Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320157 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 13:46:15
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Chelsea kulübü futbolcularından Demba Ba ve Marko Marin’in 1 yıllığına kiralandığına yönelik haberler doğru değildir.

Kulübümüz tarafından KAP bildirimiyle birlikte, resmi açıklamalar yapılmadan bu tarz transfer haberlerine itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Taraftarlarımızın ve kamuoyunun transferlerle ilgili resmi yayın organlarımızda yer alacak bilgileri ve Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP'a yapılacak duyuruları esas almaları gerektiğini hatırlatırız.

Beşiktaş JK

Kaynak:bjk.com.tr

Hadi f.orman bu işi bari eline yüzüne bulaştırma...Beceriksiz...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Deniz

Chelsea kulübü futbolcularından Demba Ba ve Marko Marin’in 1 yıllığına kiralandığına yönelik haberler doğru değildir.

Kulübümüz tarafından KAP bildirimiyle birlikte, resmi açıklamalar yapılmadan bu tarz transfer haberlerine itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Taraftarlarımızın ve kamuoyunun transferlerle ilgili resmi yayın organlarımızda yer alacak bilgileri ve Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP'a yapılacak duyuruları esas almaları gerektiğini hatırlatırız.

dağılabiliriz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Neyseki yalçın ayhan ı yalanlamadılar.Çok üzülürdüm (!)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaş JK

beşiktaş başkanına beceriksiz demen hoş olmadı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Beşiktaş JK

Yalnız yalanlamak için bu kadar saat beklemeleri çok garibime gitti, bu haber dün akşam çıkmadımı daha yenimi farketmişler de yalanlıyolar (klup içinde neler dönüyor anlayamıyorum :akuma:)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

zaten sinirliyim dalacam prekastçılara birileride şunlara çalışın desin artık  :s20:

• Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 13:57:58
beşiktaş başkanına beceriksiz demen hoş olmadı

Hocam sizin göreviniz bu sitede yönetim aleyhine yazılanları kontrol edip onlara bulaşmak mı... Bir kaç seferdir takip ediyorum başka arkadaşlarla sürekli tartışma halindesiniz... Beşiktaş başkanı beceriksizse beceriksiz derim... Bizim oralarda g... g... derler...

Bana bulaşmayın bende size bulaşmayayım...

Çevrimiçi Necmi

zaten sinirliyim dalacam prekastçılara birileride şunlara çalışın desin artık  :s20:
Bu ay prekast montajı olmayacak sanırım üst katta yerlerini hazırlıyarak bayrama kadar
zaman geçirecekler bayram sonrasında tam gaz girerler

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Hocam sizin göreviniz site yönetim aleyhine yazılanları kontrol edip onlara bulaşmak mı... Bir kaç seferdir takip ediyorum başka arkadaşlarla sürekli tartışma halindesiniz... Beşiktaş başkanı beceriksizse beceriksiz derim... Bizim oralarda g... g... derler...

merak etmeyin uzun süredir tartışmayada gidmiyorum beşiktaşın başkanı kim olursa olsun ona sataşan oldumu hakaret boyutuna geldimi karışırım. ben size değil kimseye bulaşmak istemiyorum ama söylemleriniz ağır oldu biraz
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Günaydın Herkeşe...

Twiterdan bir kare... :D :D :D

mabete ulaşmak lazım işin aslını ol bilir  :bandit:

Çevrimdışı umutdogan62

merak etmeyin uzun süredir tartışmayada gidmiyorum beşiktaşın başkanı kim olursa olsun ona sataşan oldumu hakaret boyutuna geldimi karışırım. ben size değil kimseye bulaşmak istemiyorum ama söylemleriniz ağır oldu biraz

Hakaret yada küfür edilmedi bir iş konusunda beceriksiz olduğu söylendi. Bunda bişey yok. Burda herkes birilerini savunmak zorunda değil. Yoruma açık olmalı herkes senin beğendiğini biz beğenmek zorundada değiliz. Olumlu yada olumsuz görüş bildirme hakkımız olduğuna inanıyoruz. Lütfen sizlerde olumlu yada olumsuz eleştirilere açık olun.
1
9
0
3JK

• Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 14:07:07

Beşiktaş Ruhunu yansıtamayan, konuşmalarını icraate dökemeyen, döktüklerini ise eline yüzüne bulaştıran (Stad Ağustos Meselesi) ve her konuda Beşiktaş taraftarını karşısına alan ve almaya devam eden adam Beşiktaş yöneticisi olmasın. Yöneticilik, idarecilik bir bilimdir .. Bu bilimden anlamayanlar beceriksizdir benim gözümde... BEŞİKTAŞ'IN BAŞKANI DAHİ OLSA...

Çevrimdışı ahmett.67

Millet KAP a bildirim beklerken, yönetim transfer yalanlaması yapıyor. Bu da sinirleri geriyor. Herkes beklenti içinde , resmen psikolojik savaş var sanki. Sabır sabır nereye kadar.... :akuma:

Çevrimdışı Tolga

neyse buraya da bir kaç şey yazmak içimden geliyor da yazıp konuyu uzatmak istemiyorum sonuçta stat başlığı burası
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı scape_bjk

Yalnız Kap'a bildirimde 1 yıllığına kiralandığı yalanlanmış. Belkide satın alınmıştır  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş Ruhunu yansıtamayan, konuşmalarını icraate dökemeyen, döktüklerini ise eline yüzüne bulaştıran (Stad Ağustos Meselesi) ve her konuda Beşiktaş taraftarını karşısına alan ve almaya devam eden adam Beşiktaş yöneticisi olmasın. Yöneticilik, idarecilik bir bilimdir .. Bu bilimden anlamayanlar beceriksizdir benim gözümde... BEŞİKTAŞ'IN BAŞKANI DAHİ OLSA...
biz bunları çok söyledikte işte hep eleştirildik neyse

xuz

• Ziyaretçi

Adnan Polat ile o kadar dalga geçmeyecektik :(

Çevrimdışı brci

Hakaret yada küfür edilmedi bir iş konusunda beceriksiz olduğu söylendi. Bunda bişey yok. Burda herkes birilerini savunmak zorunda değil. Yoruma açık olmalı herkes senin beğendiğini biz beğenmek zorundada değiliz. Olumlu yada olumsuz görüş bildirme hakkımız olduğuna inanıyoruz. Lütfen sizlerde olumlu yada olumsuz eleştirilere açık olun.

aynen katılıyorum dün diyorum formada büyük amblem güzel oluyodu niye küçülttüler acaba?? diyorum yöneticilerden biri Beşiktaş amblemi her türlü güzel diyo ne alaka şimdi ozaman Beşiktaş forması her türlü güzel  hiç burda tasarım nasıl olcak şölemi güzel olur bölemi güzel olur demiyelim .. nedense böyle bi benim dediğim olacak , ben doğruyu biliyorum olayı var

Çevrimiçi Necmi

Hocam sizin göreviniz bu sitede yönetim aleyhine yazılanları kontrol edip onlara bulaşmak mı... Bir kaç seferdir takip ediyorum başka arkadaşlarla sürekli tartışma halindesiniz... Beşiktaş başkanı beceriksizse beceriksiz derim... Bizim oralarda g... g... derler...

Yusuf neye böyle kızgınsın yengeden fırçamı yedin :D

Çevrimdışı Burak2

Adnan Polat ile o kadar dalga geçmeyecektik :(
o olmasa Ünal Aysal bu derece babasının çiftliği gibi davranamayacaktı.

Çevrimdışı ayayhan

buraya BeşiktaşArena ile ilgili gelişmeleri takip etmek için geldik ok arada bomba haberde giriliyor onada okeyde yine haber1903 ergen tayfasının yorumlarını okumaya başladık o kötü işte

Çevrimdışı yigitcan1903

Neyseki yalçın ayhan ı yalanlamadılar.Çok üzülürdüm (!)

Toteme devam o zaman

Bekliyoruz atlet donlan
Gelsin artık Yalçın Ayhan :D

Çevrimdışı Tolga

buraya BeşiktaşArena ile ilgili gelişmeleri takip etmek için geldik ok arada bomba haberde giriliyor onada okeyde yine haber1903 ergen tayfasının yorumlarını okumaya başladık o kötü işte
al işte başladılar gene haber1903 ergenleriymiş her yönetimi eleştirenleri ergen zannedenlere bakın hele asıl her yerde körü körüne yönetimi savunanlar benim gözümde ergendir illa böyle mi konuşalım yani mantığa bakın hemen tartışma oldu mu haber1903 müş yok adalıcıymış diye ortaya çıkıyorlar bunları biz söylemiyoruz bize söyletiyorlar eleştirmek bile suç olmuş kardeşim

• Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 14:16:17
Yusuf neye böyle kızgınsın yengeden fırçamı yedin :D

Yok abi niye fırça yiyeyim o da kızıyo zaten F.ORMAN'a... Geçen sene de Ronadinyo gelecek diyip Dany' i getirmişlerdi... Bizim sinirimiz ona...

Etiketler: