Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8318799 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 14:29:54
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 14:44:34 Necmi ]
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimiçi Necmi

al işte başladılar gene haber1903 ergenleriymiş her yönetimi eleştirenleri ergen zannedenlere bakın hele asıl her yerde körü körüne yönetimi savunanlar benim gözümde ergendir illa böyle mi konuşalım yani mantığa bakın hemen tartışma oldu mu haber1903 müş yok adalıcıymış diye ortaya çıkıyorlar bunları biz söylemiyoruz bize söyletiyorlar eleştirmek bile suç olmuş kardeşim
buraya adım attığından beri yönetimi eleştiriyorsun kim bunu engelledide
bunun burda suç olduğuna karar verdin merak ediyorum burada bir kuralımız var
küfür ve hakareti eleştiri olarak kabul etmiyoruz onun dışında eleştiri tabiki
yapılacaktır yapılan eleştiriyede karşı eleştiri olur herkes senin eleştirini onaylamak zorundada değil
bu arada beceriksizlik kelimesini ben hakaret olarak algılamadım
ama bunu hakaret olarak düşünen arkadaşada neden böyle düşünüyorsun demem
oda sonuçta fikrini söyledi üslübuda çirkin değildi, birbirimize biraz daha tahammüllü
olursak herşey daha seviyeli olur kanısındayım.

Çevrimdışı kara_kartal

Yönetim taraftara ümit verip daha sonra boşa cikariyor bu kacinci ya ronaldinho Etoo vs.vs.
Bu da olmazsa artik yonetimi stadyum da kurtarmaz taraftarin güveni kirildi...

Çevrimdışı Deniz

Yusuf abi bizim orda güzele güzel derler demek istedi tartışma burada kapansın bu başlık da daha fazla kirlenmesin.herkes transfer başlığına yazsın  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı mert_

Bugün kaç pictures istiyorsunuz ? :busted_cop:
gönlünden ne koparsa mustafa_(87) hocam, sen gönlü zengin adamsın :)

Çevrimdışı Deniz

Demba BA nın forma numarası 29.129 tane yeterli  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

A-DEM BA BA

Çevrimdışı Anıl

Haber1903'den gelen Beşiktaş düşmanıdır.
Benim demeye çalıştığım her başkanı eleştiren Haber1903'ten mi geliyor yada her eleştiren ergen mi ?

Çevrimdışı Pençe1903

Bu hafta sonuna kadar eski açık kısmında sağlam betonlara olacak gibi. Demirciler harıl harıl çalışıyor. Ah bir de şu prekastlar üst kata takılmaya başlasa da tribünün şeklini daha iyi görebilsek.

krm1903

• Ziyaretçi

adam daha ağustos tarihinin neden verildiğini bile anlamamış :)
gerçekten neden verilmiş

Çevrimdışı Burak2

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Obitas tarafından 100
Diğer taraflardan 20 30 tane çek yeter :lol:

Çevrimdışı kara_kartal

Yeter Artık Yönetim ... Bari ümit verme taraftara ... Yeter Artik .. Sportif başari olmadan nasil kapatacaksin borçları .... Yeter vizyonsuz insanlar yönetiyor ... biz spor kulübüyüz ... insaat santiyesi degil...

Çevrimdışı kaanzor

Yönetim taraftara ümit verip daha sonra boşa cikariyor bu kacinci ya ronaldinho Etoo vs.vs.
Bu da olmazsa artik yonetimi stadyum da kurtarmaz taraftarin güveni kirildi...

Arkadaş bende bunu anlamıyorum yönetimden 1 kişi çıkıpta yarın BA yı getiriyoruz yada yarın kapa bildiriyoruz dedi de benmi kaçırdım. Ba ile görüşüyoruz diyo zaten adamlar sonra ordan zırtabozun biri çıkıp anlaştılar 2 gün içinde istanbulda diyo hooop sazanlar ağda.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Deniz

Obitaş kaç kolon dikiyor bilen var mı?

Çevrimdışı kara_kartal

Arkadaş bende bunu anlamıyorum yönetimden 1 kişi çıkıpta yarın BA yı getiriyoruz yada yarın kapa bildiriyoruz dedi de benmi kaçırdım. Ba ile görüşüyoruz diyo zaten adamlar sonra ordan zırtabozun biri çıkıp anlaştılar 2 gün içinde istanbulda diyo hooop sazanlar ağda.
Muhabirler ne dedi yoneticilerden alidigimiz bilgiye gore dediler.. ve hemen hemen tum muhabirler boyle dedi ...

Çevrimiçi Necmi

Obitas tarafından 100
Diğer taraflardan 20 30 tane çek yeter :lol:
diğer taraftan çekmesede olur zaten yapıldığını biliyoruz :evillol:
obitaş tarafındanda eski resimleri koysada olur nasılsa bir değişiklik yoktur :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Mustafa abi şu kapalı eski açık köşeyi detaylı çeker misin üst taraftaki kolonlar falan ne durumda göremiyoruz onları çok  :ok:

Çevrimdışı Tolga

obitaş tarafındanda eski resimleri koysada olur nasılsa bir değişiklik yoktur :evillol:
hehehehehe buna güldüm baya  :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Necmi abi bizim yönetim biraz akıllı olsa Ba'yla falan uğraşmaz seni alır forvete, şimdiye kadar yakalayıpta kaçırdığın bir gol görmedim  :bandit: :bandit:

http://besiktasarena.com/index.php?topic=336.0

De bamba yönetim vs eleştirilerinizi gelin bu bölüme yazın arkadaşlar.  Lütfen  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Etiketler: