Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323130 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Yalcin ayhanin menajeri hayirli olsun yalcin ingiltere kampina gitmek için yola çıktı sozlesme detaylari yarin KAP a bildirilir demis haber1903e

Beyler hazır prekastın normal döküm betona göre zaman haricinde ne gibi avantajları var?

Çevrimdışı Karabay

son kalanlar sizdiniz  @kcptl @kızılsakal @adoyev felan ama sizde geldi iseniz gerek yok kapatsınlar başlığı çokda tınnn  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
yoo gelmedik hocam biz her yerdeyiz. orada nal toplatıyoz trollere ve denetçi görünümlü trollere.

Çevrimdışı Necmi

Hem öğleden sonra güneş vurmaz doğru düzgün izleriz, zaten bence başka seçenekleri de yok :)
evet obitaşa bakıp sinirlendiğimizde kafamızı kaldırır denizi seyreder sakinleşiriz :evillol:
hemde çok uzun süre önü kapanmayacağı için bir daha kamera yeri aramak zorunda kalmazlar :bandit:

Çevrimdışı ayayhan

Yalcin ayhanin menajeri hayirli olsun yalcin ingiltere kampina gitmek için yola çıktı sozlesme detaylari yarin KAP a bildirilir demis haber1903e
500bin euro + 5000 maç başı diye duydum

Çevrimdışı izorlu85

yoo gelmedik hocam biz her yerdeyiz. orada nal toplatıyoz trollere ve denetçi görünümlü trollere.

Beni burç denen  ii aile evladı attı siteden sonra tekrar girmiştim başka hesapla  gördü hayvan eti yemiş yine attı :D benden selam söyle :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Necmi

aslında amaçlananda bu stad başlığı durunca trollük yapıp insanların mesaj yazıp cevap vermesini sağlıyorlar
başlığı canlı tutuyorlar başlık haraketli olduğu sürece para kazanıyorlar aslında onlara cevap vererek yapmanızı
istedikleri şeyi yapıyorsunuz en doğrusu görmemezlikten gelmek ölü taklidi yapmak onlara cevap vermek için başlığa
girdiğinizde onlara para kazandırmış oluyorsunuz bir taraftan Beşiktaşa saldırmalarına çanak tutup birde bunun
sayesinde para kazanmalarını sağlıyorsunuz

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı sallapati

hehe wowda ileri zekalının teki vodafone arena inşaatı rekor kıracak en uzun sürede yapılan stad diye yazmış....
TT arena 3 sene 1 ayda yapıldı...
Timsah Arena 3 sene 1 ay oldu hala bitmedi..

Vodafone Arena daha temel atılalı 7 ay oldu.. rekor seviyeye geldi..

neyin kafasını yaşıyor bu adamlar

Çevrimdışı sallapati

hatta Vodafone Arena temel atılalı 7 ay bile olmadı.. 6 ay diyebiliriz

Çevrimdışı keremfrat1

hehe wowda ileri zekalının teki vodafone arena inşaatı rekor kıracak en uzun sürede yapılan stad diye yazmış....
TT arena 3 sene 1 ayda yapıldı...
Timsah Arena 3 sene 1 ay oldu hala bitmedi..

Vodafone Arena daha temel atılalı 7 ay oldu.. rekor seviyeye geldi..

neyin kafasını yaşıyor bu adamlar
Kısa ve öz :D sölıycem sallapatı :D KISKANIYOLAR :)

Çevrimdışı serti67

evet obitaşa bakıp sinirlendiğimizde kafamızı kaldırır denizi seyreder sakinleşiriz :evillol:
hemde çok uzun süre önü kapanmayacağı için bir daha kamera yeri aramak zorunda kalmazlar :bandit:
ya necmı abı bombasın hıc ortaları kacırmıyosun cakıyosun dokssana  santrafor arıyoruz bı denesekmı acaba:) :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Necmi

ya necmı abı bombasın hıc ortaları kacırmıyosun cakıyosun dokssana  santrafor arıyoruz bı denesekmı acaba:) :D
rakip kalede ismail olursa dünyanın en iyi golcüsü olmaya adayımdır :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

wow a bir daha girmeyim diye şifre değiştirdim ve klavyeden rast gele tuşlara bastım artık giremiyorum.trollere cevap vermemek için kendimi tutamıyordum yoksa.kurtuldum şimdi :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

rakip kalede ismail olursa dünyanın en iyi golcüsü olmaya adayımdır :evillol: :evillol: :evillol:
sımdı ısmaılede haksızlık etme can sıperane savunuyoo kalesınıde defans kotu:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

hatta Vodafone Arena temel atılalı 7 ay bile olmadı.. 6 ay diyebiliriz

Ki buna yıkım ve hafriyatta dahil. Diğerleri boş arazi mahsulü :)

Bizim takım aslında gayet sağlam.

Savunmada El İrtibat
Hücumda Mustafa
Enes ve Ben orta saha
Var mısınız bir maça?  :lol:

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı Necmi

Ki buna yıkım ve hafriyatta dahil. Diğerleri boş arazi mahsulü :)
böyle şeylere kafanızı takmayın kendilerini çok güçlü sanıyorlardı stad yaparak oda devletin parasıyla
imkansızı başardıklarını sanıyorlardı şimdi bakıyorlar kayyumun ucunda dedikleri Beşiktaş tek başına
ve şu ana kadar kredi bile çekmeden stadını yükseltiyor hemde dünyanın en iyi stadlarından birini
çok güçlüler ama çatılarını yapamıyorlar iki damla yağmur düşüyor yüzme havuzu oluyor Doğal olarak
Beşiktaşın bu hiç beklemedikleri gücü onların kafalarında kurdukları Beşiktaş hayaline uymadı şimdi
şok geçiriyorlar içten içe taa iliklerine kadar aslında büyük demek ne demekmiş onu görüyorlar
çok acıtıyoruz dostlar onlarada yazık

Çevrimdışı Necmi

Savunmada El İrtibat
Hücumda Mustafa
Enes ve Ben orta saha
ama kalede obitaş olduğu sürece kaybetmeye adaysınız :evillol: :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı riza calli

Çevrimdışı serti67

Savunmada El İrtibat
Hücumda Mustafa
Enes ve Ben orta saha
emınmısın hocam necmı abı gıbı  bı forvete  efe gıbı bı sag acıga ve askerlerıne nası dayanıcaksınız almanya brezılya macına döınmesın:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı saricasi

O değilde bir halısaha maçı ayarlıyalım aramızda :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi ben maç oynayamam şuan stada geldim zar zor arabayla  :icool: bu arada başkan stadyum da

Etiketler: