Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323391 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kameranın önü kapanınca hangi bölüme taşırlar ya da taşımalılar sizce?

13.38

BÖLÜM BELLİ KAPALIYA 2 ADET HAREKETLİ KAMERA TAKILACAK DEMİŞTİ SÜPER ÇAYCI :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Dün yaptıklarımı görmeyen arkadaşlar için bir daha paylaşayim

Eski açık:

Yeni açık:

Çevrimdışı ahmetx

yeni spartak stadı koridorları,beğendim  :ok:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kapalı üstte 5.çıkış kapısı mı kurulmuş bana mı öyle geliyor ?

Çevrimdışı Deniz

Eline sağlık @Deniz  :)
3 aylık yapılan işe bakınca kale arkası tribünler nerdeyse eşit iş yapmış gibi duruyor @aktar_ismail abi  :)

Çevrimdışı ahmetx

Kapalı üstte 5.çıkış kapısı mı kurulmuş bana mı öyle geliyor ?
sana öyle geliyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

3 aylık yapılan işe bakınca kale arkası tribünler nerdeyse eşit iş yapmış gibi duruyor @aktar_ismail abi  :)
Kesinlikle katılıyorum  :tabe:

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı Tolga

neyse stadın inşaatı ramazan ayında olmamıza rağmen hiçte fena gitmiyor bence temiz olsun ama sağlam olsun her zamanki dileğim :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasandyz

Çatı teknolojisi olarak bizimkisine çok benzeyeceğini düşündüğüm Maracana stadında bulunan ve akıllı bir stadın olmazsa olmazlarından olan dekoratif aydınlatma sistemi

Çevrimdışı Anıl

Öyle görünüyor ama  Çiçekler Mayıs ayı gibi başladı tam olarak Eski açığa Maytstan önce sadece köşeye temell atmışlardı çok az çalışma yapıyorlardı orada.

Çevrimdışı Efe

Kapalida iyi calisma var suan eski acik betonlama suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

kameranın önü kapanınca hangi bölüme taşırlar ya da taşımalılar sizce?

13.38
Kapalinin oraya alacaklar  İki hareketli kamera olacak denmisti.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı gkn190334

Bu stad ile ilgili belki bu konu artık tartışmadan kalktı ama kapasite konusu hala kafamda 41.903 diğer iki kulüp ile arasında 10 binlik fark nası kapanacak gelir olarak.başkan onların gelirlerini gecicez dedi . ? Ayrıca stad projesi kesin olarak 41.903 hiç değişme olasılığı yok mudur ? Ve bu kapasite beşiktaş için yeterlimidir ?

Çevrimdışı ahmetx

Bu stad ile ilgili belki bu konu artık tartışmadan kalktı ama kapasite konusu hala kafamda 41.903 diğer iki kulüp ile arasında 10 binlik fark nası kapanacak gelir olarak.başkan onların gelirlerini gecicez dedi . ? Ayrıca stad projesi kesin olarak 41.903 hiç değişme olasılığı yok mudur ? Ve bu kapasite beşiktaş için yeterlimidir ?
Kapasite localar hariç 46 bin olacak kafana takma kapasite meselesini.

Çevrimdışı ALI RIZA

Başkana uyma :) dediklerini dinle ama dinlediklerine inanma :)  :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

:ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
 :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı SeMiHReX

Bu wow da delirtirler adamı,vodafone arena başlığına son yazımı yazdım,bir daha girmem o siteye. :s20:
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimdışı Deniz

Bu wow da delirtirler adamı,vodafone arena başlığına son yazımı yazdım,bir daha girmem o siteye. :s20:
wow site mi ya .denetçilerinin alayı troll

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı okilic

Bence insaata kombine karsiligi gercek Besiktasli isciler alinmali hem daha ozveriyle calisirlar hem kacma derdi olmaz hemde maliyet duser :) Tek kriter BJK li olmali ve insaattan anlamali. Hem stad bittikten sonra gitmedigi maclari passo uzerinden satarak daha fazla kazanc elde edebilirler sadece derbileri satsa yeter. Insallah fiksturde tum buyuk maclarimiz ilk yari deplasman olur.  :lol: :lol:

Etiketler: