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 16:03:20 faruk1903 ]

Çevrimdışı capo di capi

Transfer yapılmadı, kombine almam, maca gitmem tatavası yapanlar gelmezlerse kendi adıma cok sevinecem.
bu tatavayı yapanların en cok kullandıgı soz : "Fikret Orman Sözünü tutmuyor", umarım onlar sözlerini tutar ve gelmezler

:ok:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimiçi murat

200. Sayfadan beri güncel takipteyim. Yüzlerce mesaj atıp hiçbir katkısı olmayan, insanların değerli zamanlarını katleden üyeler var. Her şeye mana bulup bir forma almayanlar var, var oğlu var, ben bile şu ileti sayımla kimin ne olduğunu anlamış durumdayım, transfer kadar başınıza taş düşsün. Tek bir mesajım var herkese, affedersiniz ama tam tabiriyle söylicem; bugünkü Ömer üründül kılıklı memnuniyetsizlerin, beş sene sonra Beşiktaş'ın başarısını kutlamaya hakları yok. O gün geldiğinde (sözümü üzerine alınacaklar kendilerini gayet iyi biliyor) içinizden biri sevinirse, o sevincin fazlasını bugünkü Beşiktaş koruyucularının (başta site yönetimi, seviyeli yazan üyeler, çocuklarına Beşiktaş aşkı aşılayan cefakar ebeveyn taraftarlar, ve sessizce her gün ileti yazmadan burayı takip edenler) sabrına borçlu olduğunuzu unutmayın. Kimse sizin alakasız ve bencilce mesajlarınızı okumak zorunda değil.

ben velili oğuzhanlı tosunlu GELECEGIN takımıma güveniyorum,
Ben on sene sonra da bitse BIZ DAHA ÖLMEDIK mesajı verircesine yükselen stadımıza inanıyorum.
Ben Beşiktaş taraftarıyım, kötü günde kimseye b.k atmam (bu lafım da o belli on onbeş kişiye)
Ben transferine değil ölümüne beşiktaşlıyım, ba da fa da gelse bjkme zarar verirse o sizin beklediğiniz KAPı yakarım.
İstediği şeyin hemen olmasını isteyen SIZ DOYUMSUZLAR, biz Beşiktaş taraftarıyız ŞU CÜMLEYİ IYI ANLAYIN:: dünya yansa Beşiktaş'ın tarafındayız.
Biz yeri gelir kendi kalemize attığımız gole seviniriz.
 O yüzden lütfen, biz pasif takipçiler olarak rica ediyoruz stad başlığına başka şey yazmayın, gidin düşmanlarımızın ekmeğine yağ süren hareketlerinizi; saygıya ve takdire şayan site yönetiminin belirttiğikonularda konuşun.

Herkese benden çay, Ömer üründüllere yok.
teşekkürler kardeşim  :claps: biraz sert olmakla beraber düşüncelerime tercüman olmuşsun.biz doğru bildiğimiz beşiktaş değerlerinin arkasından yürümeye çalışıyoruz.amacımızda beşiktaş geleneklerini bzden sonraki nesillerede aşılamak.belki bazılarına yanlış düşünüyoruz gibi gelebilir.biz süleyman seba dönemiyle büyümüş kuşak için en iyi transferin, takım oyunu ve arkadaşlıktan geçtiği gerçeğidir.bunlar olmadıktan sonra Beşiktaşa ronaldoda gelse hikaye.bence kulübümüz genç türk oyuncular ve karakterli yabancılarla bu havayı yakalayacak ve başarılı olacaktır.yeterki biraz sabredilsin.şu an transfer yapılırken türk futbolcuların özellikle beşiktaşlı olması ve karakterli olması ön planda.arada sezer gibi danny gibi futbolcular çıkabilitor onlarda zeytinyağı gibi hemen su üstüne çıkıyor.biraz daha sabır.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

teşekkürler kardeşim  :claps: biraz sert olmakla beraber düşüncelerime tercüman olmuşsun.biz doğru bildiğimiz beşiktaş değerlerinin arkasından yürümeye çalışıyoruz.amacımızda beşiktaş geleneklerini bzden sonraki nesillerede aşılamak.belki bazılarına yanlış düşünüyoruz gibi gelebilir.biz süleyman seba dönemiyle büyümüş kuşak için en iyi transferin, takım oyunu ve arkadaşlıktan geçtiği gerçeğidir.bunlar olmadıktan sonra Beşiktaşa ronaldoda gelse hikaye.bence kulübümüz genç türk oyuncular ve karakterli yabancılarla bu havayı yakalayacak ve başarılı olacaktır.yeterki biraz sabredilsin.şu an transfer yapılırken türk futbolcuların özellikle beşiktaşlı olması ve karakterli olması ön planda.arada sezer gibi danny gibi futbolcular çıkabilitor onlarda zeytinyağı gibi hemen su üstüne çıkıyor.biraz daha sabır.
bizden sonraki kuşak bunu anlayabilecek ve algılayabilecekmi?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimiçi murat

bizden sonraki kuşak bunu anlayabilecek ve algılayabilecekmi?
karınca misali gidemesemde o yolda ölürüm.biz elimizden geleni yapıyoruz.yıkmak kolay yapmak zor.8 senede yıkılmaya çalışıldı.bizde elimizden geleni yapmaya çalışalım.çok güzel bir söz var bulursam yazarım.özellikle transfer konusunda düsturumuz olabilecek bir söz.tamam buldum ''Hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer verme; Ya onu kaybedersin, Ya da kendini mahvedersin..''
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 16:02:08 Murat ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

karınca misali gidemesemde o yolda ölürüm.biz elimizden geleni yapıyoruz.
tartışma konusu için demiyorum ben ümitli değilim diyerek kapatıyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı FARUK

tartışma konusu için demiyorum ben ümitli değilim diyerek kapatıyorum

daha durun biz ölmedik ya :)

Çevrimdışı CanEmre

Bu arada kapalıda son kirişin demirleri örülmeye başlamış. üst kuşak ta 12. ile 13. arasına kadar gelmiş. Bu hafta değilse önümüzdeki hafta kapalının kaba inşaatı tamamına erer zannımca  :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

bu gece 1300 metreküp beton dökümü var yarın akşam içinde çiçekler
akşam grobeton dökülen temel yerini hazırlıyor

Çevrimdışı onurt

200. Sayfadan beri güncel takipteyim. Yüzlerce mesaj atıp hiçbir katkısı olmayan, insanların değerli zamanlarını katleden üyeler var. Her şeye mana bulup bir forma almayanlar var, var oğlu var, ben bile şu ileti sayımla kimin ne olduğunu anlamış durumdayım, transfer kadar başınıza taş düşsün. Tek bir mesajım var herkese, affedersiniz ama tam tabiriyle söylicem; bugünkü Ömer üründül kılıklı memnuniyetsizlerin, beş sene sonra Beşiktaş'ın başarısını kutlamaya hakları yok. O gün geldiğinde (sözümü üzerine alınacaklar kendilerini gayet iyi biliyor) içinizden biri sevinirse, o sevincin fazlasını bugünkü Beşiktaş koruyucularının (başta site yönetimi, seviyeli yazan üyeler, çocuklarına Beşiktaş aşkı aşılayan cefakar ebeveyn taraftarlar, ve sessizce her gün ileti yazmadan burayı takip edenler) sabrına borçlu olduğunuzu unutmayın. Kimse sizin alakasız ve bencilce mesajlarınızı okumak zorunda değil.

ben velili oğuzhanlı tosunlu GELECEGIN takımıma güveniyorum,
Ben on sene sonra da bitse BIZ DAHA ÖLMEDIK mesajı verircesine yükselen stadımıza inanıyorum.
Ben Beşiktaş taraftarıyım, kötü günde kimseye b.k atmam (bu lafım da o belli on onbeş kişiye)
Ben transferine değil ölümüne beşiktaşlıyım, ba da fa da gelse bjkme zarar verirse o sizin beklediğiniz KAPı yakarım.
İstediği şeyin hemen olmasını isteyen SIZ DOYUMSUZLAR, biz Beşiktaş taraftarıyız ŞU CÜMLEYİ IYI ANLAYIN:: dünya yansa Beşiktaş'ın tarafındayız.
Biz yeri gelir kendi kalemize attığımız gole seviniriz.
 O yüzden lütfen, biz pasif takipçiler olarak rica ediyoruz stad başlığına başka şey yazmayın, gidin düşmanlarımızın ekmeğine yağ süren hareketlerinizi; saygıya ve takdire şayan site yönetiminin belirttiğikonularda konuşun.

Herkese benden çay, Ömer üründüllere yok.

Her kelimesine katılıyorum.
 :claps:

Ama ne yazık ki ne desen anlamazlar, üstlerine alınmazlar.
kendilerini iyi Beşiktaşlı sanıyorlar. YD tipi yöneticilik onların istediği, "çıldırt bizi başkan çıkar bizi baştan."
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bu arada kapalıda son kirişin demirleri örülmeye başlamış. üst kuşak ta 12. ile 13. arasına kadar gelmiş. Bu hafta değilse önümüzdeki hafta kapalının kaba inşaatı tamamına erer zannımca  :claps:
önümüzdeki haftaya sarkmaz kanaatimce kapalının bu son haftası artık :ok:

Çevrimdışı zatoichi1903

bu 1300 m3 un dagılımı belli mi? Kapalı? yeni acık? numaralı? eski açık?
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı FARUK

bu gece eski açık köşe için mi abi?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu gece eski açık köşe için mi abi?
köşeden başka beton atılacak yer görünmüyor sanırım şu an son kata atılıyor zaten belki gece son loca katının dökümüde devam eder

Çevrimdışı ALI RIZA

Nerelere dökülecek ? şu an canlı yayından bakıyorum da eski açık a dökülüyor sanırım yeni açık dökülecek  kapalı çıkış kapıları vs dökülür...!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

necmi abi çatı ankrajlarının ararsı kaç metre

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet rica etsek beton döküldügünde kenarlardaki fileleri gösterse :) kalıplar demirlerin içinde beton akmıyor ya birkaç foto ile gösterse ne güzel olur

Çevrimiçi Necmi

bu 1300 m3 un dagılımı belli mi? Kapalı? yeni acık? numaralı? eski açık?
ana ağırlık eski açık @bjk_mabet bu konuyla ilgili detaylı açıklamayı yapar
benim bilgim bu kadar :D

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet rica etsek beton döküldügünde kenarlardaki fileleri gösterse :) kalıplar demirlerin içinde beton akmıyor ya birkaç foto ile gösterse ne güzel olur

burada görünüyor hocam

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

burayı diyorum kapallının son katında demir filizleri bırakılan yerler ankraj @Necmi
çatı ayaklarının geleceği mesafeler

Çevrimdışı Kartal1903

kacak yayından mac izler gibi kamera donup duruyo  :D
BEŞİKTAŞ

Etiketler: