Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8319121 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Chelsea kulübü futbolcularından Demba Ba ve Marko Marin’in 1 yıllığına kiralandığına yönelik haberler doğru değildir.

Kulübümüz tarafından KAP bildirimiyle birlikte, resmi açıklamalar yapılmadan bu tarz transfer haberlerine itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Taraftarlarımızın ve kamuoyunun transferlerle ilgili resmi yayın organlarımızda yer alacak bilgileri ve Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP'a yapılacak duyuruları esas almaları gerektiğini hatırlatırız.

Beşiktaş JK

Kaynak:bjk.com.tr

Hadi f.orman bu işi bari eline yüzüne bulaştırma...Beceriksiz...

beceriksiz?? beşiktaş kulübü başkanı hakkında konuşuyorsun.. biraz saygı lütfen!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak2

ntv sporu dinleyin..az serin olmak gerekiyor. herkes (söz meclisten dışarı) sövüyor arkadaş  :bandit:

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 14:17:48
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
buraya BeşiktaşArena ile ilgili gelişmeleri takip etmek için geldik ok arada bomba haberde giriliyor onada okeyde yine haber1903 ergen tayfasının yorumlarını okumaya başladık o kötü işte

Cnm ya.. Gerçekten değil mi...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı ayayhan

sen daha forumda hengi bölümde neyi tartışacağını beceremiyorsun milyon dolarlık işlerde birlerine becerksiz diyorsun bumudur yani

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş Ruhunu yansıtamayan, konuşmalarını icraate dökemeyen, döktüklerini ise eline yüzüne bulaştıran (Stad Ağustos Meselesi) ve her konuda Beşiktaş taraftarını karşısına alan ve almaya devam eden adam Beşiktaş yöneticisi olmasın. Yöneticilik, idarecilik bir bilimdir .. Bu bilimden anlamayanlar beceriksizdir benim gözümde... BEŞİKTAŞ'IN BAŞKANI DAHİ OLSA...
Yusuf bence bekleyelim akşam açıklamayı yapan kulüp değildi oldumu olmadımı o bile belli değil
biri ortaya bir şey attı diye Başkan beceriksiz olmaz ama genel anlamda bakıldığı zaman transfer
konusunda acemice davranıldığıda kesin geldiklerinden beri hep aynı şeyler, stad başlığında stad dışı
her konu sorun çıkarıyor :bandit:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş Ruhunu yansıtamayan, konuşmalarını icraate dökemeyen, döktüklerini ise eline yüzüne bulaştıran (Stad Ağustos Meselesi) ve her konuda Beşiktaş taraftarını karşısına alan ve almaya devam eden adam Beşiktaş yöneticisi olmasın. Yöneticilik, idarecilik bir bilimdir .. Bu bilimden anlamayanlar beceriksizdir benim gözümde... BEŞİKTAŞ'IN BAŞKANI DAHİ OLSA...

adam daha ağustos tarihinin neden verildiğini bile anlamamış :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Bonservisle falan diyor ntvsporda Övünç
Du bakalım

Çevrimdışı scape_bjk

al işte başladılar gene haber1903 ergenleriymiş her yönetimi eleştirenleri ergen zannedenlere bakın hele asıl her yerde körü körüne yönetimi savunanlar benim gözümde ergendir illa böyle mi konuşalım yani mantığa bakın hemen tartışma oldu mu haber1903 müş yok adalıcıymış diye ortaya çıkıyorlar bunları biz söylemiyoruz bize söyletiyorlar eleştirmek bile suç olmuş kardeşim
Eleştiri değil mesele sen anlamamışsın! Hakarete tepki...

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 14:20:58
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Forumu Yöneten Abimin hatırına kimseyle bulaşmak istemiyorum... Herkes kendi işine baksın bana cevap yazmazsınız olur biter.. hadi eyvallah...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Pençe1903

Arkadaşlar, KAP'a bağlıyız ve dikkat ederseniz 1 yıllığına kiralık anlaşıldığı yalanlanmış. Eğer transfer haberi doğru olmasaydı anlaşıldığı kesinlikle yalan haberdir derlerdi.Bence bu iş bitti. Forma tanıtımında Demba Ba sahneye çıkarsa şaşırmayın derim.

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar gazla çalışmayın lütfen. Gündemimizde yoktur denmiyor açıklamada, KAP bildirimi olmadan beklemeyin diyor. KAP yok bir şey yok transfer haberleri her yerde, ondan sonra ceza yiyecez. Bir sakin olun. Bu gözler çok gördü sabah yalanlanıp akşam transfer edilen oyuncuları.

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimiçi Necmi

buraya BeşiktaşArena ile ilgili gelişmeleri takip etmek için geldik ok arada bomba haberde giriliyor onada okeyde yine haber1903 ergen tayfasının yorumlarını okumaya başladık o kötü işte
kelimelere dikkat edelim karşındakini tanımadan bilmeden bu tip kelimeler kullanmak
biraz tuhaf oluyor belkide o ergen dediğin senden büyüktür. İlerde tanıdığında pişman olacağın sözleri
erkenden söyleme derim :ok:

Çevrimdışı Deniz

Mesele transfer olup olmaması değil madem yalanlayacaktın neden 16 saat bekledin.sorun bu.16 saat önce yalanlasaydın insanlar bu kadar beklentiye girmeyecekti.Belki bonservisiyle alırlar belki kiralarlar belki de almazlar ama taraftarı bu kadar beklentiye sokup böyle açıklamalar yapmasınlar.anlatabildim mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mulder

Bu mesaj değiştirilmiştir.
İnsanlar birbirine karşı daha saygılı bir üslup içersinde olmalıdır.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 14:35:28 Necmi ]

Çevrimdışı ahmett.67

Fikret Orman 2015-2016 sezonunun stratejisini sadece stad inşaatı üzerine kurmuş görünüyor. Bu yüzden benim transfer beklentim kalmadı. Zaman giderek daralıyor. Bu hafta bir şey olmazsa atı alan Üsküdar ı geçecek. Bize kala kala  3., 4. sınıf topçular  kalacak. İnşallah yanılıyorumdur. :bawling:

Çevrimdışı Anıl

Benim anlamadığım beceriksiz demek hakaret midir ? Bana göre de bu yönetim ve Fikret Orman transfer konsunda gayet beceriksiz. Ve başkanı her eleştiren ergen ya da haber1903ten gelen Beşiktaş düşmanı mıdır ?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Mesele transfer olup olmaması değil madem yalanlayacaktın neden 16 saat bekledin.sorun bu.16 saat önce yalanlasaydın insanlar bu kadar beklentiye girmeyecekti.Belki bonservisiyle alırlar belki kiralarlar belki de almazlar ama taraftarı bu kadar beklentiye sokup böyle açıklamalar yapmasınlar.anlatabildim mi?

vay arkadaş ne çok biliyorsunuz.. belki borsadan uyarı geldi mecburen yaptılar bu açıklamayı.. ne olup bittiğini bilmeden eleştirmekten vazgeçin.. özetle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın!

Çevrimdışı Deniz

vay arkadaş ne çok biliyorsunuz.. belki borsadan uyarı geldi mecburen yaptılar bu açıklamayı.. ne olup bittiğini bilmeden eleştirmekten vazgeçin.. özetle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın!
yahu sen ne çok biliyorsun .borsadan uyarı gelir tabi herkes transfer bitti imzalar atıldı vs vs yazıyor senin kulübünden olumlu ya da olumsuz bir açıklama yok.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Tartışma seviyesizleşmeden konuyu kapatalım. Yusuf'u yakından tanırım sinirlenmiş olabilir uzatmaya gerek yok  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Benim anlamadığım beceriksiz demek hakaret midir ? Bana göre de bu yönetim ve Fikret Orman transfer konsunda gayet beceriksiz. Ve başkanı her eleştiren ergen ya da haber1903ten gelen Beşiktaş düşmanı mıdır ?
bende tam bunu anlatmaya çalışıyorum transfer konusunda durum böyle ama bunu söylediğinde bile suç oluyor işe bak
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı TURKahvesi

Yusuf bence bekleyelim akşam açıklamayı yapan kulüp değildi oldumu olmadımı o bile belli değil
biri ortaya bir şey attı diye Başkan beceriksiz olmaz ama genel anlamda bakıldığı zaman transfer
konusunda acemice davranıldığıda kesin geldiklerinden beri hep aynı şeyler, stad başlığında stad dışı
her konu sorun çıkarıyor :bandit:

Necmi hocam şu konudışı mesajları ilgili konu başlığına aktaramıyormusunuz

yani bir konu dışı mesajı alıp ilgili konu başlığına aktarıp taşıyamıyormusunuz  :alala:

cidden gina geldi bu tür mesajlardan  :s20:

Çevrimdışı Erdem Çözer

yahu sen ne çok biliyorsun .borsadan uyarı gelir tabi herkes transfer bitti imzalar atıldı vs vs yazıyor senin kulübünden olumlu ya da olumsuz bir açıklama yok.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.

:ebebe:

Çevrimdışı Erçin

vay arkadaş şu savunma modunu ben anlamıyorum..
adam hakaret etmediki..sadece beceriksiz dedi..ki bende buna bazen katılıyorum
artılarıda var eksileride..eksileri söylendimi hemen birileri itiraz moduna geçiyo..

ne var arkadaş sürekli iyi taraflarınımı konuşacaz adamın..
ayrıca g.. g.. denir olayının direk başkana söylenmediğini anlamayacak kadar vahim değildir durum ya :)

Etiketler: