Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320339 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet in bilgisi varmıdır bir iki gündür sessiz  :iscrewy: bomba patlatacağa benziyo gibi  :busted_cop:
bomba patlayacak ama @bjk_mabet mi patlatacak yoksa elimizde mi patlayacak belli değil  :boom:

Çevrimdışı JusTDaqqeR

bomba patlayacak ama @bjk_mabet mi patlatacak yoksa elimizde mi patlayacak belli değil  :boom:

bomBA diye yazalım bence  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

bomBA diye yazalım bence  :D
Demeyin öyle şeyler :) Başka Seyler çıkıyor sonra :) Stadımıza Sağlam oyuncu lazım
Stadda hiçbir çalışma yok 04.27 civarı

Eski açıkla alakali bi düzenleme olacakmış ve bu sayede kapasite artışına gidilecegi konusuluyor. Bu doğru mu? Eğer doğruysa ne kadarlık bi artış olacak

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Eski açıkla alakali bi düzenleme olacakmış ve bu sayede kapasite artışına gidilecegi konusuluyor. Bu doğru mu? Eğer doğruysa ne kadarlık bi artış olacak

Localar hariç 45bin uzeri bi kapasite konusuluyor ama net birsey soylemek icin erken gibi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 05:14:54
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
abi belki çok klasik olacak ama benim sorum özellikle NECMİ ABİ VE SEZGİN ABİ'YE olacak ama konuya hakim kişilerde cevaplarsa memnun olurum .Şİmdi kapalı tribünün 27 aralıkda temeli atıldığını düşünürsek "kaba inşaat" olarak gerçekten çok  iyi seviyede dğilmiyiz .Beni tanıyanlar bilir her gün iki kez stadi gidip fotoğraf atıyodum twitera ama şu an ramaan dolayısıyla gidemiyorum ,.V eorda şuna şahit oldum akşam üzeri saat 6-7 gibi stada gidn beton kamyonu sadece süzer plaza'nın orda 40 dk. trafikte kaldı ,bütün gerekçeleri topladığımızda stadın zorluğu ile ilgili hepsi de gayet makul sebepler ve bana göre özellikle çiçekler inşaat 'ın hızı inanılmaz en azından hiç durmadı ,bi kaç günkü hava muhaleefti dışında , obitaş da ise benim gözlemim hızlandıkları zaman çiçekleri geçen bir firma ama bu hızlanmaya henüz iki defa rastladım ve bu da zaten max.10 gün sürdü .demem o ki aralık ayına kadar kaba inşaat süresi bile inanılmaz değil mi çünkü ilk temel atıldığında hafriyatın yüzde 70'i ne yakını duruyordu ...

Çevrimdışı ikay yusuf

kadro zenginligi acisindan isci transferi yok mu...duraksadi isler yaww :ebebe:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı ALI RIZA

abi belki çok klasik olacak ama benim sorum özellikle NECMİ ABİ VE SEZGİN ABİ'YE olacak ama konuya hakim kişilerde cevaplarsa memnun olurum .Şİmdi kapalı tribünün 27 aralıkda temeli atıldığını düşünürsek "kaba inşaat" olarak gerçekten çok  iyi seviyede dğilmiyiz .Beni tanıyanlar bilir her gün iki kez stadi gidip fotoğraf atıyodum twitera ama şu an ramaan dolayısıyla gidemiyorum ,.V eorda şuna şahit oldum akşam üzeri saat 6-7 gibi stada gidn beton kamyonu sadece süzer plaza'nın orda 40 dk. trafikte kaldı ,bütün gerekçeleri topladığımızda stadın zorluğu ile ilgili hepsi de gayet makul sebepler ve bana göre özellikle çiçekler inşaat 'ın hızı inanılmaz en azından hiç durmadı ,bi kaç günkü hava muhaleefti dışında , obitaş da ise benim gözlemim hızlandıkları zaman çiçekleri geçen bir firma ama bu hızlanmaya henüz iki defa rastladım ve bu da zaten max.10 gün sürdü .demem o ki aralık ayına kadar kaba inşaat süresi bile inanılmaz değil mi çünkü ilk temel atıldığında hafriyatın yüzde 70'i ne yakını duruyordu ...
Dış çevre ye olumsuzluklara karşı satad geçen sene şu an yıkılıyordu hatta olaylardan dolayı durmuştu...! şimdi ise 123 bölüm ortaya cıkan 1 bölümü biten 2-3 bölümü de ilerleyen bir stad var...! önündeki Ağustos eylül ekim aylarında ise stadın 3 bölümü bitmiş ve  4. bölümün sonları gelinmiş olacaktır...! kasım aralık ayında tüm kaba işlerin bitimi sayırlırsa çatı işlerine başlanıp çatı montajı yapılacak...! bu sezon son 4-5 haftasına kadar stad biter maç oynanacak seviyeye gelir..! 2015-2016 sezonunda ise muhteşem bir statla merhaba diyebiliriz...!

Çevrimdışı ikay yusuf

stad takir takir gidiyordu, transfer yoktu..transfer var stadta isler duraksadi...tam olamadik..ne sakat insanlariz biz beaaa :s20: :ebebe: :super:

Çevrimdışı Sezai

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı EmreTkgz42

Hayırlı sabahlar herkese  :uyucam:  :icool:
günaydın ahali.
günaydın herkese sabah gelenler olduğuna göre ben yatıyorum artık :D  :uyucam:

Çevrimdışı ikay yusuf

Çevrimdışı Hakan Bilgin

inşaat ve transfer açısından verimli bir gün geçirmek dileğiyle herkese günaydın
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ikay yusuf

inşaat ve transfer açısından verimli bir gün geçirmek dileğiyle herkese günaydın
:ok:

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 09:01:36
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Günaydın Herkeşe...

Twiterdan bir kare... :D :D :D

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Efe

Günaydın Herkeşe...

Twiterdan bir kare... :D :D :D

Hafriyat niye bitmiyor nereye sı....lar  :lol: bugün numaralida diger bolumun temelini ormeye baslarlar diye dusunuyorum dun izolasyonu falanda bitti o bolgenin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eagleizm

BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Hafriyat niye bitmiyor nereye sı....lar  :lol: bugün numaralida diger bolumun temelini ormeye baslarlar diye dusunuyorum dun izolasyonu falanda bitti o bolgenin
aynen bugun hareketli geçecek
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ikay yusuf

Efe sende stadtamisin...ekipten mi?

Çevrimdışı Efe

Numralida bi seyler yapiyorlar dozer falan bi toplanti yapildi ayak ustu kapali son kiris icin calismada baslar bugun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

efe mikser eski açık  köşe içinmi bekliyor

Çevrimdışı Efe

Efe sende stadtamisin...ekipten mi?

Hayır :) ama mabet sayesinde her bilgiden haberimiz var ve aylardir baktigimiz icin tahminde yurutebiliyorum genelde de tutuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

efe mikser eski açık  köşe içinmi bekliyor
Valla orasi icin galiba ortada fiskirtici goremedim ama
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Valla orasi icin galiba ortada fiskirtici goremedim ama
evet fışkırtıcı yok mikserin konumundan eski açığa dökülme ihtimali fazla

Etiketler: